Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość34553

Czy to normalne, że czasami mam dość

Polecane posty

Gość gość34553

Czy to normalne, że czasami mam dość pisać ze swoją dziewczyną. Na początku było ok, ale teraz piszemy prawie całe dnie, a ja po prostu mam dość i ostatnio wymyślam cały czas jakieś preteksty, żeby odpocząć. Myślicie, że można być zakochanym, a mimo to nie chcieć czasami pisać?

Gość gość
Tak. Nie zrozumiem nigdy tego dziwnego przekonania,że trzeba być ze sobą 24 /24. Dla mnie to paranoja i sobie tego nie wyobrażam. Ja jestem osobą ,która potrzebuje w związku przestrzeni,autonomii. Potrzebuję np posiedzieć i poczytać,sama:). To samo tyczy się min SMS czy dzwonienia,no nie non stop.

Gość cholera jasna z
Mnie dziwi, dlaczego z nią o tym nie porozmawiasz? Dlaczego nie powiesz wprost, przy najbliższym spotkaniu, że męczy cię to pisanie i chcesz, żeby nie zadręczała cię tym więcej? Dla mnie zagadką jest dlaczego nie potraficie o tym porozmawiać i ustalić, co drażni, co jest miłe, czego od siebie chcecie,itp.? Paranoja jakaś.

Gość gość
A kto pisze ciagle ze soba? Co to zycia poza pisaniem nie ma? Nawet czekolada a zemdli. Napisz kobiecie, ze jestes umeczony pisanina, ze za chwile wyparuje z ciebie zainteresowanie nia, wami. Bedzie popiol i zgliszcza od tego walkowania caly dzien jednego w kolo macieju. Czlowiek powinen miec przestrzen, zyc dla siebie rowniez, a nie tylko patrzec w telef. Jak sroka w gnat i pisac jak uzalezniona osoba od drugiej. Powiedz jej to, bo moze to kobieta bluszcz, co to zycia nie ma swojego. Jak zakuma to ok. Jak nie to marne twoje widoki. Trzeba z telefonem chodzic na siku i pisac, pisac. Brrrrrr. Elena