Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććć

Szlachetna Paczka 2017 ręcę opadają

Polecane posty

Gość gość
zauważyłem pewną zmianę w formach propagandowych. mam nadzieje że nie przyczyniła sie do tego moja analiza ich działalności sprzed jakiegoś czasu. a już kooorfa z tych wolontrariuszy to mam taka beke ze nie będę musiał dzisiaj sobie sam kawałów musiał opowiadać nawet

Gość gość
az zapałałem rządzą uszczknięcia czegos dla siebie z tego przestepczego przedsiewzięcia szczególnie lokalne władze podejmują sie patronatu a nawet ktos dał w łape paru czerwonym szefom wiosek żeby z tej kasy dawalil przykład swoim poddanym jakim szczodrym byc nalezy zgodnie z rozporządzeniem sołtysa numer 666. czyli chyba jutro sie tam udam do którejs z ich siedzib i poprosze o rozmowe albo z ksiegowym albo z duszpasterzem celcm ustalenia ile paczek mi sie nalezy za współprace

Gość gość
ja tam wymagający nie jestem wystarczy troche elektroniki i ksiażek plus wolontariusze podczas wręczania mają do mnie mówić per "wasza cesarska wysokosć"

Gość gość
lubie czytac z pieć książek na raz inaczej mnie to znudzi. najloepiej zeby mnie w jakiejs akcji zainteresowały szczegóły technicze żebym sie musiał odnieśc do bardziej specjalistycznych opracowań a z tego do ogólnyych teroi na których opate są rozwiązania. mam nadzieje ze szlachetna paczka spełni moje marzenia:) zgóry dziekuje: CESARZ polski książe westeros i i własciciel kilku baroni w śródziemiu

Gość gość
chyba sami rozumiecie zę a) jako cesarz polski nalezy mi sie udziałw zyskach b) nie informowanem nie o takich inicjatywach grozi utrata kilku czonków w tym głowy c) wasz los zależy od mojego dobrego nastroju chyba zewolicie inwestować w rewolucje październikową któ¶a siła rzecy najwcześniej bedzie wpaździerniku:)

Gość gość
chyba ze wy tam wg ruskiego kalendarza to sie jeszcze wstrzymam z dekretami

Gość gość
ze swojej strony oferuje tylko że zajme sie lekturą i zabawą o ile będzie bardziej wciągająca niż zajmowanie sie wami. dlatego musicie sie postarac w doborze i zadbac o płynnośc w dostawach. lubie dużo analizowac czasem sie zawiesze nad kropka z muszej kupy w równaniu także nie stracicie:)

Gość gość
tylko pliss...darujcie sobie tego "drobnego szantazyste" bo możemy faktycznie podyskutować publicznie o skalach wielkościach miarach etc

Gość gość
jak kogoś stać na uszczęsliwianie agentów czołowych bramkarzy to znaczy ze macie na to odłozone środki. ja z wami negocjował nie bedę szczególnie ze koszty w stosunku do zysków są smieszne. no ale w końcu to wy tam macie geniuszy od liczenia więc niech wam to policzą.

Gość gość
dodam, że równie mocno ucieszą mnie akty agresji z waszej strony i próby ujepania łba sprawie zanim urosnie. po prawdzie to nawet bym to wolał ale cos cięzko was sprowokować do walki

Gość gość
zdrugiej strony to co ja bym robił jakby was nie było? a tak to może sie was przy okazji jakichś wyborów za xxx lat uzyje jako kiełbasy wyborczej. nie wiadomo. póki co grabta se dalej korzystajta z zycia gwałcta dzieci czy co tam lubicie bo ja i tak tego teraz nie zmienie. takie zawieszenie broni

Gość gość
jak dla mnie to gromadzicie fundusze na rozdawnictwo chlebka rzymskim tłumom w moim wykonaniu. najlepsze jest to że jan ic za to nie będę musiał płacic wy też nie a ilu ludzi sie uszczęsliwi!!! nie pociąga was taka wizja? ksiądz i tak prezydentem nie zostanie prezes jeden z drugim też nie może. a tak juz bedzieta mieli "ukontaktowionego" człoweka w polityce. ci od zakonu kolumba wezmą od was wiecej bo maja monopolistyczne stawki

Gość gość
dla nich to rutyna i biznes dla mnie przygoda. sami zdecydujcie czy bedziecie bulic zdziercom czy jestescie ludźmi interesu. jak wolicie uzyć kolesi od mokrej roboty to w zasadzie juz sie moge oblizywać z mysla o konsumpcji waszego "dorobku":) niekoniecznie przeze mnie. mi wystarczy oblizywanie sie

Gość gość
już wam kooorfa jasniej ogólnych zarysów perspektywistycznego biznesplanu wyłozyć nie umiem do chhooja wafla.

Gość gość
czyli albo lecimy po bandzie bedzieta tu mieli paru robin hooodów z cichymi pretensjami do tronu albo grzecznie i mądrze inwestujecie grosze w swojego własnego robin hoooda który z was zrobi małego johna marion a nawet motylki koniki polne pegazy feniksy i jednorozce:)

Gość gość
bedzie duzo rózowości mangi serduszek buziaczków cukiereczków i innego gooofna od którego juz kooorfa zbiera mi sie na wymioty dlatego chetnie sie go pozbede. bez zbednych skojarzeń.

Gość gość
plus jest taki ze bedzieta mogli jepnac w rogi oprócz woolontariuszy pluskwy które wam wysysaja zyski. nie są wam potrzebni. serio. hodujecie sobie chciwców. ja chciwy nie jestem. nie interesuje mnie lansowanie sie z wami po kurortach bentleyami drogie dzifki i roztaczanie atmosfery luksusu chociaż zdaje sobie sprawe ze to też czemu s słuzy. no ale to kwestia metody. wasza metoda jest mówiąc oględnie do dooopy.

Gość gość
ale rozumiem że to siła bezwładności. nie krytykuje was. tyle ze akrobata siłe bezwładności wykortzystuje do robienia ewolucji. wy tego nie robicie. lecicie po utartym schemacie i zmieniacie strony jak jakiś robaczek zacznie popiskiwać. w rekach kogoś myslącego jestescie całkowicie sterowalni

Gość gość
yakie reagowanie ad hoc jasno wskazuje ze działacie spontanicznie i nie przewidzieliście takiej prostej mozliwosci że ktos wam bedzie zasrywał przedsiewzięcie. co zrobicie dalej? wynajmiecie kolesi od usuwania brudów? zwrócicie sie mafii? zaczniecie rozwozić paczki opancerzonymi pojazdami? he? jak tam se chcecie. dla mnie macie mata w kilku *****ch

Gość gość
bedziecie ciagle zmieniali strony ze strachu jak ktos pierdnie? przeniesiecie sie na inne serwery? zmienicie nazwe? rzucicie jakiegoś malwersanta na pożarcie publice? tylko tyle umiecie?

Gość gość
myślicie ze cięzko se archiwizować strony i zrobic z tego komiks? i co? zaczniecie płacic hakerom żeby sie włamywali ludiom na dyski? starczy wam pinindzy do podziału? bo lista pracowników bedzie koooorfa sie wydłużała odwrotnieproporcjonalnie do waszego rozumu

Gość gość
na koniec was wypiertolą z całej kasy i wjepia w do mamra.

Gość gość
przemawiają do was filmy scorsesse albo literatura typu "gomoorra"? serio?:D no to widać z jesteście wiekszymi frajerami niż myslałem

Gość gość
zresztą może lepiej sie w sumie z wami nie zadawać

Gość gość
"gomorra wydała na autora wyrok śmierci" xxx o ja pieretole!!! a ja wydaje wyrok smierci na smerfy gumisie i kulfona z dortka:D

Gość gość
poandto skzuje pokemony na strzał ostrzegawczy w potylice i obciecie paznokci u piatego palca trzeciej reki

Gość gość
tak czy inaczej jak można wyjepac gomorre to wasz tez można. i tym optymistycznym akcentem zakońćze to sympozjum dla niedorozwiniętych malwersantów i cwaniaków rodem z hollywood.

Gość gość
pozostaje mi sei tylko modlic za księdza jacka "twórce szlachetnej paczki" "ksiądz, filozof i myśliciel, społecznik, buntownik." :D:D ja piertole. jeszcze go ukrzyzujta bedzie wiecej ofiar

Gość gość
mam kilka słabych punktów. min nie lubie jak mnie ktoś lekceważy. nie to zeby mi zależało na prestizu. po prostu uważam że nalezy prewnecyjnie usuwac ludzi którzy zatracili zdolność logicznego myslenia z powodu nadwyżek wody sodowej. są gwałtowni i niebezpieczni. trzeba ich później długo wydłubywać z rany jak sie juz przyssaja;)

Gość gość
a poza tym jestem zdania zeod każdego można sie czegoś nauczyc i z prawie każdym sie można dogadac na gruncie logiki znajdując optymalne rozwiązanie dla obydwu ze stron i plusy wynikające ze współpracy. te zasade można rozciągnąć nawet na stosunki społeczne czego wy nie umiecie bo z was prymitywne pasozyty bez krztyny rozumu we łbie