Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby i dziady oskarżają młodych o bycie roszczeniowymi?

Polecane posty

Gość gość

Przecież sami wychowali to pokolenie, więc pretensje powinni mieć do samego siebie ;-) Dlaczego taka stara baba i dziad nie pokaże młodym jak NIE BYĆ roszczeniowym i nie dokona eutanazji na sobie - przecież nie musicie dłużej żyć bo i tak już w życiu wszystko osiągnęliście dzięki ciężkiej pracy :-D :-D :-D

Gość gość
o tak tak te gadanie starych pierdzieli :D "za naszych czasów to.." "ja sie już w życiu napracowałem" i inne bzdety nie martwcie się stare pierdziele, my też zdążymy się w życiu napracować wy przynajmniej nie mieliście kredytu na 40lat by mieć dach nad głową, fajnie co? x gdyby was teraz ktoś rzucił na początek drogi, zdobycie pracy, mieszkania, to byście zdechli pod mostem

Gość gość
Może właśnie dlatego, że tacy jesteście?

Gość gość
Stare baby yebać prądem. Powinno się ich eksterminować ze społeczeństwa jako elementy nieproduktywne :-)

Gość gość
I znowu ta kreatyna od tematu o rodzicach i domu :/ idź krowę wydoic albo świnie nakarmić locho

Gość gość
Ja wiem, że warszawa to wieś, ale to nie moja wina, że się w niej urodziłam i mieszkam od pokoleń :-( Mi mieszkań z przydziału za komuny nie dawali. Może gdybym się urodziła w PRLu jak ty to dostałabym jakiś ładny kwaterunek w PGR :-D

Gość gość
Co ty dziecko wiesz o PRL-u? Tylko tyle, że przydzielali mieszkania po 20-25 latach oczekiwania? A wiesz, że w PRL-u nie było zasięgu? Co by wtedy ktoś taki jak ty robił całymi dniami?

Gość gość
Nie urodziłam się w PRLu tepa dzido :D

Gość gość
0/10

Gość gość
Wiem o PRLu, że urodziła się wtedy obecna generacja babsztyli które są całkowite bezproduktywne, bezwartościowe a cały majątek jaki mają pochodzi właśnie z PRLu - a mimo to są pierwsze do srania na innych. Prawda jest taka, że gdyby ci przyszło zaczynać w obecnych czasach to byś się zesrała. Tak jak się zesrywasz podczas pisania swoich wypocin w necie :-D

Gość gość
gość dziś Ta wypowiedź świadczy tylko o tym, że nie masz pojęcia o życiu w PRL-u. Żadnego. Dlatego radzę nie pisać na ten temat i się nie kompromitować. Myślisz, że jak ktoś nawet ma majątek z PRLU-u to dostał go za darmo? Fajny był w takim razie system jak można było coś dostać za free. Szkoda w takim razie, że się z hukiem zawalił.

Gość gość
Oczywiście, że się zawalił. Dzięki kompetencji ludzi takim jak wy. Dlatego własnie powinniście mieć zakaz wypowiadania się na jakikolwiek tematy, a najlepiej byłoby was usypiać bo tylko stanowicie obciążenia dla reszty, młodego społeczeństwa :-)

Gość gość
Jeśli masz takie wysokie kompetencje to po co ten płacz i jęczenie. Przecież sobie poradzisz bez problemu. Tym bardziej wśród ludzi bez kompetencji. Przecież jednooki w świecie ślepców jest królem.

Gość gość
Przecież jednooki w świecie ślepców jest królem. x nie rzucaj takich pereł przed wieprze; nie pojmie takiej przenośni :D przecież to pokolenie videobloga i fejsbuka :D

Gość gość
Póki co perły zostały rzucone przez lochy które się bezmyślnie rozmnażają :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Póki co perły zostały rzucone przez lochy które się bezmyślnie rozmnażają Rozumiem, że mówisz o swoim pochodzeniu?

Gość gość
Tak, to ja rzuciłam locha przed tobą tę perłę a ty ją zeżarłaś :O Jedyny pożytek z ciebie może zrobić rzeźnik ;-)