Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainspirowana

Co robic gdy dojrzaly facet mowi takie coś??

Polecane posty

Gość Zainspirowana

Witam! Doradzcie mi... poznalam faceta 38 l. ktory byl z poltorej roku z dziewczyna, w sumie to ciezko to nazwac byciem bo ona go traktowała jako worek z kasą bez dna, szukala korzyści i zdradzala na prawo i lewo (on o tym wie) i zdaję sobie z tego sprawe. Zaczelismy sie spotykać ja 26 lat, ona do niego dzwoni co jakis czas z jakimis problemami, stanami depresyjnymi i wogole... pomaga on jej dziecku (to nie jest jego dziecko) ale jest wyrozumialy i czuje jakies zobowiązanie. Ja nie mialam bic przeciwko ze odbiera tel od niej ze odpisuję, w koncu razem nie jestesmy. Doszlo do pocaluknow ale to tyle. Mowil ze widzi ze jestem wartościową kobietą, inna od niej i mowil o niej same zle rzeczy... ja jestem osoba tez z przeszloscia i nie chce szukac kolejnych problemów ale zaczęło mi zalezec (nie kocham go) ale zaczyna mi na tej znajomości zależeć zwyczajnie. W ubiegly czwartek mieliśmy sie spotkać, ale... no właśnie nie odezwal się... (w srode byl u jej syna podłączyć mu xboxa, jej nie bylo bo byla w pracy) wczoraj dopiero zadzwonił i tlumaczyl ze glupio mu, ze jest beznadziejny i wogole musi najpierw swoje zycie wyprostowac bo poki tego nie zrobi to taki chaos wiecznie bedzie a on tego potrzebuje. Nie wiedzialam o co chodzi... jakas tam rozmowa, zero propozycji spotkania. Po krótkiej chwili powiedzialam mu ze czuje w nim blokade i moze lepiej to przerwac teraz poki nie weszlo to za daleko i teraz bedzie nam latwiej. On mowi ze dobrze czuje ze jest osoba... ja pytam go jaka osoba a on mówi ze byla... ze dalej cos do niej czuje... ale chce sie wyleczyc z tego z niej... napisal mi smsa :"Kinga jesteś osobą z którą można planować przyszłość i ja w niej będę,przepraszam Cię że robię to tak chaotycznie jestem beznadziejny " nie wiem co o tym myslec... zalezy mi na nim ale wiem ze mnie to będzie duzo kosztowac a obiecalam sobie ze nigdy więcej nie będę ta drugą... nie wiem czy odpuscic czy go wspierać? On wie ze nic z tego nie bedzie (biła go, ponizala, nie szanowała i zdradzala) i wiem ze z nia nie bedzie ona to samo mówiła jemu ze z nim nie chce byc tylko by chciała z nim uklad korzysc, kasa za sex a on ze glupi i zakochal się w kims takim teraz niby maja ograniczone kontakty ale czasem sa... co robic???

Gość Zainspirowana
A moze poprostu dac mu czas niech sam pokaze w ktora stronę zamierza iść i puscic to wolno... co ma byc to bedzie? Ale niech on się wykarze...

Co robić? Nie pakować w chory układ...odsuń się od tego najdalej jak możesz...on jest nadal emocjonalnie związany z tą kobietą, niezdecydowany, nie panuje nad własnym życiem. Jeśli naprawdę chcesz z nim coś zaczynać (co ja osobiście odradzam) to daj mu czas aby zajął się sobą i uporządkował swoje sprawy i zamknąl ten rozdział...o ile to się kiedykolwiek stanie. Chcesz być dla mężczyzny przyszłością to nie mieszaj w jego przeszłości bo uprzątnie Cię razem z innym balastem i pozna...trzecią kobietę, wolną od jego demonów.

Gość gość
Uciekaj od niego jak najdalej.

Gość gość
uciekaj poki mozesz, to nie jest dojrzały facet a ten chory układ z ta kobieta nigdy sie nie skonczy

Gość gość
Zwiewaj jak najszybciej od tego beznadziejnego faceta.