Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wymarzone prezenty pod choinkę w tym roku ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa czy macie jakieś wymarzone prezenty w tym roku? Bo ja się nie mogę doczekać świat :) Mojemu narzeczonemu kupiłam już 2 zestawy z douglasa, a sama się zastanawiam co ja dostanę hehe bo nie mam nic konkretnego wypatrzonego ale sam fakt ze coś będzie mnie ciekawi co takiego. A Wy co byście chciały ?

Gość gość
Ja się nie mogę doczekać tak samo bo mam nadzieje ze dostanę to o czym marze czyli nową deskę do prasowania i perfumy crystal noir, bez tego i tego nie da się żyć

Gość gość
Hmmm mi się marzy torebka Louis vuitton ale to marzenia ;) nie stać nas na takie rzeczy. Myśle ze ucieszy mnie wszystko co dostanę , dla mnie liczy się gest a nie zawartość prezentu....

Gość gość
Ja bym chciała książkę Pani Joanny sekrety piękna, książkę deynn i Majewski, nowa szczotkę do zębów, nowy portfel i słodycze :) Pozdrawiam

Gość gość
Ja chcę karnet do spa, bo ostatnio nie wyrabiam.

Gość gość
fajny temat aby kogoś zainspirować jak ktoś nie ma pomysłu. Ja bym chciała jakąś kartę podarunkowa Np do H&m, słodycze i jakąś biżuterię z pandory którą wybrałby mi mój mąż

Gość gość
Biżuterię, ucieszyłby mnie jakiś drobny delikatny naszyjnik Papcie do domu jakieś mięciutkie, ciekawą książkę i wagon kawy :D

Gość gość
Ja nic nie chce :/

Gość gość
12:56 Dlaczego nic ?

Gość gość
Ten moment gdy uświadamiasz sobie ze na nic nie czekasz niczego nie potrzebujesz :)

Gość gość
Ja tez chce perfumy versace crystal noir z polecenia olfaktorii jeśli Pani to kiedyś przeczyta to pozdrawiam

Gość gość
Nowa torebka Zuzi górskiej, Jakies błyskotki-najlepiej pierścionek, Skórzany pasek do spodni, Nowy blender, Irobot :P

Gość gość
Ja bym chciała lakier czerwony jakikolwiek z semilaca, kuferek na kosmetyki i karnet do spa, a mojemu facetowi kupię nowy portfel, perfumy armaniego i wielką czekoladę bo z niego jest łakomczuch

Gość gość
12:58 bo nic tak naprawdę nie potrzebuje :)

Gość gość
Święty spokój :)

Gość gość
Widziałam takie fajne urządzenie co samo sprząta dom właśnie nazywa się irobot i to była by najlepsza rzecz jaką bym dostała - serio. Przy trójce małych dzieci to jest śmietnik w domu codziennie, okruchy tak samo , a nie daj Boże będą chciały jeść biszkopty rękami :(

Gość gość
Cudownego uzdrowienia,bo lekarz mi powiedzial,ze mam guz,ktorego nie mozna ruszyc,chemią go nie zniszczą. A ja mam 9latka i 3,5 latke...

Gość gość
Pozytywny test ciążowy hihihi

Gość gość
13:08 współczuje Ci i życzę abyś wyzdrowiała...

Gość gość
13:09 życzę Ci to :) powodzenia!

Gość gość
13:08 dużo zdrowia Ci życzę. Był ten facet który leczy rękami. Nie wiem czy to jakaś ściema czy coś ale może warto jeżeli nie widzą żadnej innej możliwości

Gość gość
IPhone x który wyszedł w tym miesiącu

Gość gość
13:06 no ja np. nie potrzebuje niczego na ten moment a to co mi potrzebne mogę sobie sama kupić póki co.

Gość gość
13:08 o matko,Zyczę Ci tego cudownego uzdrowienia;-( Sama straciłam mame,bo zachorowała,mialam 11 lat,to było okropne,nie mogłam życ,w wieku 13 lat chciałam sie zabic,nie bylo kiedys takiej pomocy psychologicznej

Gość gość
13:08 najważniejsze to myśleć pozytywnie, nic tak nie pomaga jak pozytywnie nastawienie do życia i cieszenie się z niego i branie pełnymi rękoma ❤️

Gość gość
Gdzie masz tego guza? Jak sie o nim dowiedziałaś? 13:08

Gość gość
nic nie che, może święty spokój i czas dla siebie i bliskich chociaż jest jedno takie jeszcze tlące się marzenie, pozytywny test ciążowy, choć przestałam już o tym marzyć

Gość gość
13:27 ja tez planowałam dziecko i wyliczyłam sobie w kalkulatorze na internecie na stornie Kolbi kiedy mam owulacje i tego dnia się udało :)

Gość gość
Ja nie wiem co kupic. Perfumy ,ogolnie kosmetyki odpadaja,bo mamy duzo. Co kupic dzieciom? Dzieciaki juz maja wszystko,no nie wiem :(