Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobał Wam się kiedyś ktoś fizycznie, ale przestał jak poznaliście tę osobę?

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór wszystkim

Gość gość
Dobry wieczór wszystkim

Gość gość
dobry wieczór, tak, kilka razy, okazywali się głuptasami

Gość gość
Fizycznie ???

Gość gość
Tysiąc razy i na odwrót też

Gość gość
Poznałem kiedyś piękną, zachwycającą dziewczynę. Ale była tak próżna i zmanierowana, że uciekłem w podskokach.

Gość gość
Spiertolenie umysłowe przekłada się na wygląd, dlatego od razu odrzucam tych z debilizmem wypisanym na twarzy.

Gość gość
Z dziewczynami to standard, niby to ładne a jak się odezwie, okazuje się amebą i jeszcze zacznie walić fochy... na dodatek niereformowalne to, dorosłe baby a zachowują się jak 13-tolatki :-O

Gość gość
Ale właśnie z nim to jest tak, że jest niby grzeczny, pomocny, ale strasznie mi sie narzuca... Ja natomiast lubię być niezależna. Nie wiem - może się tez czepiam. Ale generalnie przeszkadza mi, ze jest nieśmiały, nietowarzyski, outsider i domator. Jest raczej poważnym i spokojnym człowiekiem. A ja znowuż lubię pojechać na koncert, wysjc do kina, teatru, spotkać sie ze znajomymi, jestem raczej towarzyska. Zatem kompletne przeciwieństwo. Spotykamy sie juz tak od sierpnia i na poczatku byla jakas chemia - ciągło mnie do niego, bo mi sie strasznie podobał. Ale jak poznałam go z charakteru, wiem, że lubi cisze i spokój oraz ze nie jest duszą towarzystwa, bo w towarzystwie milczy. To tak jakoś mi sie odwidział. Boje się cokolwiek zaczynać, bo w przyszłości np. ja będę chciała gdzies jeździć, zwiedzać świat, uczyć się a on będzie chciał miec dzieci i siedzieć w domu.... I ugrzęznę przy nim :(

Gość gość
Szukaj innego

Gość gość
A mówią, że przeciwieństwa się przyciągają...

Gość gość
owszem z wyglądu mi się podobał ale nietety stracił przy bliższym poznaniu nie ten charakter i poglądy

Gość gość
Jasne. CZesto tak jest. O wiele lepiej, kiedy ktos sie nie podoba, ale okazuje sie fantastycznym czlowiekiem :) Z tym, ze faceci chyba nie tak nie potrafia.

Gość gość
Po co to jeszcze ciągniesz, czekasz aż zaciążysz? Większość kobiet tak wychodzi za mąż a później rozwody, bo kur/wa po ślubie je olśniło :-D ...i ciągają tych nudnych facetów po sądach o alimenty, jakby to ich wina była, coś ukrywali przed ślubem a nie durne baby ciągneły to do skutku z góry skazanego na niepowodzenie

Gość gość
Autorko jesteś potwierdzeniem tezy że kobiety jak małpy nie wypuszczą z ręki gałęzi jaka by nie była dopóki nie złapią mocno innej :-D

nie, ale odwrotnie o dziwo kilka razy nie podobał mi się fizycznie - polubiłam za charakter i spób być - zaczął mi się podobać fizycznie jak ktoś mi się od początku fizycznie podoba to choćby był martwy

Gość gość
Zawsze tak jest. Jeśli facet podoba mi się fizycznie, to na 99% będzie z nim coś nie tak.

Gość gość
Od sierpniu raczej dużo czasu miałaś żeby z nim zerwać.

Gość gość
mnie się podobają sąsiadki im starsze tym lepiej wyglądają . mają od 40 do 60 lat. takie dojrzałe babki to bym schrupał w całości normalnie.

Gość gość
Weź już idź zboczeńcu.

Gość gość
gość wczoraj Z dziewczynami to standard, niby to ładne a jak się odezwie, okazuje się amebą i jeszcze zacznie walić fochy... x Smutna prawda.