Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze imiona start

Polecane posty

Gość gość

Dominika

Gość gość
kaxil:O

Gość gość
Paweł Piotrek Patryk wszystkie na p są c*****e i jeszcze Kryspin!

Gość gość
Autorko zerknij na swój dowód osobisty to się przekonasz jakie jest najgorsze.

Gość gość
Ktoś tu ma na imię Dominika hahahha

Gość gość
Pewnie sama autorka

Gość gość
3:44 racja, autorka ma co nie tak z deklem. :-O

Gość gość
Brajan Nikola Lena Ksawery Alan Tymoteusz Dżesika

Gość gość
Konstancja :/ jak z burdelu.

Gość gość
Lena,Dżesika,Andżelika,Oliwier,Marek,Paweł

Gość gość
Kamil ( kojarzy mi się z kamieniem ), Andżelika ( k***wskie ), Brajan, Jessika, oraz ogusław, Bogumił, Bogdan Chwalibog, Borzymir, Dalibor, Sambor, Borzygniew Dobromił, Dobrosław, Dobrowoj Ciechosław, Wojciech, Sieciech, Dobrociech Domarad, Domosław, Domamir Drogosław, Drogomir, Lubodrog, Siemidrog Gniewomir, Mścigniew, Zbigniew Częstogoj, Domagoj Dobrogost, Gościsławj, Miłogost, Uniegost Jarosław, Jaromir, Jarostryj Lubosław, Luboradz Ludomir, Ludosław Miłosław, Wojemił, Miłorad, Ludomił Chociemir, Mirogod, Małomir Myślimir, Drogomysł, Dobromysł, Witomysł Radosław, Bogurad, Radomir, Sobierad, Więcerad Racimir, Ratsław, Racibor Siemisław, Ziemowit, Siemidrog, Sławomir, Sławobor, Gościsław, Jarosław, Stanisław Sobiesław, Sobierad, Sobiemir Witosław, Siemowit, Siemirad Włodzisław, Włodzimierz, Włościwoj Wojsław, Dobrowoj, Częstowoj, Wojciech Gościwuj, Jutrowuj Domażyr, Żyrosław.

Gość gość
Boguwola Bohuwola Bogumiła Boguwłość Bronisława Cirzpisława Częstobrona Czesława Dobrowieść Dobrożyźń Dobromiła Dobroniega Dobrosława Dobrawa Dziadumiła Ludomiła Ludźmiła Niedomira Nieluba Niemiła Przybycześć Świętożyźń Świętomira Stronisława Wacława Włościsława Wyszeniega Wszebora.

Gość gość
o tak,Brajan jeszcze dochodzi Brajanek kojarzy mi sie z takim dzieckiem dziewczyny z biednej dzielnicy,jakiejś śmierdzącej kamienicy z tekturami w oknach i wspólnym osranym kiblem na korytarzu dla wszystkich lokatorów.matka ma kolczyk w brwiach ,leginsy i bluze od dresów, nigdzie nie pracuje i z grubą koleżanką palą fajki w bramie i czasem obalą piwko lub wino

Gość gość
justyna

Gość gość
Andżelika kojarzy mi się z pustą dziewczyną która nie ma pojęcia o historii,polityce,geografii.Kupuje czerwone koronkowe stringi w chińskich sklepach albo na straganie,dokleja sobie sztuczne rzęsy i myśli że jest super laską na poziomie która czeka na męża lekarza albo biznesmena,adwokata,mysli że będzie leżała w domu i pachniała.W rzeczywistości dzieciaka robi jej jakiś nierób spod żabki i daje jej jeszcze po mordzie.

Gość gość
A Ewa? ja mam tak na imię i nigdy go nie lubiłam :O

Gość gość
justyna, agnieszka, beata maciej

Gość gość
A Julia?

Gość gość
1. Wiesława , Stanisława, Bronisław i wszelkie tego typu " babciowe" imiona 2. imiona dobre dla ciotek lub wujków typu : Grażyna, Teresa, Halina, Jolanta, Mariusz itd. 3. imiona zbyt amerykańskie ( o ile w Ameryce brzmią ok, to u nas juz gorzej) typu Amanda, Angelika, Nikola, Brian 4. imiona , które po prostu brzydko brzmią jak Marzena, Ilona, Piotr,