Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Powrót do ojczyzny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na prawdę nie wiem co mam ze sobą zrobić, cały dzień myślę, ryczę i zastanawiam się jak wszystko powiedzieć mężowi. Mam 22 lata. Z mężem poznałam się przez internet, spotkaliśmy się kilka razy bo mieszkał w Niemczech. Zaproponował mi żebym do niego przyjechała. Pomyslałam "ok", nauczę się języka tak jak on - w pracy, mając kontakt z ludźmi. Wkrótce plany się pokrzyzowały bo okazało się że jestem w ciąży. Wzięliśmy ślub cywilny w Polsce, 3 miesiące temu urodziła się nasza piękna córeczka :) I ostatnio czuję się tragicznie, jakbym była ciężarem. Wszędzie muszę ciągnąć męża, bo nie znam języka, a nie nauczę się go siedząc w domu i zajmując się córką. Gdy mąż idzie do pracy, zostajemy same. Nie mam nawet z kim porozmawiać, bo bariera językowa mnie blokuje. Siedzę w 4 ścianach, sama, nawet nie ma mi kto pomóc. Chciałbym wrócić do Polski, nawet mam dokąd, mam perspektywy na dalsze życie i ludzi, którzy mi tam pomogą. Tylko nie mam pojęcia jak to wszystko ogarnąć i jak powiedzieć mężowi.. W moment się rozkleję :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować