Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam, że ludzie którzy już swoje lata mają a wciąż zarabiaja 1500zł

Polecane posty

Gość gość
Coś w tym jest. Jedna moja kuzynka zarabia od lat 1500 , a babka już po 40 stce. Wszyscy mają od niej lepiej, mają szczęście w życiu, albo plecy, albo zdolności, tylko jej się biedulce nie udało i musi pracować za najniższą stawke. Kiedyś zapytałam ją, słuchaj Kaśka, masz 35 lat, nie myślałaś, aby zmienić ich pracę, może się dokształcic, może coś zrobić, aby wyrwać się z tej roboty, bo skoro cały czas na nią narzekasz, to może pomyśl nad zmianą pracy. Spojrzała na mnie z taką zawiścia, po czym wydarla się, że i tak to nic nie da, bo ona nie zna języków, nie ma prawa jazdy, że ma pecha w życiu i biednych rodziców. Dziś Kaska ma 43 lata i nadal w tej samej pracy. Ostatnio narzekala, ż e pieniędzy jej brak, w pracy coraz gorzej, nawet 13 ki im zabrali. ... Nic nie powiedziałam, szkoda czasu i nerwów.

Gość gość
Ej garbus jak ty masz 3 tysięcy brutto to po odliczeniu teź masz netto 2200 zł

Gość gość
Nie przeszkadzajmy Garbusowi bo się zesra w pampersa przy tym komputerze .

Gość gość
11:24 Nie znam nikogo po dobrych studiach, kto by pracował w mcdonaldsie . A jestem już grubo po 30stce. Z tego co widzę, to znajomi całkiem nieźle sobie radzą po studiach. No chyba, że to studia prywatne, z niewiadomo jakim kierunkiem.

Gość gość
12:25 No tak, ale bez lekarzy, naukowców, nauczycieli, architektów itp, to i jak mówisz śmieciarze si3dziEli by w lepiankach bez prądu. I pomarli by z chorób. Daj ludziom żyć, Ważne, by być zadowolonym że swojego życia i nie być pasożytem. Jak to potrafisz za 1500 to super.

Gość gość
Czy niektóre głupki nie rozumieją ze gdyby padła jedna gałąź produkcji w całym świecie to zachwiałoby sie życie i to poważnie . I żaden komputer i żaden obcy język ani ozór cielęcy tego nie zastąpi.

Gość gość
O jakiej gałęzi produkcji ty mówisz?

Gość gość
Gdyby wszyscy ludzie byli tacy jak ty i pracowali przy komputerze to z brudu byś zdechł padalcu ,bo sprzątaczek i śmieciarzy by nie było . A ciebie by wszy zdrzarły źywcem . Bo pewnie oprócz klikania w myszkę nić nie potrafisz zrobić , x typowa postawa biednej patologi, dobra sprzątaczka czy śmieciarz będą zarabiać dobrze bo akurat takich znam, a takie łazjy co spędzają życie na podkradaniu,plotach i chaniu tylko narzekają i oczekują i jescze się bornią. nie świat bez nieudaczników którzy lewdo potrafią być śmieciarzami wcale nie był by gorszy. oni to są te przysowiowe wszy

Gość gość
*bronią

Gość gość
Naukowcy . Naukowcy po pracy w instytucie o godzinie 16:00 poszliby upiec chleb . Później sobie uszyć ciuchy .no i swoje okulary wyprodukować . Czy naukowcy podołali by bez rzemieślików i robotników .

Gość gość
Patole bez naukowców żyliby jak jaskiniowcy . A naukowcy bez patoli by zdechli .

Gość gość
Też nie cierpię nieudaczników. I nie dlatego, że mają male płace, ale dlatego, że z pozycjj jakim ja biedny, Tak potrafią ci dosrac, że ci w piety pójdzie. Poza tym są zawistni. Jak się noga komuś powinie, to skaczą z radości, a jak tylko wyrwie się ktoś z biedy, awansuje, przez swoją pracę dojdzie do czegoś, to utopiliby z zazdrości w łyżce wody. Kiedyś się przyjmowałam takimi ludzmi, teraz zrywam z nimi kontakty. Nie cierpię leniwych zazdrośników.

Gość gość
Na przykład bez przemysłu budowlanego albo rolnictwa . Przeżyjesz garbusie .

Gość gość
12:38 Uhm. Jakby ktoś nie wymyślił samochodu, to byś zapitalal z buta. Jakby ktoś nie zaprojektował domu, to byś mieszkał w szałasie. A ten chleb , no ktoś musiał wymyślić maszyny, teraz się wszystko taśmowoe robi. Mąka też sama nie wyskakuje z pola, maszyny, technika produkcji-samo z nieba nie spadło :D

Gość gość
Dlaczego miałby upaść przemysł budowlany?Przecież to czysty biznes?Rolnictwo tak samo.

Gość gość
Albo bez przemysłu elektronicznego . Cóż by to było .

Gość gość
Nie było by telewizji i kafeterii tez by nie było gdyby nie elektryka.

Gość gość
Bo ty garbusie uważasz źe pracownicy sa niepotrzebni . Ze wszyscy powinni znać języki i komputer. A ty garbusie nie masz wykształcenia ze tak powoli myślisz i trzeba ci wszystko tłumaczyć . Źe kazda praca jest waźna .

Gość gość
Z doświadczenia wam powiem, że jak przyjdzie co do czego, to prędzej wam pomoże właśnie ten ambitny i bogaty, który do czegoś doszedł sam. A leniwy i taki nieudacznik społeczny, z satysfakcja tylko będzie zacierał ręce. I jeszcze wam powie, no widzisz, skończyły się pieniazki, albo:no widzisz, bogactwo nie zapewniło ci zdrowia.

Gość gość
A chleb i mięso komu potrzebne . Przez jedzenie sa tylko choroby.

Gość gość
12:50 To po kij używasz tego komputera, jak to nie ważne ciulu jeden :D :D

Gość gość
Nie było by telewizji i kafeterii tez by nie było gdyby nie elektryka. x ależ elektryk nie zarabia 1500 , chyba, że pracuje na pół czy cwierć etatu a reszte czasu pije alko...

Gość gość
A po domy potrzebne . Komu po co .

Gość gość
A po co kafeteria . Wystarczy zpe ktoś język zna i ma prace .

Gość gość
dobry zbieracz śmieci powinien zarabiać dużo jesli jest dobry ? więc śmieciarz powinien zarabiać 3 tys ? jesteś idiotą.szacunek ma się do wszystkich ludzi pracujących uczciwie.

Gość gość
A czy uważasz ludzi którzy sa kalekami niepełnosprawnymi czy teź uwaźasz ich za patologie .

Gość gość
Teź bo było trzeba uważać i przestrzegać przepisów BHP

Gość gość
Garbus . Zakończ ten temat bo szkoda czasu . A co na to lekarz . Leki wziołeś dzisiaj . Wydaje mi sie źe zapomniałeś .

Gość gość
A mnie nie kręcą komputery nie lubię ich za bardzo, język francuski i hiszpański też mi nie leży. Jestem po zawodowce. Mam zawód ryzjerki, zrobiłam maturę zaocznie, otworzyłam własny salon jak miałam 20lat. Dzisiaj mam 27 i zarabiam więcej niż ty przy tym swoim komputerku.

Gość gość
13:00 To nie temat o niepełnosprawnych, ale o zdrowych doroslych-leniach śmierdzacych, którym szkoła śmierdzi, kursy śmierdza, nauka jest be, bo trzeba w nią wlozyc wysiłek, samorozwój jest im obcy, slowem latami kompletnie nic nie robią, aby poprawić swój los.Ale do narzekania i do zazdrosci to są pierwsi. Nieudacznicy życiowi.