Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zaburzone poczucie wartości

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jak w temacie. Rozstałam się z facetem, który teraz chyba zaczynam rozumieć, był toksycznym związkiem. Zacznę od tego może jednak, ze wychowywałam się w rodzinie z ojcem alkoholikiem, niczego nam nigdy nie brakowało, ale często były w domu kłótnie odkąd skoczyłam 2 lata. Twraz mam 25. Nigdy nie byłam specjalnie otwarta na ludzi, zmieniło się to w pracy. Nigdy nie miałam szczególnie dużo znajomych, ani prawdziwej przyjaciółki, byłam zamkniętym dzieckiem. Byłam w 3 związkach, które bardzo ciężko przeżywałam, zwłaszcza ze 2 pierwsi zostawili mnie krótko po 1 stosunki. Czułam się wtedy taka naiwna, z 3 byłam 4 lata, właśnie się rozstalismy. Jestem nieco kłótliwa osoba, ale raczej nie kłócę się z kimś naginanie, powiedziałabym ze 3 lata naszego związku były cudowne, ale w ostatnim roku odczułam bardzo duży nacisk na moje zachowanie, ciagle słyszałam ze jestem nerwowa, ze się denerwuje, ze krYzcze, ze czepiam się o to ze pikę alkohol, albo nie pracuje, ze chodzę wiecznie smutna albo niemająca na nic ochoty. W końcu zd mną zerwał, bo nazwałam go materialista. Próbowałam to naprawić równo miesiąc, ale z każda rozmowa tylko traciłam szacunek do samej siebie Le i tak próbowałam, i dowiedziałam się tylko ze on nie chce mieć takiej żony w przyszłości która będzie jak moi rodzice, ze mam zaburzone poczucie wartości, jezu chyba naprawdę je mam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować