Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kupuje płyty polskich "genialnych" wokalistów????

Polecane posty

Gość gość
Najbardziej mi się śmiać chce jak słyszę jak śpiewają po angielsku, aby widzowie przed tv nie słyszeli jak fałszyują, dać coś z klasyki polskiej to by się ośmieszyła, podobno umieją śpiewać, jak tak to powinni też to zaśpiewać, co tu się dziwić jak eksperci celebryci są tacy sami.

Gość gość
Np takiego Piaska nikt tego nie słucha, piosenki tak nudne jak flaki z olejem, nawet tekstów swoich nie umie pisać, raz zaśpiewał do serialu piosenkę, i to tyle z jego popularności, Play zapłacił za reklamę miliony nie rozumiem tego, nawet na ich profilu fb wyśmiewają to.

Gość gość
Tu nie liczy się talent tylko znajomości, celebrujące z pokolenia wnuków komuchów

Gość gość
Ja probowałam, inni mi polecali "lepszych" artystów i zastałam tam tylko przekombinowaną (dla mnie) alternatywe, udziwnioną, nie do słuchania zero melodyjności. Kiedyś było więcej prostych, ale nie prostackich i pięknych piosenek.

Gość gość
Kupiłam sobie dziś płytkę Ani Dąbrowskiej . Kolejna w kolekcji :)

Gość gość
Ktoś reklamował 3 program radia, powiedzcie mi jak ktoś może znać się na radiu, jak tam, jak w 1, 2, 3 zasiadają z nadania PIS innch wyczyścili, aby prowadzić radio trzeba mieć wykształcenie zgodne, W polskim radiu nie nadadzą piosenki kaczuszki itp cenzura, nie podadzą przepis o kaczkach jak można je upiec, lub jak latają.

Gość gość
Kupuje płyty, ogólnie rap płyty często w preorderach z autografem rapera. Teraz zamówiłem White'a i czekam jeszcze 4 dni na dostawe:)