Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia3228

Dlaczego Polacy To takie Bydło?

Polecane posty

Gość Kasia3228

Mam dosyć i biorę rozwód . Polacy to zboki i alkocholicy

Gość Ania543
Czym się różni Pizda od Faceta?Tym że Polak Rodzi się Pizdą a prawdziwy Facet nigdy nie jest Polakiem ? :D :P

Gość Kasia3228
hehehe :D Święta Prawda Aniu,dokładnie to samo chciałam powiedzieć . Nawet w Kanadzie i Rosji zauważyli że Polki mają przesrane i Jak z Polakiem Są to już za późno :(

Gość Ania543
Cóż za piękny penis! Dzieło sztuki! Chciałabym żeby taki chlastał mnie codziennie po buzi!

Gość Ania543
Taki nasz los. Ni e Wim Czy słyszałaś Ale Coraz Więcej Polek bierze ślub z obcokrajowcami. I Mniej Polskich Dzieci się rodzi bo Polki wolą by ich dzieci przyjęły obywatelstwo Męża Obcokrajowca

Gość Kasia3228
Coś Ruszyło WreszCie

Gość Ania543
Ania543 dziś Cóż za piękny penis! Dzieło sztuki! Chciałabym żeby taki chlastał mnie codziennie po buzi! X To nie ja pedale napisałam i nie pisz za mnie Ty Ćwoku Polski Zboczeńcu S********j

Gość gość
Pytanie z tezą to klasyczny zabieg stosowany przez trolli internetowych, których jedynym celem jest tworzenie fermentu na forum. Wdawanie się w dyskusję z takim indywiduum jest bezsensowne bo to tylko rozjusza trolla i motywuje do kolejnych prowokacji.

Gość Ania543
PS. Wolałabym obciągnąć koniowi niż tego obrzydliwego ku\tasa. Powiem więcej - nawet kozłowi i baranowi. A nawet i stadu baranów!!!

Gość gość
To w jakim wy się towarzystwie obracacie, że trafiacie na bydło? Ja już 6 lat jestem z mężem, i nie zamienilabym go na innego. Ciapatego sobie weźcie, to szybko zatesknicie za Polakami

Gość gość
Chyba stadu ciapatym.:D

Gość gość
Alkoholicy pisze się przez h, to tak na przyszłość.

Gość gość
Bydło jak szlag, baby nie lepsze. Pierwszy z brzegu przykład. Wchodzę dzisiaj do przychodni, mówię 'dzień dobry', a nikt z obecnej tam chołoty nie odpowiedział. Nikt. Siedziało chyba z dwadzieścia osób. Dno i porażka.

Gość Sasza Rosjanin
Popieram Polacy Zakłamy Naród Facetów. Poleczki przyjeżdżajcie do Rosji my damy Wam Szczęście. Cierpicie to Nie ubolewajta bo nie naszu problemy ale wasz bo siedzicie w Polsce

Sasza Rosjanin 2017.11.21 Popieram Polacy Zakłamy Naród Facetów. Poleczki przyjeżdżajcie do Rosji my damy Wam Szczęście. Cierpicie to Nie ubolewajta bo nie naszu problemy ale wasz bo siedzicie w Polsce x zawsze uważałam że rosyjscy panowie ukraińscy są cudowni

Sasza Rosjanin 2017.11.21 Popieram Polacy Zakłamy Naród Facetów. Poleczki przyjeżdżajcie do Rosji my damy Wam Szczęście. Cierpicie to Nie ubolewajta bo nie naszu problemy ale wasz bo siedzicie w Polsce x zawsze uważałam że rosyjscy panowie ukraińscy są cudowni

Gość gość
faceci są okropni to prawda boki i debile nienawidzę ich

Gość gość
jaka idiotka odkopała temat z listopada 2017 roku? kretynko jedź sobie po araba, to zastąpisz mu kozę i na koniec zostawi cię lub poderżnie gardło

polacy tak samo robią niestety znam dużo przypadków straszne ale prawdziwe

Gość gość
dziś zamknij mordę i s********j chamusiu

Gość gość
dziś jeszcze chwila i wy będziecie tak traktować kobiety