Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do ludzi znających matematykę

Polecane posty

Gość gość
Wygrałeś 50 kg Kiwi . Gratuluje .

Gość gość
serio? :D

Gość gość
Gdy sobie Polacy wypiją troche alkoholu na imprezie to każdy ma pochodzenie szlacheckie ,bo wykształceniem sie nie chwal bo ktoś mógłby źądać dokumentu . A szlachcicem można być bez papieru .

Gość gość
Te zadania nie wymagają rozwiązywania. Wymagają tylko mymyślenia. Tylko.

Gość gość
Ja tak właśnie mymyśle i nie mogę nic mymyślic

Gość gość
A jak się mówi poprawnie: wymyśleć czy wymyślić?

Gość gość
Mam sąsiada matematyka. Nie chodzi do pracy, ma dużo książek i masę kasy :O Jak go pytałam skąd to powiedział że wielu firmom rozwiązuje problemy matematyczne na zlecenia. I tak zarabia. Taki matematyk to musi mieć łeb i dużo wiedzieć bo nauczyciele to są odpady jakieś.

Gość gość
bo nauczyciele w podstawówkach czy liceach to zwykli magistrzy po 5 latach studiów, gdybyś miała matmę na studiach to byś zobaczyła jacy to fanatyczni mózgowcy

Gość gość
Pisze sie mymyslić

Gość gość
zaokrąglenie do całości 1,9999 to 2 lub 2,0 lub 2,00 lub 2,000..., niezależnie od ilości zer wynik jest poprawny. Podobnie zaokrąglenie 2, 0000123 do 4 miejsc po przecinku to 2 lub 2,0 lub 2,00 lub 2,000...itd. Wszystkie wyniki są poprawne, Za poprawne zadanie należy się punkt, jeśli go nie ma to znaczy, że nauczycielka nie umie matematyki albo jest złośliwa

Gość gość
Faktycznie 8 pdst + 4 LO + 5 studia = 17 przez 17 lat nic sie nie nauczy . co innego gdy ktoś idzie do zasadniczej zawodowej dwa razy w tygodniu po 6 lekcji to jest coś .

Gość gość
Dla mnie ludzie po zawodówkach to prawdziwe cepy . To już lepiej porozmawiać z kimś po podstawówce ,który jest oczytany .

Gość gość
uwierz, że są ludzie, którzy się ciągle uczą a i tak nic nie wiedzą

Gość gość
Gdyby mi rodzice dzieciaków przychodzili z pretensjami to upierdolił bym takiego ucznia na dobre .

Gość gość
Wszyscy gadu gadu, A ja nadal nie wiem, co jest źle w zadaniu

Gość gość
Zwykły magister . Czy jest jeszcze jakiś niezwykły . Czy niezwykły magister ma większą wiedze .

Gość gość
żeby tobie ktoś łba nie uierd.... każdy powinien o swoje walczyć

Gość gość
Wystarczy źe nauczycielka wie . Bo jest zwykłym magistrem .

Gość gość
Uczeń powinien walczyć ucząc sie . A jesli nie ma zdolności po rodzicach odziedziczonych . To jazda ze szkoły do specjalnej .

Gość gość
Co to ma do pytania autorki, jej córka rozwiązała zadanie dobrze, więc powinna dostać za nie dobrą ocenę.

Gość gość
Lać po gębach tą młodzież żeby coś z nich wyrosło . Tak jak lałem po zębach ludzi złych gdy byłem w ZOMO .

Gość gość
najśmieszniejsze jest to że ludzie wybitni dzięki którym rozwija się nauka kultura i cały nasz świat nie idą utartą drogą lecz szukają nowych czasem okazuje się że lepszych rozwiązań a czasami niepotrzebnych i zbędnych na tym polega indywidualizm jednostki i piękno różnorodności że myślimy inaczej działamy inaczej ale cel ten sam problem polega w tedy kiedy się gasi płomień i człowieka wsadza się do formy żeby był normalny taki jak inny zwyczajny to robi szkoła wszystko zabija większość ludzi co robi rodzi się chodzi do szkoły potem zdobywa prace zazwyczaj jest to ciężki kawałek chleba który nie jest przyjemy ale jest orką a potem chajta się dzieci robi wychowuje i umiera życia prawdziwego tu nie ma tylko schemat LUDZIE NIE ŻYJCIE SCHEMATAMI!!! matko ratuj swoje dziecko

Gość gość
U mnie na matematyce była osoba, która z matmy podstawowej na maturze miała 30%,

Gość gość
Masz racje . Tylko źe człowiek ma taką naturę ze musi być pod pręgierzem . Inaczej nie potrafi być . Gdyby pozwolić ludziom na wszystko byłaby tragedia .

Gość gość
Lać po mordach bo innej rady nie ma . Głupie społeczeństwo . Niepotrzebnie ginęli obalając PRL .

Gość gość
Bycie otwartym i nieschematycznym, nie oznacza pozwalania na wszystko. Odróżniajcie zagadnienia naukowe od zachowań moralnych

Gość gość
od matematyki do filozofii droga krótka, a wszystko zaczęło się od zaokrąglania

Gość gość
Wniosek z tego taki, że nauczycielka zaokrągliła swój mózg do 0

Gość gość Komunista
Zadanie z matematyki .: Właściciel firmy ma 20 pracowników . Dochód miesięczny po odliczeniu czyli netto czysty zysk wynosi 20 milionów . Właściciel oblicza sobie pensje w sumie 19 milionów 980 tysięcy . Ile wynosi pensja jednego robotnika ?