Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle słowianin R1a1a7

Słowiańskie dziewczyny są najpiękniejsze na świecie. Seksapil i wdzięk..

Polecane posty

Gość cOOle słowianin R1a1a7

Problem jest w tym, że w ostatnich 1000-leciu (najazd watykański) do Polski nazjeżdżało się żydów z długimi nosami, cyganów, azjatów o wzroście do 1,50m na obcasie, neandertalskich mongołów i innej maści mutantantów. Te kurduple z Włoch razem z Germańcami zniszczyli wszystko co mieliśmy przed 966 r. a żyjemy na tych terenach ponad 10 000 lat. Poczytaj Tureckie kroniki o Lechistanie, to może Wam się oczy otworzą! 🖐️;):classic_cool: https://youtu.be/eK12byCV8Eo 🖐️ ))

Gość gość
No ja mam podobno typowo słowianska urode bo wiele razy mi tak mowiono bo jestem raczej drobna ( 160 cm , 50 kg), ale mam tez biodra, talie, mam dlugie blond wlosy w zlotawym kolorze ( rozjasniam ,naturanie tez mam blond, ale ciemny), oczy mam zielono- niebieskie i kilka razy slyszalam ze mam urode jak rosjanka czy ukrainka Ale - zawsze dla mnie idealem byl typ latynoski urody, zawsze podziwialam kobiety o ciemnej karnacji i wlosach takie brazylijki np. czy wenezulki. Ewentualnie wschodni typ japonki czy tajki, no ale niestety ja mam inny typ urody i choc podoba sie wielu to taka jetem i zmieniac sie na sile nie bede. zawsze chciałabym byc brunetką

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
słowiańskie najpiękniejsze na świecie :D

Gość gość
tzn. ja uważam, ze slowianki nie są brzydkie, tylko ładne. Ale ,ze znacznie ladniejsze kobiety o ciemnej karnacji np. tajki czy brazylijki, koreanki, japonki. Ogólnie mysle, ze niestety brunetki sa ladniejsze. Ja jestem ladną kobietą jako typowa slowianka, ale zawsze marzylam żeby miec urodę brunetki

Gość gość
Długie, piękne blond włosy;)