Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozumieć jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Hej, rozstałam się z facetem. On twierdzi, ze to z mojej winy bo jestem trochę za bardzo nerwowa, fakt przyznaje mu rację. Ale on też ma swoje za uszami. Probowałam sie z nim kontaktować przez ten czas jak razem nie jesteśmy, rozmawial ze mną itd, ale nie chciał wrócić. Zadałam mu wiec pytanie czy mam odpuścic całkiem tak jak on na co on nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi, a na pytanie czy jeszcze kiedyś bedziemy razem odpowiedzial moze. Nie wiem czy mam dać mu święty spokoj i czekać az sam sie odezwie czy mimo to od czasu do czasu probwac nawiązac z nim dalej kontakt?

Gość gość
Nie szukaj z nim kontaktu i nie czekaj czy się odezwie. WINA ZAWSZE LEŻY PO OBU STRONACH. Szukaj nowego faceta

Gość gość
Kobieto, szanuj się. W zdrowych, dobrych relacjach międzyludzkich, już kij czy chodzi o partnerskie czy jakiekolwiek, nie ma miejsca na żadne zastanawianie się, co pan x miał na myśli. Widocznie sam nie wie czego chce od życia, od ciebie, więc niech się namyśla dalej, a ty go olej, bo to naprawdę nie ma sensu i jest potwierdzone licznymi przypadkami.

Gość gość
Wiem, że powinnam tak zrobic, ale już sama mam mętlik w głowie. I tak już tyle razy probowałam z nim rozmawiać, że szacunku do samej siebie i tak już nie odzyskam, ale nie rozumiem go, prawi mi w rozmowie komplementy a za chwile mowi ze on jest konsekwenty i ze moze kiedys

Gość gość
Możesz próbować

Gość gość
Próbuj nic nie stracisz

Gość gość
Ale po co ma próbować? Zeby podbudowac ego jakiemuś kolesiowi, ktory sam nie wie czego chce, ale stawia się w roli pana, który musi sie namyslic a podwładny ma skakac wokol niego, a wtedy pan zdecyduje czy dac szanse czy nie? Kolejny zlodziej uczuc i czasu. Wygodny typ co przyjdzie jak poczuje ochote i zostawi jak nie bedzie potrzebował, a na koniec zasłoni sie wymowka, że przeciez on niczego nie obiecywal ani nie deklarowal. Nie ma deklaracji i rownych checi z obu stron? To spieprzaj gdzie pieprz rosnie, bo inaczej bedzie Cie wykorzystywal i manipulował. Tam gdzie jednej stronie zalezy bardziej, tam juz pozamiatane i wiadomo kto bedzie cierpiał

Gość gość
Nie zrozumialaś autorko ze każda twoja próba kontaktu powoduje że tracisz w jego oczach? Ja zakochałem się po uszy i próbując porozmawiać usłyszałem tylko "Nie mamy o czym"a co gorsza zachowywałem się jak desperat.

Gość gość
08.47 dokładnie, a Ciebie autorko on pewnie trzyma jako Rezerwowa- spotka się z Tobą jak będzie chciał seksu a potem znowu Cie oleje. Szanuj się i nie kontaktuj się już z nim. A co on ma za uszami? Nie bez powodu jesteś nerwowa...

Gość gość
Dużo rzeczy z nim doprowadzało mnie do nerwów, to fakt. Juz nie wiem co robić, i tak już pewnie mnie ma za desperatkę.

Gość gość
A czym cie denerwowal?

Gość gość
Tym, że nie chodził do pracy (po rozstaniu prace znalazł), tym ze dosyć czesto pił alkohol i kilka innych spraw, przede wszystkim tym, ze jest leniwy i momentami chamski

Gość gość
Moj były właśnie nerwowo zareagował na wieść, że z kimś mogłabym sie spotykać - sam o to zapytał. Dlatego ja zadałam pytania czy mam się dalej dla niego starać i taką odpowiedź uzyskałam

Gość gość
Miesza mi głowie :(

Gość gość
I Ty chcesz być z takim nieudacznikiem i na dodatek chamem??? Szanuj się dziewczyno !!

Gość gość
ale ja nie potrafie tak jak on po prostu o tym nie myslec, to samo mu powiedzialam a on ze w takim razie powinnam sie czyms zajac, isc na silownie, napic sie piwa itd

Gość gość
Jakbym czytala o swoim byłym. Nie wiem juz czy sie starac, on twierdzi ze chce byc konsekwenty a jednoczesnie mowi ze mozemy zrobic przerwe zamiast sie calkiem rozstawac...

Gość gość
Naprawde chcecie takich facetow na ojcow waszych dzieci??? Nierobow, chamow, alkoholikow??? Polki to faktycznie zdesperowane szmaty!

Gość gość
On i tak o wszystko mnie obwinia, twierdzi ze ja sie nie staralam

Gość gość
I Ty chcesz być nadal z kimś takim? Ktoś dobrze napisał, Polki to desperatki, łapią się byle g****a alby tylko był facet, i Ty do nich należysz.

Gość gość
To są chorzy ludzie. Masochistki. Lepie być samą niż się z chamem użerać.

Gość gość
Nie potrafię odpuścić, nie wiem jak to zrobić :(

Gość gość
żałosne desperatki, a jak liczą ze ich lumpy nagle sie cudownie odmienia i wróca do nich i będzie jak w bajce

Gość gość
Chyba zrobiłam już wszystko co mogłam, powinnam teraz czekać az on dorośnie?

Gość gość
Jest chamski, nadużywa alkoholu, leniwy, nie chodzi do pracy i jeszcze kilka innych spraw Za którą z tych cech najbardziej tesknisz co cię w nim najbardziej urzekło?

Gość gość
Powiedzcice mi w takim razie jak oprzeć sie chęc***isania do niego?

Gość gość
Sprobowalam, dowiedziałam się ze on chce być z kimś jak jego matka i ze mam dać mu spokój bo on nie chce kogoś takiego jak ja

Gość gość
Desperatka. Taak, lataj dalej za chamem i leniem

Gość gość
No coz