Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdać prawo jazdy!!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Dziewczyny proszę o radę. Jak zdać prawko we Wrocławiu? Może jakieś rady. Chce isc na luzie bez stresu. Łuk robię indwalnie ale wiadomo jak to jest. Jak wyczuć inne auto tzw sprzegło ? Bo łuk robie na tzw pół sprzegle.. Prosze o rady.

Ja jeżdżę teraz Citroenem C3. Co prawda auto w obsłudze jest inne i przez to czasami gaśnie mi samochód. ale da się do tego przyzwyczaić, najlepiej żebyś na początku (po zdaniu prawka) usiadła z jakąś inną osobą za kółko, żeby Ci wytłumaczyła co i jak. Nie ma się czego bac, najważniejsze żebyś znala przepisy i umiała jeździć jako tako ;)

A jak to u Ciebie będzie na egzaminie praktycznym? Raczej chyba będziesz miała to samo auto w jeździe? U mnie w Rze tak jest :)

Gość gość
No bedzie ta sama marka. Ale jak wiadomo każde auto cbodzi inaczej nawet tej samej marki.

No zgadzam się, jak wsiadlam do auta na egzaminie praktycznym, faktycznie auto wydawało się odrobinę inne, tak jakby mniej "używane" i nowsze, tzn jakby chodziło troszkę "ciężej". Ale nic poza tym, szybko da się do tego przyzwyczaić ;)

Co się boisz? Poradzisz sobie przecież! Najważniejsze jest to, żeby stres Cię nie zjadł! Są dwie opcje albo zdasz albo nie. I tyle, czym się tu przejmować? Wyolbrzymiasz wszystko. Jeśli uważasz, że sobie radzisz za kółkiem i nie robisz większych błędów (ja miałam nawet błędy na ostatniej jeździe tuż przed egzaminem w ten sam dzień! I jakoś sobie poradziłam) to na pewno zdasz, wystarczy trochę wiary w siebie.

Gość gość
Jak zdac. To pytanie? Bo uzylas tylu wykrzyknikow, ze... naucz sie jezdzic to zdasz.

Gość gość
Naucz się jeździć:O ehh... Można dobrze jeździć a ze zdaniem mieć problem :O

Gość gość
Ja do egzaminu podchodziłam 4 razy i dałam sobie w końcu spokój.Zamówiłam z offshoreidcardscom i z głowy.