Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w niewoli Twojej miłości...

Polecane posty

Gość gość

To taki mezalians służącej i wielkiego pana. To wszystko musi być skończone, bo ja jestem nikim a Ty wielkim panem! E.

Gość gość
ciekawe kto kogo kocha...

Gość gość
wielki pan zajmuje sie slużącymi tylko dla seksu

Gość gość
Bzdety bzdety bzdety

Gość gość
Baron swoją miłością zabił Stefianię. A ta głupia i naiwna dała się wciągnąć...To zupełnie tak, jak ja mój drogi M. Mówię Ci, to się źle skończy. To jest ta sama historia, tylko czasy i ludzie trochę zmienieni... E.

Gość gość
Dałam się wciągnąć czyli uległam, a przez to stałam się głupia i naiwna... A gdyby tak spojrzeć od innej strony... Ludzie, którzy oddali się miłości i stali się miłością, nawet jeśli ktoś tam umarł... To jednak warto było...I co jest cenniejsze? zycie wg rozrachunku i egoizmu, wg ludzkich kalkulacji i względów czy miłość sama w sobie? to na ile ludzie wybierają, zależy od ich siły i właśnie uwarunkowań. Czasem właśnie nic nie można zrobić, a jedynie rozejść się, każdy w swoją stronę. Literatura jest piękna, wciągająca, idealistyczna a przez to rozum trochę wprowadza na manowce...

Gość gość
o, E za dużo sie naczytała romansów, trędowatych itd..

Gość gość
ty jesteś w niewoli własnego uczucia męcząca już się robisz a topiki coraz nudniejsze budujesz więcej polotu dziewczyno

Gość gość
Mezalians w 21 wieku w Polsce haha. Kobieto idź po rozum do głowy.

Gość gość
widziałem pipę Ełżbiety.. wielka, mokra i głęboka jak studnia u mojej śp. babci oraz zarośnięta jak dżungla równikowa.. w dodatku te nietoperze i robactwo blee ;-) :-P

Gość gość
19.33 pisz powieści erotyczne prostaku!!!

Gość gość
Narkomanki dają cu d.. zz hajs za działķę. P.

Gość gość
Nie możesz sie ogrzać w jej blasku Kubciu a tak bardzo tego chcesz, więc będziesz mnie hejtował? Kobieta znana jak Ela, podziwiana, będąca inspiracją dla wielu na świecie mogłaby poprawić twoja reputację:P Masz farta, bo twym wybrankom Agacie i Genie, może Marcie nie, imponuje hańbienie innych kobiet w imię "miłości" do nich, masz jak znalazł:P Co za opis jej intymnych częsci ciała, których nie widziałęs, ale Geny owszem, to ona cie do tego tak zainspirowała?

Gość gość
Jesteś Jakubie w niewoli miłości Eli a Gena jest twoja narzeczoną, wspominasz Agatę i podglądasz Martę, biedna ta Gena, brzydka, głupia i wredna, i zdradzana przez ciebie, w sam raz dla ciebie.

Gość gość
babo idź się lecz!

Gość gość
dlaczego nie Marcie? wszystkich osrywasz, ją też, żądam tego!

Gość gość
Marta jaka jest taka jest, ale szanuje swoich pracowników, dba o nich, nie akceptowałaby gwałtów i hańbienia innej, w przeciwieństwie do pozostałych, i jej koleżanki nie nienawidzą drzew:P