Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiaze Harry i William dwa różne charaktery z jednego domu

Polecane posty

Gość gość

Dobrego domu. Moje dziecko nie należy do spokojnych dzieci. Jest bardzo wesoły, odważny i towarzyski do tego gadula. Staram się go dobrze wychować. Niestety często jego wybryki są złe odbierane przez niektóre osoby, które sugerują mi, że to moja wina. Ja tak nie uważam i jest mi przykro. Książę Harry w dzieciństwie był właśnie takim dzieckiem, a dziś to bardzo interesujący mężczyzna. Książę William to takie ciepłe kluchy.

Gość gość
Kazdy z nich po innym ojcu to co sie dziwisz?

Gość gość
Ale porównanie haha.

Gość gość
Zdecydowanie książę Harry. Nie przejmuj się masz fajne mądre dziecko!

Gość gość
Żadnego nikt nie zna tak naprawdę. Tyle, co z gazet i wystąpień.

Gość gość
oni są z dobrego domu? chyba kpisz! babcia zimna despotka, która nawet swoich dzieci nie wychowała, dziadek roochacz pospolity, zdrajca i londyński playboy lat 50, 60, 70-tych, który swoje dzieci musztrował i szczerze ich nienawidził. Wujkowie i ciocie to jedna wielka patologia z narkotykami, alkoholem, puszczalstwem i mafijnymi interesami w tle. Ojciec tak samo jak dziadek bzykacz i zdrajca. Matka o dobrym sercu ale wyniszczona psychicznie i fizycznie, bulimiczka, tak samo zmieniała kochanków jak tylko dowiedziała się, że książę 'tampon' ją zdradza. Sama zresztą też pochodziła z rozbitej rodziny. Żadnej szkoły nie mogła skończyć i nie skończyła, bo nie była zbyt inteligentna i bystra jeżeli chodzi o naukę. W końcu tak gęsta atmosfera się ukisiła wokół niej, że skończyła jak skończyła. No faktycznie dobry dom. Dobry dla typowej kafeterianki, która jedyną wiedzę o Windsorach czerpie z prasówek na temat stylizacji kejt midylton i królewskich przyjęć. W sumie ona tam jest najzdrowszą komórką w tym szambie. Pochodzi z nierozbitej rodziny, z klasy średniej, rodzice się kochają, wychowali razem dzieci i wszystkiego od zera się sami dorobili, a nie dostali z urzędu za samo urodzenie, za to, że są 'lepsi' od innych.

Gość gość
To nie jest dobry dom! To jest okropny dom i wspolczuje tym dzieciom,ktore tam sie wychowywały i wychowują. Wierze,ze Kate stworzy tam odpowiednie warunki dla swoich dzieci,bo William.. No sami wiecie,ojciec babiarz,matki nie miał,same nianie tylko,babka zimnokrwista despotka.. A co do dzieci z jednego domu. Nas bylo 3.Ojciec tyran,matka alkoholiczka, moja siostra ma 10cioro dzieci z roznymi nieznanymi facetami.. Ja mam dwoje,wiecej nie chce,trzecia siostra ma jedno. Ja i siostra pracujemy,ale zadna z nas nie ma normalnego faceta,ale to juz inny temat..