Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tyaagość

Ból gardła, węzła....

Polecane posty

Gość tyaagość

Od dwóch miesięcy towarzyszy mi nietypowy ból z prawej strony przodu szyi, pod szczęką, można powiedzieć, że w miejscu, gdzie bada się puls. Nie mam innych objawów oprócz tego, że przy przełykaniu śliny czuję coś w tamtym miejscu, jakby coś uciskało. Z jedzeniem nie mam problemu, nie występuje gorączka ani flegma. Jedynie prawy migdałek jest minimalnie powiększony, ale nie ma ani nie wychodzi serowata wydzielina, nie boli. Lekarz stwierdził, że to zapalenie węzła chłonnego, przepisał mi antybiotyk i płyn do płukania, mija już tydzień, a boli mnie nadal... Jedyne co czuję to wstręt do antybiotyku, bo jest obrzydliwy w smaku (jak wszystkie...). Naczytałam się, że mogę to być rozwijające się komórki nowotworowe w węźle i szczerze nie wiem co robić, co Pan/Pani sądzi o mojej przypadłości? Dodam, że jestem młodą osobą, mam 17 lat, szczupłą, prowadzę aktywny tryb życia, a ten ból - rzekome "zapalenie" pojawiło się znikąd, bo nie byłam przedtem ani przeziębiona, ani nie przechodziłam żadnej choroby.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować