Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
ale co tu robic do finalu???

Gość gośćxhs
17:49 coraz mniej wieże, ze rak i wszelkie dolegliwości następstwo trybu zycia. To jest jedynie 1%, ktory moze sie przyczynić. 99% to geny. Zobacz ile jest osob, które pała jak smoki, a dożywają pózniej starości wciąż z papierosem; osoba, ktora nigdy nie paliła za to umiera na raka płuc...

Gość gość
gość dziś Bez przesady jak z niej gwiazda...

Gość gość
Ale te wszystkie Sary Justynki i krowie rzęsy jarają sie tym finałem-ze znów bedą w TV gwiazdy takie ze hej

Gość gość
gość dziś No Masterchef bedzie przed

Gość gość
to nie jest tak,każdy ma komórki raka umiejscowione w jakiejś części ciała.Raka można dostac nie tylko od odzywiania się ale np chłoniesz skórą.Wszystkie te kolorowe zapachowe płyny do płukania prania są rakotwórcze.Jeśli masz nieujawnionego raka gdzieś w tych częściach i chłoniesz to skórą,porami to zachorujesz.To samo z rakiem płuc,nie musiał palić,mógł np miec w pobliżu azbest,jakąs substancję którą wdychal ,nie miał pojęcia o tym.jakiś czynnik przyczynia się do ujawnienia się raka.Lekarz kiedyś na wykładzie powiedział, że każdy czlowiek zachoruje na raka ...... tylko trzeba sprawić tak- aby nie dożyć do pojawienia sie jego.Czyli np masz 90 lat i on sie nie ujawnił

Gość gość
Ta krowia rzęsa ma dziwaczny głos.Nie wiem jak wy,ale mnie ciarki przechodzą tak samo jak ktoś skrobie styropianem po szybie.

Gość gość
Małgośka to wamp? O ludzie...normalnie Megan Fox polskiej wsi. Polecam zapoznać się ze słownikiem.

Gość gość
Proszę nie hejtować Małgorzaty !!! Proszę dobrze jej i innym dobrze życzyć-a dobro zawsze powróci

Gość gość
gość dziś Ona w sumie do Piotra najbardziej pasowała, bo tak też raczej nic sensownego do powiedzenia nie miała

Gość gość
Gośka to juz pewnie suknie slubną u Diora zamówiła hehe

Gość gość
Ja zawsze czekam na komentarze na FB ludzie to wszystko wychwycą i trafnie skomentują

Gość gość
gość dziś A no to faktycznie odkrycie godne Nobla. Przechytrzę raka, umrę zanim on się pojawi :D

Gość gość
Pietrek wybrał sobie idealnie tępe kandydatki, poza Moniką, ale i tak miał czelność stwierdzić, że do Moniki mu najbliżej intelektualnie. Że co? Intelektualnie to on nadaje na tych samych falach z widłami albo pustakiem. Nawet ta jego zaciazona bije go na głowę inteligencją. Przynajmniej potrafi zbudować zdanie. Strach pomyśleć co by było gdyby miała taki ograniczony zasób słów jak on. Wtedy produkcja musiałaby się skupić na randce prawiczka i dziewicy.

Gość gość
Przykro z tym Zbyszkeim "no wiesz" taki enegiczny wesoły facet , aby wyszedł z tego

Gość gość
Uważacie, że Jagoda jest ładna? Jeśli Karol taki zakochany to znaczy, że naprawdę nie ma co się przejmowac wyglądem i każda znajdzie swojego amatora. Optymistyczny wniosek.

Gość gość
Alkohol nikotyna seks to było w programie

Gość gość
Alkohol nikotyna seks to było w programie

Gość gość
oby Zbigniew wyzdrowiał,uśmiechnięty,zrobił furorę w 3 edycji, był najbardziej charyzmatycznym rolnikiem,dużo memów o nim było i pękałam ze śmiechu.Niech wyjdzie z tego

Gość gość
gość 18:31 Uwierz,że uroda to nie wszystko.Znam takie,które są ładne,ale jak otworzą usta to po minucie na wymioty się zbiera.Zero inteligencji,rozumu i klasy.Faceci wbrew pozorom nie żenią się z pustakami i blacharami.One są tylko do stukania!Ale jak się jarają,że mają taaakie powodzenie.Do pierwszego kopnięcia w dupę!

Gość gość
Paweł i Gosia bedą jutro w "Pytaniu na śniadnie" ot i sa już nowi celebryci!

Gość gość
mi osobiście Jagoda się nie podoba, żadna wybranka Karola mi się nie podoba,już najładniejsza była ta brunetka,którą odrzucił. Taki ma gust chyba ,nie mi o tym decydować skoro on to bierze. Jeśli chodzi o Pietrka to wiadomo Monika piękna kobieta z klasą,ta Kasia jego wybranka nie jest brzydka,ma tylko zęby krzywe,gdyby je zmienić to byłaby super laska. U Mikołaja atrakcyjne kobiety,pełne życia,charyzmatyczne tylko Renia mówiła jakimś staroświeckim językiem jak z Pana Tadeusza. U Zbigniewa babki raczej nieciekawe,wygląd zaniedbany jakby olewały sobie wszystko.

Gość gość
mnie tez dziwi ta zlośliwa która szydzi z Gosi i że do Pawła pasuje młodziutka delikatna dziunia a nie ona. Tylko że Pawel mówił że on lubi takie kobiety dominujące z charyzmą,decydujące, taka go pociąga i tego sie nie da zmienić.Jesli on się z nia komfortowo czuje,czuje sie kochany,mysli o seksie z nią ,czuje się spełniony to co z tego że ona ma taka twarz która ci sie nie podoba?Czy kobieta musi być wg ciebie lalką Barbie żeby zasłużyć na akceptację meżczyzny ?

Gość gość
Karol ma piękne kolezanki te które wystąpiły w tym jednym odcinku, i siostrę ma śliczną

Gość gość
Ale byka zrobiłam, wierze, a nie wieże:D

Gość gość
Będą celebrytami przez 5 minut, a później świat o nich zapomni. Takie życie. Dla Karola wygląd kobiety nie ma znaczenia, bo on woli facetów. Kaśka od Pietrka ma typową patologiczną urodę, pasują do siebie.

Gość gość
tez tak uważam że Karol lubi facetów,mam kolegów gejów i znam to środowisko bardzo dobrze.

Gość gość
geje w ogóle nawiązują bardzo dobry kontakt z wieloma kobietami

Gość gość
Kaśka brzydka nie jest tylko; Po pierwsze-wizyta u ortodonty i aparacik na ząbki Po drugie fryzjer i jakas krótsza modna fryzurka Po trzecie wizyta u makijazystki która by jej pokazała jak sie malowac jakich kosmetyków używać Tyle, i aż tyle

Gość gość
czekam na finał