Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki polki ale się męczycie

Polecane posty

Gość gość

ja mam jedno dziecko 3 letnie, pracuję, rano zawożę synka do przedszkola , po południu odbiera go teściowa która gotuje dla niego i dla mnie i męża obiad , po pracy idę do teściowej , jem i wracam z synkiem do domu, niedługo potem wraca mąż również najedzony, ja się z synkiem bawię i daję mu kolację, mąż kąpie małego , o 20.00. śpi i my mamy czas dla siebie, w soboty ja myję łazienkę i ścieram kurze, mąż odkurza i myje podłogi,zajmuje to jakieś 2 h , zakupy robimy z męzem w pt , mamy swój dom, mąż zwykle kosi trawę, ja dbam o ogród, nigdy nie jestem zmęczona ani styrana jak wy kafeterianki :)

Gość gość
OK, ALE KOGO TO OBCHODZI?

Gość gość
No to masz fajna teściowa. Moja nawet nie spytała czy cos pomoc jak leżałam w zagrożonej ciąży a teraz robi z siebie babcie roku:(

Gość gość
Jakby nie tesciowa to bys tak nie piała jakie to cudowne zycie masz leserze. Czyzby beztalencie kulinarne?

Gość gość
Tez mam tak cudownie:) Tylko, że ja zamiast wyzerac tesciowej i narażać się na kpiny u całej rodziny męża, chodzę do baru, w którym robią przepyszne domowe jedzenie. Ale mnie na to stac:)

Gość gość
Raz w tygodniu sprzątasz łazienkę? Czyli tylko się nadajesz do szorowania kibla i to niezbyt często?

Gość gość
No i fajnie. A gdzie w tym wszystkim czas dla dziecka?

Gość gość
gość wczoraj stać cię na żarcie w barze? Cóż za krezuska! Pewnie jesteś w pierwszej dziesiątce najbogatszych Polaków. Jakie inne luksusy niedostępne dla zwykłych śmiertelników masz jeszcze w zasięgu ręki? kablówka? świeżaki? karta tesco? No opowiedz nam, niech nas zeżre zazdrość :D

Gość gość
Autorko przeczytałam twój wpis i sobie pomyślałam. O mój Boże ty to masz dopiero ekscytujące życie.

Gość gość
To cud ze chociaz sprzataacie :)

Gość gość
Ja nie sprzątam

Gość gość
Cóż za idiotyczny temat !Dziecinada ...spieracie się która ma lepiej ...bez sensu!

Gość gość
22:22 moja też, cała moja ciąża była o niej i jaka ona będzie babcia i wtedy już zaczęły rady o wychowaniu. Obraziła się że nie chciałam wizyt w szpitalu, nie dzwonili jak się czujemy I jak przyjechałam do domu po cc, siedziała i czekała aż zrobię jej kawę. Nic nie przywiozła do jedzenia i siedziała godzinami. Później myślała że im urodziłam dziecko i mówiła mu ze jest mamą. Ale sama sobie teraz dajemy rady. Nie męczymy się jak autorka mówi a wręcz przeciwnie. Ja lubię wszystko robić przy dziecku, karmić go i w ogóle. Ale każdy robi co im pasuje.

Gość gość
ale masz głupią teściową, że codziennie odbiera dziecko i gotuje dla was obiady a później gary zmywa, stara idiotka, tak zapierdalać na stare lata

Gość gość
ale p*****lnięta teściowa, zrobiła z siebie służącą, jeszcze jak źle ugotuje to ją walcie w łeb jak idiotka

Gość gość
mam tak samo jak 22;22 też leżałam w ciąży a ona nigdy nie zaproponowała zadnej formy pomocy choć uważa sie za wielką katoliczke...

Gość gość
no to masz autorko p********e, codziennie łazić do teściowej, ja już bym wolała codziennie gotować:D, to ja cię zastrzelę, mam jeszcze lepiej, to mąż jeździ po dziecko do babć a ja nich po pracy czekam spokojnie w naszym domku:P

Gość gość
ale masz p*****lniętą teściową

Gość gość
a ja mam 3 dzieci odchowanych już, dwójka dorosłych. Pracuję, gotuję, sprzatam sama bo mój mąż to leń. A jakos tez jestem wypoczeta, zadbana, uśmiechnięta. Dobre samopoczucie to dobra organizacja, nie ma sie czym chwalić ze sie jest wypoczetym jak sie nic prawie nie robi :D

Gość gość
Ciekawe co zrobisz jak twoja teściowa odejdzie z tego padołu ;-)

Gość gość
Ale czym ty się chwalisz? Uważasz za sukces to że chodzisz na obiady do teściowej i dzięki temu sama nie musisz gotować??

Gość gość
Ale życie... A ja mam 3 dzieci własny dom i mieszkanie 3 razy w tug sprzątanie czasem częściej czasem rzadziej zależy jak dzieci się postarają nabrudzic. Przedszkole żłobek praca sprzatamy i gotujemy sami czasem przyjdzie pani do sprzątania jak planujemy myć okna itp i też jest super.

Gość gość
Autorko aleś się popisała tym swoim życiem... nachwaliłaś się tak jakby to inni tyrali całą dobę a ty tylko leżała i pachniała a kasa rosła ci w ogrodzie i jeszcze wypaliłaś z tym barem...:D Myslę, że każdego kto ma jedno dziecko i zarabia trochę więcej niż najniższa krajowa, stać na barowe jedzenie:D

Gość gość
a ten kto ma najniższą krajową ,ten ma 500+ to i jego też stać:P