Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni boja sie pieknych i inteligentnych kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzni opowiadaja, ze chca pieknej, inteligentnej kobiety, a gdy taka spotkaja wieja gdzie pieprz rosnie. Na zony wybieraja szare myszki. Wiem, bo jestem ponoc atrakcyjna, potrafie porozmawiac na wiele tematow, potrafie gotowac. Jednak czesto slysze od mezczyzn, ze byliby zbyt zazdrosni o mnie. Pewien nieziemsko przystojny student staral sie o mnie ostatnio, ale nie uleglam, bo mialam podejrzenie, ze cos skrywa. Najsmieszniejsze jest co, ze wielu mezczyzn boi sie do mnie zagadac, bo sa przekonani, ze jestem zajeta, albo z za wysokiej polki i dlatego jak tak dalej pojdzie pewnie zostane sama. Nawet moge byc sama, szkoda by mi bylo tylko jesli nie mialabym nigdy zostac matka, reszty mi nie szkoda...

Gość gość
Nie spotkałeś mnie, na każdy temat mogę porozmawiać, jestem odważny bardzo rozmówcy, a i śmiało mógłbym cię zawstydzić kulturalnie, miała byś kisiel w majtkach, to przejdzie doceniło byś mój chmor nie jedna chce w moim towarzystwie przebywać i czerpać energię. Może spotkasz kogoś takiego, podobno jestem żadnym okaże.

Gość gość
Żadki okaz chciałepm napisać z telefonu pisze słownik poprawia.

Gość gość
haha pasujecie do siebie ,zakochany chłop traci głowę i jest mu już wszystko jedno tyle powiem ,po prostu nie rozkochałaś

Gość gość
Jaki zakochany, lubię kobiety, tak reagują to nie moja wina.

Gość gość
Gwarantuje 5 lat wydychania.

Gość gość
Wzdychania, znowu ta klawiatura switch

Gość we634345345
„Lachowska” dlaczego jeździsz za mną autem po mieście. Twoją rejestracje VW POLO 27757 widziałem wielokrotnie na mieście w pobliżu miejsc, w których się znajdowałem. Raz nawet widziałem twoje auto w nocy w pobliżu trasy rowerowej, z której często korzystam. Wiem, że namierzasz moje położenie w mieści i mnie prześladujesz. Masz szpetny wygląd ale i charakter. Odkąd tylko pojawiłaś się w BRW to organizowałaś imprezy po to by mnie zwabić w pajęczą sieć i zwolnić z pracy bo potrzebujesz „parobka”. Jesteś tak samo głupia jak te twoje ciocie. „Myszak.A” - dlaczego zażywasz chemię na pogrubienie nóg – wiem, że masz w realu brzydkie nogi a to co widzimy to zasługa chemii. Obserwowaliście mnie przez kamery monitoringu w biedronce po to by się, ze mną minąć na przejściu dla pieszych. „Różańska” - ty również chciałaś mnie wyciągnąć na imprezę bo bałaś się o swoją posadkę w pracy. Boisz się konserwantów w kupowanym jedzeniu ale i tak skonasz przedwcześnie na raka wijąc się pod płotem.

Gość gość
Ja nie podrywam bo jestem nieśmiały, a jestem nieśmiały bo wiele razy zostałem odrzucony przez kobiety i to utwierdziło mnie w przekonanu, że mnie żadna nie chce. Dlatego albo będą kobiety mnie podrywać, albo będę sam!

Gość gość
dlatego nas troluja:=MM

Gość gość
Tak, bo za inteligentcja kobiety idzie zawsze tylko zawyżone mniemanie o sobie i nic więcej. Jakie korzyści ma facet ze związku z inteligentna kobieta? Nic wymiernego z tego nie ma. Tylko nadmuchane ego i zawyżone wymagania. Po co to komu na dokładkę do tej stresującej rzeczywistości?

Gość gość
Czyli jedna trzeba być głupią żeby zainteresować faceta. Do tego atrakcyjna. Nie wydaje mi się żeby każdy inteligentny człowiek miał zawyzone ego. Jest wręcz odwrotnie. Im glupszy tym bardziej przekonany o swojej zaje bistosci a w związku z tym nie ma kompleksów i oporu przed niczym dlatego ma co chce.

Gość gość
No tak, ale ja mam np. inteligentna i piękna dziewczynę, ale ona jest przy tym nieśmiała, skromna i wstydliwa i taka ja bardzo kocham. Nie uśmiechało by mi się być z tępa laska, ale to nie inteligencja odrzuca faceta, tylko wymagania i postawa ksiezniczkowata. Faceci nie lubią pewnych siebie kobiet, bo nawet te niepewne siebie mają zawyżone wymagania. No i fakt, że jak widzę ładna dziewczyne to zawsze się wydaje, że pewnie zajęta. Ja swoją poznałem przez internet.

Gość gość
No bo zawsze się swoje chwali.

Gość gość
Aha, no i powiem jeszcze, że wy kobiety, skoro już kompletnie nie wykazujecie żadnej inicjatywy to moglybyscie chociaż wymyślić jakiś niewerbalny sygnał, że jesteście wolne, coby facet sobie głowy nie zawracał. Tymczasem nie raz miałem tak, że dziewczyna się do mnie szczerzy na ulicy, a potem jak zagadywałem to się okazywało, że jest zajeta. No to po chuj się szczerzycie? Jak nie zagadujecie do facetów to się nie wiecie jak się czuje ktoś kto dziesiąty raz w miesiącu słyszy "mam chłopaka".

Gość gość
11:41 no właśnie tylko idiotki mają zawyżone ego, są narcystycznymi świrami i uważaja się za niwiadomo kogo, a "pycha kroczy przed upadkiem". Inteligentna kobieta wie, że życie to nie konkurs popularnośći i nie będzie sie podobać każdemu, ale też i z tego powodu jest pewna siebie.

Gość gość
Śmiać się nie można? Na czole ma sobie równych napisac że jest zajęta? Ogar haha.

Gość gość
"...ale to nie inteligencja odrzuca faceta, tylko wymagania i postawa ksiezniczkowata. " OTÓŻ TO! Znam taką, wymagania niewiadomo jakie, prawie każdy facet to dla niej g****o, a sama g****o ze sobą reprezentuje, nawet kanapki zrobić nie potrafi! Do tego choleryczny charakter, kłótliwa i jędzowata - najgorszy typ!

Gość gość
Lepiej być samej niż z debilwm ...

Gość gość
No dobra, ale powiedz mi jak Ty definiujesz inteligencję. Nie do końca zgadzam się z Tobą w tym, że pycha kroczy przed upadkiem. Ja uważam się za inteligentnego człowieka, nie za geniusza, ale dość inteligentnego gościa. Jakiś czas temu zrozumiałem, obserwując cały ten bezsens wyscigu szczurów, ziemskich trosk, rywalizacji, skoro nasze życie i tak zoatanie zredukowane do dwucentymetrowego myślnika między data urodzenia, a data śmierci na nagrobku. No, ale niestety skonstatowałem, że skoro 99 procent ludzi daje się wciągnąć w ten wyścig to siłą rzeczy jako facet muszę udawać cwaniaka i pyszałka tylko po to, zeby przetrwać i żyć w spokoju. Niestety ludzie to debile i dają się wciągnąć w tą rywalizacje, a u mnie na tablicy w pracy dla korporacji wiszą wyniki pracowników, za które dostaje się premie i każdy n*******la się o to by mieć więcej. Ludzie sami sobie ten los zgotowali. Moim marzeniem jest praca stróża w fabryce na zadupiu, ale nie mam grupy inwalidzkiej.

Gość gośćmikaaaa
12.14 ale masz świetny umysł,lubię takie osoby

Gość gość
gość dziś Jakos mnie nie pzrekponałes soim wywodem. Zeby byc strozem nie tzreba miec koneicznie grupy inwalidzkiej. A juz na pewno nie beda cię o nia pytac, jesli sie zatrudnisz jako stróz za granica, powiedzmy w UK.

Gość gość
Nie mogę się zatrudnić w UK, bo tutaj mam dziewczynę, z którą jestem już 3 lata i ona tutaj studiuje, więc to mnie trzyma w tym kraju. No, a tutaj niestety w ofertach pracy do takiej roboty wymagane jest zawsze orzeczenie o niepełnosprawności. Ja w miarę nieźle zarabiam, ale wolałbym mniej, ale robotę, gdzie nie muszę pracować z ludźmi, użerać się i n*******lać o wyniki. Niedaleko mojego domu jest taki kompleks opuszczonych budynków i tam jest w odosobnieniu budka stróża i oczywiście siedzi tam stara babka, bo kiedyś z nią gadałem i sobie tam siedzi, hoduje warzywa przy tej budce, nikt doopy nie zawraca, nikt nie ściga się, nie rywalizuje, nie masz kierownika nad głową, który musi się nachapać, bo ciągle mu mało. Ludzie to debile? Bo po co to wszystko?

Gość gośćmikaaaa
18.27 a do czego miał cie przekonać? chodziło o wyścigi i niewolnictwo w tym przekazie 18:34 to system :-) i jego potulne baranki

Gość gość
Napisz autorka jak postrzegasz inteligentcje? Większość kobiet ma zwężoną percepcję.

Gość gość
gość wczoraj Ludzie to debile? a ty kto w takim razie? Moze tez nie wyjezdzaja zeby zostac strozami , bo maja dziewczyne, rodzine, psa czy co innego. Kazdy sobie wybiera takie zycie, jakie mu w danym momencie pasuje.

Gość gość
Kopernik był kobietą, ludzie inteligentni podajcie jakieś noblistki z dziedzin gdzie potrzeba inteligencji? , więcej jest tam mężczyzn, kobiet nawet sobie nie przypominam.

Gość gość
Szymborska? Tutaj nie potrzeba inteligencji, Skłodowska Maria inteligentna też nie była, znalazła uran i prowadziła badania, dajcie chociaż jedno nazwisko?

Gość gość
Ja znam wiele zamężnych pięknych i inteligentnych kobiet. Może masz jakieś inne paskudne wady? Bo sam wygląd i inteligencja to mało, jeśli się np jest wrednym, niesympatycznym, niewrażliwym na potrzeby drugiej osoby. Mężczyźni z mojego otoczenia lgną do kobiet o ślicznej buźce, dobrych zarobkach i wysokim IQ- więc albo nie jesteś aż takim przepięknym Einsteinem w spódnicy, albo masz inne przywary.