Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam, że ludzie którzy już swoje lata mają a wciąż zarabiaja 1500zł

Polecane posty

Gość gość

to patologia np. 40 - 50 latki / latkowie co nigdy nie awansowali, nigdy się nie dokształcili tkwią w jednej pracy ciągle robia to samo przez x lat bez żadnego rozwoju

Gość gość
Oj oj oj nie zesraj sie

Gość gość
do tego narzekają jakie to zarobki niskie jak to w Poslce źle a co oni ze sobą zrobili? żadnych kursów, zero języków obcych i jeszcze żadają mieszkań komunalnych i świadczeń za swoje nieudacznictwo!!!

Gość gość
a po co zapierniczać w korporacji ponad siły,produkować się,brać odpowiedzialność za pracę grupy,stresować się i gorączkować ? Przecież to odbije się na zdrowiu i ile jest teraz 30 paro latków którzy dostali wylewu? Nie rozumiesz że jakiś 40 latek ma mieszkanie,samochód, działke , chce przyjść do pracy,zrobić swoje i nic go nie obchodzi ? Nie ma zamiaru tyrać za pare złoty więcej aby później kilkaset zł wydać na leki

Gość gość
A ja uważam, że nie powinno cię to obchodzić za ile, kto i jak żyje. W tych czasach ludzie po studiach tyraja w McDonald's więc po co się uczyć? Po to żeby nakładać frytki albo kibel myć?

Gość gość
Odezwał się cwaniaczek. Nie ma leszczy pracujących za miskę ryżu. CO ty Janusz mu zrobisz?

Gość gość
uważam, że jak ktoś się nie rozwija, nie chce niczego uczyć nie powinien narzekać na 1500 zł jednoczeńnie nie powinien mieć tez oczekiwać na mieszkanie komunalne / czy pomoc państwa po to człowieka dojrzewa i mądrzeje żeby się rozwijać a nie wymagać!

Gość gość
Kursow wiesniaku to mam od groma PUP sie oto postaral tylko ze pracodawce to nieinteresuje,mowi ze placi tyle i wiecej nie bo firma biedna albo robie albo nie,taka rozmowa wiec niepiertol o ludziach gupot tylko z***aj pracodawcow albo czasnij ryjem o beton bo gadasz jak debil ktory niema pojecia o rynku pracy:-P

Gość gość
Sądzę, że te osoby poświęciły swoją młodość na takich jak TY!!! Inwestycja w dzieci jak widać nie zawsze jest opłacalna. :(

Gość gość
mam pojęcie wystarczy obsługa komputera i jakiś język obcy i już można znaleźć pracę za 3000 brutto sa setki ogłoszeń na cała Polskę, jak ktoś ma umusł ameby to będzie tkwił 10- 29 lat w pracy za minumum i jeszcze uparcie nie będzie się rozwijać bo woli się interesować dupą maryny i oglądać idiotyczne programy w tvn czy na polsacie. tacy ludzie zasługujją na swój los i powinni miec 0 pomocy państwa!

Gość gość
Sądzę, że te osoby poświęciły swoją młodość na takich jak TY!!! Inwestycja w dzieci jak widać nie zawsze jest opłacalna. smutas.gif x haha przież tacy ludzie często nie mają dzieci a nawet psa więc o czym tu mowa...

Gość gość
Idź się leczyć trollu.

Gość gość
nie trolluję znam x takich ludzi i uważam, że nie nic im się nie nalezy. wolny czas spędzają na chlaniu, plotach, oglądaniu tv od zawsze. uczyć nigdy im się nie chciało a ludzi którzy się uczyli wyśmiewali, a teraz zazdroszczą. sami pracowali na taki los całę swoje życie.

Gość gość
ciekawe ile Twoi rodzice zarabiają pewnie po 7-8 tysi lub siedzą na jakiś emeryturkach. ;)) Wstyd mi by było za takie dziecko ;(

Gość gość
Znam takie osoby ale 1500 to nie zarabiają juz bo pensje poszły w gore i teraz 2000 to minimum.

Gość gość
Szoruj padalcu

Gość gość
A ja uważam, że nie powinno cię to obchodzić za ile, kto i jak żyje. W tych czasach ludzie po studiach tyraja w McDonald's więc po co się uczyć? Po to żeby nakładać frytki albo kibel myć? Niech się ucza zawody a nie każdy na studia sie pcha dla szpanu, czuje się lepszy a potem konczy na mopie. Nie koniecznie po zawodowkach sa szkoly policealne, kursy.

Gość gość
I co to wnosi do mojego życia to kto i ile zarbia? Nic. Zwykły trolling na pogardę dla mało zarabiających ludzi. Temat do kibla.

Gość gość
ciekawe ile Twoi rodzice zarabiają pewnie po 7-8 tysi lub siedzą na jakiś emeryturkach. oczko.gif Wstyd mi by było za takie dziecko ;( x wstyd za co? że gardzę ludźmi nieudacznymi? co to ma za znaczenie jakich mam rodziców, to w niczym nie przeszkadza się uczyć. Jak się ma biedniejszych rodziców to jeszcze powinno motywować żeby się więcej uczyć.

Gość gość
mam pojęcie wystarczy obsługa komputera i jakiś język obcy i już można znaleźć pracę za 3000 brutto X Gdzie pokaż mi takie ogłoszenie

Gość gość
wejdź np na olx, wpisz różne jezyki angielski, niemiecki, farncuski, hiszpański i inne, prawie każde ogłoszenie z językiem będzie miało pensjie 3000 brutto w ogłoszeniu

Gość gość
a po co zapierniczać w korporacji ponad siły,produkować się,brać odpowiedzialność za pracę grupy,stresować się i gorączkować ? Przecież to odbije się na zdrowiu i ile jest teraz 30 paro latków którzy dostali wylewu? Nie rozumiesz że jakiś 40 latek ma mieszkanie,samochód, działke , chce przyjść do pracy,zrobić swoje i nic go nie obchodzi ? Nie ma zamiaru tyrać za pare złoty więcej aby później kilkaset zł wydać na leki x tak się składa, że jedna z moja pierwszych orac była za minumum i było więcej stressu niż w pracy za 3000.pracownicy, kradli oszukiwali, obgadywali, zazdrościli byle czego nikomu czegoś takiego nie życzę, ludzie biedni żyją jak w dżungli zabiją się o 10złotych

Gość gość
Gdy zaczynałem prace w PRLu miałem wykształcenie podstawowe . W 1989 roku zaszły zmiany polityczno - społeczne . Więc rozpocząłem naukę . Dziś mam wyksztalcenie najwyższe jakie można uzyskać w moim zawodzie . Z************m fizycznie i uczyłem się ,studiowałem na kilku wydziałach . Zdobyłem kursy zawodowe i studia podyplomowe . Niestety w naszym kraju to się nie liczy . Liczy sie pieniądz . Jak poźyjesz troche dłużej synku . To gdy załoźysz rodzine to te 3 tysiące mozesz wydać na książki dla dzieci .

Ja zawsze szukam informacji na tego typu tematy w Internecie. Moim zdaniem to jest naprawdę bardzo dobre źródło wiedzy i informacji :)

ty co tak jedziesz po ludziach wyskocz do mnie ale w realu... byś już więcej nie dotknął klawiatury...

Gość gość
Ktoś musi c***adalcu chleb upiec . I ubranie uszyć i wiele rzeczy dla ciebie zrobić . W wielu rodzajach przemysłu . Wiec pracownicy muszą być za najniższą krajową żebyś mógł być . Wyobraź sobie ze wszyscy ludzie pracowaliby za 3 tysiące . To kto by zapie . R dalał i robił twoje buty i ubranie i chleb kto by upiekł .

Gość gość
Gdyby wszyscy ludzie byli tacy jak ty i pracowali przy komputerze to z brudu byś zdechł padalcu ,bo sprzątaczek i śmieciarzy by nie było . A ciebie by wszy zdrzarły źywcem . Bo pewnie oprócz klikania w myszkę nić nie potrafisz zrobić ,

Gość gość
Ty powinieneś wszystkim ludziom po 50 kłaniać sie do 90 stopni .

Gość gość
Garbus rozpoczął temat . Podniósł ciśnienie krwi 180/130 i sie teraz cieszy.

Gość gość
taaa,każdy ma siedzieć przy kompie i być programistą albo budować aplikacje. A wiesz że dzięki smieciarzom,którzy opróżniają kosze i pracownikom w kanałach nie masz szczurów w domu ? Wpadłbys na to ? myślisz że wszystko samo sie tak robi ? A do sklepów jedzenie kto przywozi ? krasnoludki w nocy ? Ty idziesz do sklepu,kupujesz sobie bułkę,mleko i nie rozumiesz że ktoś pracuje żebys to mógł mieć ? Siedzisz w tym kompie i myslisz że cały świat jest jak w grze albo aplikacji,klikniesz i jest .