Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam, że ludzie którzy już swoje lata mają a wciąż zarabiaja 1500zł

Polecane posty

Gość gość
Zależy jakie kto ma studia. Po naprawdę dobrych kierunkach, nie znam przypadku, gdy ktoś nie zarabialby niezłej kasy. No nie znam. Chyba, że ktoś chce mieć tylko papier, skończy jakąś Wyższa Szkole Robienia Niczego gdzieś w oddziale Pipidowki Dolnej-wtedy tak, może pracować w jakimś Mc Donaldzie.

Gość gość
Dlaczegos glupi? Bo biedny. Dlaczegos biedny? Bo glupi.

Gość gość
ale przeciez dzisiaj w PL to byle idiota zarobi te marne 3.000 Na cale szczescie nie ma takiego kraju w UE gdzie byloby tak tanio jak w PL. U nas jest strasznie tanio.

Gość gość
W str.gdziie mieszkam 1500 to majatek zeby znalec cos za 900 to marzenie..nie ma nic a nic We 2 po 1500 burrxuazja i nas.

Gość gość
1300 zl to ja place za zlobek A 1400 za kredyt i czynsz. Wiec jak tu przezyc za 1500 podziwiam

@13:33 połamałbym ci ręce i nogi, a na koniec nasrał ci w ryj, ale nie zabiłbym cię tylko z uśmiechem na twarzy patrzył jak się wijesz z bólu zarówno fizycznego jak i psychicznego :) a wiesz czemu tak bym postąpił... ? bo jesteś g'ównem a nie człowiekiem bo człowiek by tak nienapisał

@13:33 G'ÓWNO WIESZ O ŻYCIU i przyczynach postaw takich ludzi... wierz mi że tu nie chodzi o lenistwo przynajmniej w moim przypadku, ja jestem bardzo okaleczony psychicznie nie z własnej winy i cierpię a ty k'urwo j'ebana nic nierozumisz tylko wyzywasz i gardzisz...

Gość gość
patolologia zarba 1500 z własnej winy albo chce zarabiac tylko tyle lub mnie bo inaczej utracili by mieszkania komunalne i świadczenia. a tak niczego nie musza się uczyć i śmieją się w twarz tym co ciężko praucją.

Gość gość
*zarabia

Gość gość
akurat pracowałem wśród "patologii 1500" i wiem, że to jest częściowo na własne życzenie, z powodu długów, mieszkań komunalnych z drugiej storny jest niechęć do nauki i nienawisć do ludzi wyształconych, mających normalne życie, zazdrość. plus kradzieże na których sobie dorobią.