Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wymarzone prezenty pod choinkę w tym roku ?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym chciała żeby wróciło uczucie i szaleńcza miłość i mąż był taki kiedy go poznałam.

Gość gość
łatwy poród i bez komplikacji,więcej mi na ten rok nie trzeba!!! Trzymajcie kciuki ;)

Gość gość
gość dziś z calych sił życzę ci zdrowia i wchonięcia guza. Próbowałabym do gościa z Wrocławia, bioenergoterapeuta Jerzy Włostowski, pomógł wielu ludziom, mojej koleżance i znajomym. Pan ma też dar jasnowidzenia. Można tu o nim poczytać opinie. http://forum.gazeta.pl/forum/w,468,98011088,98011088,Jerzy_Wlostowski.html#p157466510

Gość gość
Ja bym chciała jakąś książkę o pielęgnacji urody i o modzie, ewentualnie o gotowaniu. Może być też coś z biżuterii, noszę tylko srebro, najchętniej jakąś bransoletkę typu "celebrytka", albo inną , ale ładną, fajny kosmetyk, albo karte podarunkową do drogerii.

Gość gość
Ja bym bardzo chciała dostać takiego wielkiego skrzata z zasłoniętą czapką twarzą co mu tylko nos wystaje. Strasznie mi sie podobaja, ale są drogie ponad 100 zł więc sobie nie kupię bo to troszkę bez sensu. A chciała bym mieć :) Dla mnie dziwne są marzenia np o desce czy potrfelu. Nie możecie sobie ich po prostu kupić?

Gość gość
zdrowia dla siebie i mojej rodziny i będę szczesliwa

Gość hello11
Lubię robić zdjęcia. Mam lustrzankę. Marzy mi się nowy OBIEKTYW! :) Tylko wiem, że tego nie dostanę, drogi interes, od 500 pln wzwyż :(

Gość gość
Czekam na wypasiony zegarek.

Gość gość
Chciałabym dostać cokolwiek :) tak po prostu. Bo wiem, ze nic nie dostanę. Tata mieszka daleko. Mama nie żyje. Przyjaciele zwykle nie robią mi prezentów choć ja czasem robię im. Mój partner zaproponował mi, żebyśmy sobie wspólnie kupili grę w ramach prezentu. To miły pomysł, ale żałuje, ze oprócz tego nic nie otrzymam. Poza tym chciałabym dostać pierścionek zaręczynowy... ale wiem, ze tez nie dostanę.

Gość gość
ja bym chciała lek dla mojego syna,ma autyzm...a z takich rzeczy typowo dla mnie to dobry teleskop,od dziecka interesuje się astronomią;)

Gość gość
nie mam 500+ i nie będzie prezentów bo mnie nie stać

Gość gość
Ja tam nic nie chce - niczego poza zdrowiem nie potrzebuję- jestem szczęśliwym człowiekiem. Do Pan chcących dostać Versace Noir- powachajcie Tom Fird Noir- to jest mega zapach, trwały i nawet mojemu wybrednemu mężowi podoba sie, początek mocny, ale po chwili na skórze pięknie sie układa :)

Gość gość
A przed 500+ stać cię było na prezenty ?

Gość gość
Mam termin na 25-go grudnia. Marzę o lekkim porodzie i zdrowej córce.

Gość gość
zycze ci tego :):) bedzie dobrze :) ja sobie prezent dla siebie juz zamowilam sama, gdyz moj mąz jak mi coś kupi to cholera wie co z tym robić :D a tak sobie wzięłam praktyczny - dwa lakiery z makear, bo jestem uzalezniona i zawieszkę pandory do kolekcji :)

Gość gość
Ja marzę o tym żeby moja córeczka wygrala walkę z nowotworem, zeby dobrze zniosla jutrzejszą operacje. Nikogo tak nie kocham jak tej kruszyny.

Gość gość
Ja na pod choinkę chciałabym worek pieniędzy, żeby móc kupić prezenty dzieciakom. Moje rodzeństwo jest liczne oraz mają oni wszyscy razem wiele dzieci w wieku od 1 do 16, starszy to juz pod choinke nie dostanie jakis tam prezentow ale dzieci to juz tak i ciagle tylko zabawki ogladaja i co by nie chcieli, ja właśnie jestem podczas kompletowania "paczek od świętego mikołaja" na https://zabawkowyadres.pl/ i jestem w szoku jakie mają fajne ceny. Myślałam że sklep tylko liczy na zarobek a tutaj jest calkiem inaczej, obsluga w czacie prze mila, nie moglam sie odnalezc na sklepie ale mnie bardzo szybko pokierowali gdzie co moge znalezc i juz koncze powoli ;) na prawde super sklep i fajne produkty :)

Gość gość
Ja bym chciała jedna książkę ale wiem ze dostanie jej graniczy z cudem .

Gość gość
dziś trzymam za Was kciuki, z całego serca :)

Gość gość
Książki (kilka m upatrzonych), sukienka, mata do cwiczen z chodakowska ;)

Gość gość
21:23 Gdybym mogła to dałabym ci ten prezent. Będzie dobrze.

Gość gość
Ja z racji tego, iż jestem wielką fanką kosmetyków chciałabym dostać jakieś ładne, korzenne perfumy oraz lakiery hybrydowe, bo mam fioła na punkcie zadbanych dłoni i paznokci. Podpowiem chłopakowi, ze na stronie Makear jest teraz promocja 3+1, super się składa lakiery tej firmy mają świetną jakość i ogromny wybór kolorków!

Gość gość
Ja bym chciala krem ze sluzu slimaka, portfel bo moj jest w tragicznym stanie. Porzadny biustonosz bo moje piersi tego potrzebuja jak niczego innego. A poza granicami mozliwosci zloty lancuszek ;)

Gość gość
parasolkę chcę, bo zostawiłam w sklepowym wózku. Wszystko inne mam.

Gość gość
Nic nie chce, nic z materialnych rzeczy

Gość gość
wszystko czego potrzebuje to mam, nie mam specjalnych marzeń czy zyczeń,nawet nie wiem co bym miała komuś powiedzieć co bym chciała dostac;-) serio....

Gość gość
Może to śmieszne, ale mi się marzy taki blender: www2.braunhousehold.com/pl-pl/products/przygotowywanie-posilkow/blendery-reczne/multiquick-9/ Głównie dlatego, ze jestem uzależniona od róznego rodzaju shakeów, smoothie i koktajli, a poprzedni blender, to złom straszny

Gość gość
A ja dostanę bieżnie elektryczna i już nie mogę się doczekać :)

Gość escepe
U nas w rodzinie jest również tradycja wręczania sobie prezentów. Nie robimy sobie jednak wielkich upominków w myśl tego,że liczy się pamięć a nie to co się podaruje.... Dajemy sobie raczej jedynie jakieś drobiazgi.Bo w koncu liczy sie pamięć a nie to co podarowaliśmy. Opcja dla tych, którzy jeszcze niczego nie kupili: https://www.megakoszulki.pl/swiateczne-prezenty Na megakoszulkach uruchomili kilka dobrych promocji świątecznych ( z tańszą dostawą).

Gość gość
Niech Wam się spełnią wszystkie marzenia, szczególnie te o zdrowiu i dzieciach. Ale także i te zwyczajne - o parasolce czy portfelu...