Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontancjaPPP

pieniądze na święta

Polecane posty

Gość kontancjaPPP

Jaką pożyczkę POZAbankową polecacie? Zalezy mi na czasie - potrzebuję pieniędzy na prezenty świateczne

Gość DoradcaSzybkaMoneta
Dzień dobry, osobom, którym zależy na podpisaniu umowy z solidna firmą, gdzie wszystkie warunki są jasne, a kwota pożyczki błyskawicznie wpływa na konto proponujemy zapoznanie się z ofertą Szybkiej Monety. Pierwsza pożyczka do 2100 zł na okres 30 dni jest zupełnie darmowa! Potrzebujesz większej gotówki? W Szybkiej Monecie możesz pożyczyć nawet 5 tys. złotych! Naszymi atutami sa jasne zasady, szybka wypłata oraz bezpieczeństwo w trakcie przyznawania pożyczki. Po więcej informacji zapraszamy na stronę internetową szybka-moneta.pl

Gość gość
A na co tyle pieniędzy na święta ? trzeba mieć w głowie nie po kolei żeby na święta się zapożyczyć a potem spłacać . święta to są trzy dni z wigilią i nie trzeba tyle żarcia bo nikt nie ma zapasowego żołądka. A na prezenty odkładam dużo wcześniej i kupuję już w pażdzierniku albo listopadzie- kupuję te naprawdę wymarzone. Może i kosztują ale nie kumulują mi się wydatki przedświąteczne.

Gość Tefka
no jak ktoś ma taką potrzebę i chce to niech pożycza. Byleby mądrze wybrać firmę która pożycza. Ja zdecydowałam się na Lendona i szczerze mówiąc bardzo pożyczka mi podpasowała - szybko i bez nei wiadomo jakich formalności!

Gość gość
a kiedy licytacja waszego mieszkania za niespłaconą pożyczkę w parabanku, bo chciałbym tanio kupić?

Gość Sammba
e no bez przesady. są pożyczki pozabankowe które są rzetelne i dobre. Ja brałam w Extraportfelu i bardzo zadowolona z tej firmy jestem - pewnie i bezpiecznie.

Gość gość
Można wziać pożyczkę i nie wpaść w kłopoty finansowe, ale trzeba to robić z głowa. Ja, zanim wzięłam jakiekolwiek pieniądze z jakieś firmy, sprawdziłam wszystkie oferty na stronie https://www.bazarkredytowy.pl/. Porównałam wszystko, wybrałam najkorzytsniejszą dla mnie ofertę i jestem zadowolona. Teraz juz mam spłaconą :)