Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam miec rozmowe z biegłą na temat czy biore leki

Polecane posty

Gość gość

w razie nie brania leków grozi zamkniecie w osrodku, ale gdy powiem ze biore leki, ale mi pogarszają?

Gość gość
Beata ty serio jesteś chora

Gość gośćSYLWIA
najpierw trzeba mieć postawioną diagnoze bez tego możesz sobie brać tylko aspirynę.nie bierze się leków bez potrzeby!

Gość gośćSYLWIA
Robienie z kogoś chorą/chorego na siłę i bez poświadczenia od lekarza jest w Polsce karalne,taka osoba ma prawo podać Cię do sądu za zniesławienie. Przepisy prawa cywilnego w kodeksie karnym jasno o tym mówią.nie można sobie rozpowiadać co ślina na język przyniesie.

Gość gość
ja nienawidze leków, ale chodzi o to, że dla sądu informacja że pacjent nie chce brać leków, oznacza leczenie przymusowe, czyli zamkniecie go w tzw Centrum Zdrowia

Gość gośćSYLWIA
zrozum że najpierw trzeba tym pacjentem być,a jak nim osoba nie jest i nie ma postawionej żadnej diagnozy bo nie ma ku temu wskazań oraz nie ma żadnych przepisanych leków to rozpowiadanie takich rzeczy jest przestępstwem ,skończyły się czasy że gliniarza za stalking chronił immunitet a jak nie to sie wymyślało że zeznanie poszkodowanej jest nie ważne bo jest"niby chora psychicznie"koniec z tym ,kłamstwo jak oliwa zawsze na wierzch wypływa ,pamiętajcie o tym!!!1

Gość gość
Brawo Sylwia,poślij ich wszystkich do pierdla,należy się im .

Gość gość
mam ciężką depresje od wieku nastoletniego, pewnego razu niewytrzymałem i wstawilem na forum o nerwicy zdjęcia zwane pedofilskie bo byłem gnebiony przez ród zmirzłych napastliwych obłudnych samic, od których też mam diagnozy : schizofrenia, urojenia, ileś tam F, itd

Gość gość
przynajmiej jeden z leków które przepisała mi jedna z psycholożek wyrządził mi trwałe otępienie emocjonalne

Gość gośćSYLWIA
13.21 to czemu nie zrobisz z nimi porządku?posądzenie o pedofilię to też przestępstwo.

Gość gośćSYLWIA
Psycholożki przepisują leki? od kiedy? myślałam że to musi przepisać lekarz? psycholog nie jest chyba lekarzem.a ta psycholożka nie miała przypadkiem chcicy na kogoś?To jest przestępstwo i przekręt w takim układzie.

Gość gość
Racja,pewnie znała ją tyle co z widzenia a może nawet wcale.Kasę wzięła do wyra mu wlazła wystawiła opinię na podstawie czego nie wiadomo i tyle .to podlega pod sąd.przekręt korupcja i zniesławienie.