Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, co myślicie o moich objawach? Od 1,5 tygodnia mam bóle brzucha jak na okres, lekki ból piersi. Ciągle mi się odbija, wieczorami męczy mnie zgaga. Czuję się ogólnie taka zamulona. Okres miałam dostać w poniedziałek (raczej jest regularny). Test będę robić jutro, bo dzisiaj nie mam się jak wyrwać? Czy mogę być w ciąży? Czy test mi jutro wyjdzie jeśli zrobię go w południe a nie rano?

Gość gość
Jeszcze zapomniałam dodać, że bardziej chce mi się pić i sikać, a do tego mam teraz suchy kaszel i jak kaszlę to boją mnie jajniki.

Gość gość
jeśli się nie zabezpieczasz to owszem mogłaś zajść.

Gość gość
Wiem, że mogłam zajść, ale czy te objawy mogą na to wskazywać? I czy mogę zrobić test po poludniu?

Gość gość
Po terminie miesiaczki test mozna zrobic o kazdej porze dnia. Matko... co za niewiedza...

Gość gość
Nie każda kobieta co miesiąc ślęczy z testem w łazience, więc mogłaś sobie ten komentarz darować. W moim życiu zrobiłam tylko jeden test ciążowy, robiłam go 5 dni po terminie @ rano. I był pozytywny. To było 8 lat temu i od tamtego czasu nie interesował mnie ten temat.

Gość gość
nie dziw sie takim odpowiedzia bo tu na kafe wiekszosc robi testy nawet nie co miesiac ale co tydzien :p

Gość gość
Możesz też przygotować mocz z nocy i testować po południu. Tak robiłam w pierwszej ciąży

Gość rehhhba
Myślę, że najlepiej przejść się do lekarza, wtedy ten potwierdzi w 100% czy jesteś w ciąży czy nie. A w między czasie tutaj https://www.babyboom.pl/ciaza/kalendarz_ciazy.html możecie sobie zerknąć jakie objawy ciąży są w danym tygodniu ciąży :)