Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sytuacja w jednym z marketów...ludzie nienawidzą małych dzieci i matek

Polecane posty

Gość Gość gość

Autorko nie prowokuj już. Słaba jesteś wiec dam ci 0/10 a wy juz przestańcie łykać te bzdury 

Gość uuuuu
Dnia Thursday, November 16, 2017 o 11:27, Gość gość napisał:

Wczoraj byłam na zakupach, jedno dziecku w wózku, drugie biegało, więc dostało bułkę aby szedł koło mnie i jadł. No i zapomniałam na śmierć ze on zjadł te kajzerkę. Zapłaciliśmy a tu biegnie za nami jedna babka, sprzedawczyni, pogadała z kasjerką jak zakupy pakowała ale nie interesowały mnie co mówią i nagle ta do mnie że powinnam dać 1,50 zł za bułkę która zjadł mój syn...zatkało mnie...rozumiem gdyby specjalnie zjadł całą czekoladę ale bułkę?! Rzuciłam te pieniądze na ladę i wyszłam bez słowa z dziecmi i zakupami. Naprawde trze byo robic taki rozgrabiasz? Ja tam zakupow juz nie zrobie. W Tesco wielokrotnie bylo tak ze dpiero w domu przypominalam sobi zze dalam dzieciom po bulce i nikt sie nas nie czepial bo to normalne.

na sznurku trzymaj bachora

Gość uuuuu
Dnia Thursday, November 16, 2017 o 12:45, mamuniaameleczki napisał:

Co za durna baba z tej sprzedawczyni. A wy, krytykanci, wytłumaczcie dzieciątku, że ma poczekać z jedzeniem bo polityka sklepu stanowi, że dzieci to wróg...

Daj w ryj maluszkowi

Gość ???

Co ja czytam? Serio istnieją takie głupie ci/py?

Gość Panna m
Dnia 16.11.2017 o 12:45, mamuniaameleczki napisał:

Co za durna baba z tej sprzedawczyni. A wy, krytykanci, wytłumaczcie dzieciątku, że ma poczekać z jedzeniem bo polityka sklepu stanowi, że dzieci to wróg...

JAK WYTLUMACZYC ?  PASKIEM LUB DAJ W RYJ MADKO MAŁEJ ... ...ULY

Gość Panna m
Dnia 16.11.2017 o 15:01, mamuniaameleczki napisał:

gość dziś To smutne, że zamiast za dzidziolka wydajesz pieniążki na takie d**erele które i tak ci sie na nic nie przydadzą, bo przecież i tak przy dziecku się nie umalujesz ani nie poperfumujesz... Bo kiedy?

MAMA PIAZDECZKI

Gość Gość wkurzona

Zastanów się co napisałaś i napisz post od nowa!! 

Ciekawe czy byłoby Ci to takie obojętne gdyby to był Twój interes, Twój sklep i Twoje bułki czy inne rzeczy oddane tak za free ludziom bo przecież mało rozgarnięta mamusia zwyczajnie sobie nie pomyślała!!