Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal 26

Jak poznać czy ona o mnie myśli

Polecane posty

Gość rafal 26

Poznałem fajną dziewczynę. Pisaliśmy do siebie smsy, maile, spotykaliśmy się. Z mojej strony było dużo czułości, żartów, z jej strony żarty i luzackie teksty, bez czułości ale i fajne. W końcu powiedziałem jej, że mi bardzo podoba. I nagle ... kontakt się urwał. Nie tak od razu, tylko z dnia na dzień komunikacja była coraz słabsza z jej strony, ja o nią zabiegałem. W końcu powiedziała, żebyśmy zakończyli znajomość. Więc już nic nie pisałem, ale ona co rano pisze mi albo maila albo sms, ze np. uważaj dzisiaj ślisko na drodze. O co jej chodzi? Skoro chciała żebyśmy juz ze sobą nie pisali, to po co pisze?

Gość gość
Olej ją

Gość gość
Nie chcę Cię zmartwić, ale wygląda na to, że ona lubi, gdy ktoś ją adoruje i stara się o nią. Widocznie jej tego brakuje, ale o związek jej nie chodzi, bo gdyby było inaczej, już bylibyście parą.

Gość gość
Nie wiem o co chodzi :\ ja mam podobnie jak ty identyczna sytuacja

Gość gość
koło zapasowe w aucie wiesz do czego służy ? właśnie w jej życiu masz taką rolę. przypomni sobie że żyjesz jak jej nie wyjdzie z innym i zostanie sama.

Gość gość
gość dziś Święta prawda takie one już są...

Gość rafał 26
To jest dziwna sytuacja. Bo ona czasami w kontakcie bezpośrednim była dla mnie oschła. A jej kolega z pracy powiedział, ze jej się podobam. To jak jej się podobam, to co jest grane. Moze rzeczywiście tak jak pisze zolzis jest rozdarta miedzy uczuciem a rozumem.

oczywiście że jest rozdarta. mnie by się nie chciało pamiętać...pisać do kolegi który mnie nie interesuje w kontekście damsko-męskim żeby na siebie uważał, żeby się ubrał czy coś w tym stylu. kobieta zaangażowana uczuciowo jest tkliwa i troskliwa to naturalny odruch. być może jest coś w tobie lub twoim stosunku do życia co jej się nie podoba i dziewczyna próbuje na razie zdystansować się do własnych uczuć. moim zdaniem mądrze. ;)

Gość rafał 26
Jak ją ostatnio spotykałem, to ona kompletnie nie okazuje żadnych emocji, zaraz mówiła, że musi iść bo jest umówiona, albo wspominała jak kiedyś miała fajnego faceta (co mnie denerwuje), jest taka w tekstach dość zasadnicza, choć wcześniej była bardziej otwarta. Aha, co najważniejsze: jak siedziałem z nią na czacie, to jak byłem taki ostry i zasadniczy albo olewający wtedy ona była miła i jakby zabiegała o mnie, a jak np. przeprosiłem za coś albo wyraziłem swoje uczucia - zaraz robiła coś co mnie dobijało, np. ze powinniśmy chyba jednak przestac do siebie pisac

Gość gość
Kolego ile ta dziewczyna ma lat?

Gość rafał 26
ona ma 25 lat.

Gość gość
25 latka, a zachowuje się jak jakaś małolata :|

Gość rafał 26
Trochę dociera do mnie co tu na forum napisała zolzis, chyba tak jest. No ale co w takim razie robić? Czy najlepiej jest nic nie robić i zbywać ją na zimno? Przecież moja szczerość nie zdała egzaminu.

Gość gość
Koledzy doradźcie coś chłopinie !!!!!

jeśli nawet działa na nią samiec dominator i tego od ciebie oczekuje nawet nieświadomie a ty tego w sobie nie czujesz to nie wiem czy to ma przyszłość. wszystko jest do czasu, jeśli twoja natura to czuły, emocjonalny, wrażliwy na babskie emocje miś to szukaj takiej która lubi te cechy. no chyba że zmienisz się dla niej w maczo ;)

Gość gość
Nic nie zmieniać. Może być prawda to co zolzis pisze. Ja jestem dobrym przykładem:) miałam to samo,gdy facet mi się podobał,ale nie byłam pewna czego chce,czy mogę się otworzyć,zaufać. A jednocześnie podsuwalam mu pod nos np. obiadki ha,ha. Słuchałam jak wyżalał się na pracę. Ja potrzebowałam czasu,który on mi dał. Nie wiem czy u ciebie jest tak sytuacja,ale jej zachowanie na to wskazuje . Oczywiście,możesz zapytać:). Dając jej czas ryzykujesz ,że się zaangażujesz i nic nie będzie...albo że będzie bardzo dużo:)

Gość rafał 26
no własnie, nie mam zamiaru się bardziej angażować dając jej czas, bo zostanę z reką w nocniku i będzie ciężko, a jej mogę byc już obojętny.

Gość gość
No więc trudno. Podejmij decyzję.