Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZałamanaZakochana123

Areszt śledczy

Polecane posty

Witam. Mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś kto mógłby mi pomóc, doradzić... Zacznę od początku. Poznałam się w moim narzeczonym 4 lata temu. Nie ukrywając, zdarzało się nam popalać trawkę. Wynajęliśmy wspólne mieszkanie, pewnego dnia mój facet przyszedł w towarzystwie dwóch tajniaków do domu. Zrobili przeszukanie mieszkania bez nakazu, i znaleźli nie cały gram trawki. Przyznał się że to jego i poszedł na "dołek" na 24h po czym został wypuszczony. Po miesiącu, sytuacja się powtórzyła. Znowu dołek i znowu go wypuścili. Jakoś niedługo po tych zdarzeniach dowiedziałam się że jestem w ciąży. Zmieniliśmy miejsce zamieszkania, a mój narzeczony wyjechał za granice do pracy. Minęło 9 miesięcy i nadszedł czas porodu. Niestety przez błąd lekarzy doszło do tragedii i nasz Synek zmarł... Po miesiącu mój facet był zmuszony wrócić do pracy, ponieważ musieliśmy się za coś utrzymać, a ja pogrążyłam się w depresji. Miesiąc po tym zdarzeniu, odwiedziła nas Policja. Byłam wtedy sama, mieli nakaz przeszukania domu. Nic nie znaleźli, na nakazie było, że mają podejrzenie, że mój facet rozprzestrzeniał środki odurzające i psychoaktywne. W tym czasie wiemy też, że w miejscowości gdzie mieszkaliśmy wcześniej Policja rozbiła jakaś grupę przestępczą. Po tej sytuacji, ja dojechałam do mojego faceta za granice, osiedliliśmy się tutaj i żyliśmy. Po roku zaszłam w kolejną ciąże. Mieliśmy prace, ja pracowałam do 6 miesiąca, po czym przeszłam na zwolnienie, a mój facet miał umowę na stałe i nas utrzymywał. W tamtą sobotę gdy wracał z pracy miał kontrole Policji. Zatrzymali go, zadzwonił do mnie poinformował o tym, oraz gdzie jest samochód i kluczyki. Więcej nie miałam z nim kontaktu. Od razu zadzwoniłam do adwokata, okazało się, że za moim facetem był europejski nakaz zatrzymania. Dowiedział się on także, że jest w areszcie śledczym i najprawdopodobniej za tydzień będzie przewożony do Polski. Powiedział, że póki nie wróci do Polski nic nie da się zrobić. Jestem zdruzgotana, zostałam w obcym kraju sama, a nie mogę wrócić bo nie będzie mnie stać na utrzymanie małego w Polsce , ponieważ macierzyńskie należy mi się tu a nie w naszym kraju. Codziennie płaczę... nie wiem jak mogę mu pomóc, pojechałam do aresztu gdzie przebywa mój narzeczony z najpotrzebniejszymi rzeczami dla niego, ale nie mogli tego przyjąć, później od adwokata dowiedziałam się, że zgodę na paczkę musi dostać od dyrektora aresztu... martwię się o niego i o siebie. Nakaz został wydany na podstawie Art. 258 § 1 . Czy ktoś wie ile taka sprawa może się ciągnąć ? Mój facet owszem palił trawkę, ale nigdy nie był w żadnej grupie, ani nie rozprzestrzeniał niczego.

Gość gość
ile ma lat?ktoś miał wq tym interes żeby go zniszczyć widocznie

Gość gość
Dużo bardziej "normalni" na pierwszy rzut oka sa uwilklani w rozne ciekawe sprawy, a on oczywiscie niewinny ;) Jasne, jasne.

Gość gośćs
też mam znajomego w antynarkotykowej i też gnój wrobił kogoś bo chciał sie do mnie dorwać a myślał ze ta osoba stoi mu na drodze.Chore!