Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężów , którzy wrócili do zon

Polecane posty

Gość gość
Pytanie jest do facetów żonatych. Skoro wracasz do żony to chyba oczywiste, że kochankę masz w d***e. Czego tu szuka kochanka to ja nie wiem. Znajdź sobie innego i odwal się od tych żon. Chyba że jesteś psychiczna to szczekaj dalej może ci ulży.

Gość gość
myślałaś k***o że ci będą chłopy pisać jak bardzo żałują że z żonami zostali? oni się cieszą że mają fajne żony i jeszcze od czasu do czasu trafi się taka naiwna d***** co za jedno piwo nadpite pojedzie do lasu i obrobi fujarę :D:D

Gość gość
Poziom tego wątku jest wyjątkowo infantylny i żenujący . Jakas biedna kobieta przechodzi sama siebie . Autorze załóż nowy z zastrzeżeniem, zeby trzymać określony poziom kultury dyskusji. Żegnam xx Nie podoba się szmato psychiczna co piszą, to nie czytaj.

Gość gość
Powrót do żony jeśli jeszcze jest taka mozliwosc to oficjalne zerwanie z kochanką. To czego żałować przecież decyzje zapadły. A co dalej to już nie jest sprawa kochanki. Ale wiadomo że nikt powrotu nie żałuję tylko cieszy się, że można zacząć jeszcze raz

Gość gość
więc wspaniałęgo masz męża skoro mając ciebie jak to napisałaś, daje sobie obrobić fujare:)

Gość gość
no przecież muszą być takie szmaty jak ty co zrobią wszystko za byle gowno żeby świat był piękniejszy i ludziom żyło się dobrze :D:D

Gość gość
ok nazalas mnie szmata , napisalam z masz wspanialego i wartosciowego meza skoro daje sobie obrabiac zwyklej szmacie zamiast zonie prawda?

Gość gość
a po 2 piszesz ze jestem zeby ludziom zylo sie lepiej, tak mnie jest lepie, twojemu mezowi tez jest lepiej a Tobie? albo twoim dzieciom kiedy sie dowiedza?:)

Gość gość
wytłumaczę ci bo nic nie kumasz i już zaczynasz kombinować. żona nie obrabia fujary. żona się kocha z mężem a od obrabiania fujary w krzakach są szmaty takie jak ty. nikt ci nie uwierzy choćbyś wyszła z siebie i stanęła obok a w szczególności dzieci kiedy ich ojciec przy tobie nazwie cię wariatką co nawiała z psychiatryka a zrobi to na pewno jak tylko zaczniesz mącić. i na koniec mi też jest bardzo dobrze :D:D

Gość gość
O k/u/r/w/a! Jaka debilka j****a! :D

Gość gość
Oglądałem wczoraj raz jeszcze,, Listy do Mnie" cz.2 Karina wróciła to męża czy też oboje wrócili do siebie. Nie wiem na czym to polega ale mam wrażenie, że pierwsza żona zawsze będzie tą najlepszą. Kolejni partnerzy to jakby taka ucieczka przed samotnością- miłość z wyrachowania.

Gość gość
dziś sama jesteś debilka j****a w krzakach :D:D

Gość gość
nikt nie uwierzy? ciekawe czy jakby ktos pokazal twoim dzieciom zdjecia jak tatus posuwa inna czy dalej by nie wierzyly, moze wmowilabys im i ich kolegom ze szkoly ze to fotomontaz?;D poczekaj na jeden moment, szmaty jak je nazwalas, bardzo czesto wymagaja wynikow jesli chca miec kochanka na stale, skoro uwazasz ze pasuje Ci ze maz Cie zdradza i to nic takiego to uwazaj zebys kiedys Ci do domu nie sprowadzil kolegi o nazwie hiv i nie wyzarazal Ciebie i dzieci. Uwazasz ze na kazde zagadnienie masz odpowiedz i argument a tylko glupiec mysli ze wszystko wie.

Gość gość
i powiedz mi jedno skoro tak super kochasz sie z mezem i kocha tylko Ciebie to co on robi u boku jakichs lafirynd? dla CCiebie to normalne? ze dodatkowo pozwala na cierpienie dzieci?

Gość gość
nie jąkaj się. jakie cierpienie dzieci jakie zdjęcia? mój mąż używa szmat do obciągania fujary a nie do zdjęć czy pokazów. co ty sobie myślisz że żonaty mężczyzna będzie się ze ścierą fotografował? ona nawet nie wie gdzie on mieszka i jak się nazywa. kitów jej nawciskał a ta łyknęła jak przystało na frajerkę. powiem ci w tajemnicy tylko nie mów nikomu że już dwa razy dowód jej zakosił gdy ryja wycierała w krzakach i chwilówek nabraliśmy a ona teraz musi spłacać i nawet nie wie za kogo :D:D a o hiva się nie martw bo nie każdy musi go mieć tak jak ty :D:D

Gość gość
i powiedz mi jedno skoro tak super kochasz sie z mezem i kocha tylko Ciebie to co on robi u boku jakichs lafirynd? xx U jakiego boku? Ona klęczy między jego nogami, gdy ciągnie fujarę. :D

Gość gość
A potem zonka mu ciągnie, też na klęczkach.Jesteś żałosna

Gość gość
zamknęła szmata mordę :D chyba w końcu dotarło ile znaczy dla żonatego faceta :D

Gość gość
Pewnie więcej niż żona , która zdradza

Gość gość
To on napisał, ten któremu ciągnie narzeczona a on kocha inną, co zmieni ślub? Przestanie kochać te inna? Nie, będzie o niej marzył, chciał zobaczyć, myślał o niej. To się nazywa marnowanie resztki życia.

Gość gość
A potem zonka mu ciągnie, też na klęczkach.Jesteś żałosna xx Od ciągnięcia na klęczkach jesteś ty szmato, a nie żona. Jeszcze to do ciebie nie dotarło? Istniejesz dla niego tylko po to żeby ciągnąć, bo żona nie chce.

Gość gość
Tak sobie to tłumacz

Gość gość
aaa teraz żona zdradza. :D ciekawe co jeszcze wymyślisz? :D

Gość gość
Nic nie muszę wymyślać, życie samo pisze scenariusze. Twoje chamskue komentarze tego nie zmienia

Gość gość
Nabrałas chwilowek ?i wszystko jasne , patologia ..

Gość gość
Tak sobie to tłumacz xx Nic nie trzeba tłumaczyć. Gdyby żona chciała ciągnąć, to żonaty tylko nasrać by mógł na ciebie i to tylko wtedy, gdybyś mu nieźle zapłaciła.

Gość gość
dziś nabrałam i na wczasy z mężem pojechałam a ty to teraz spłacasz :D:D

Gość gość
Lecz się kobieto na nogi...na głowę już za późno. Twojego męża osrac bym nie chciała

Gość gość
Jak tym kochankom ciężko jest zrozumieć, że dla żonatych są tylko worem na spermę i niczym więcej.

Gość gość
A czym jest żona , zdradzana żona?