Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
Nakrecacie sie sami na siebie. Co dopiero by bylo np na pudelku albo gdzie indziej. Zluzujcie co portal to takie komentarze. Siejecie afere

Gość gość
Nakrecacie sie sami na siebie. Co dopiero by bylo np na pudelku albo gdzie indziej. Zluzujcie co portal to takie komentarze. Siejecie afere

Gość gość
Dajcie juz żyć takie newsy o Zbychu,a wy dalej mącicie

Gość gość
Nie wierzę, oni do siebie nie pasują! :O

Gość gość
co to za edycja kazdy z kazdym, producent pewnie osiwiał

Gość gość
Justyna chce sie podlansować a ten naiwniak wierzy ze to miłość

Gość gość
Odblokujcie forum o Rolniku

Gość gość
dziś 10:05 Ja też nie trawię tego pana.Pamiętam jego pogardliwą minę jak rozmawiał z Kingą i Anią.Co z tego,że nie piękne?A on to co? Lustra nie ma?Już kiedyś pisałam,że miał minę jakby nagle poczuł jakiś smród.I nie wiem kto uważa,że to najbardziej lubiany uczestnik.Dla mnie i wielu moich znajomych jest wprost przeciwnie.Litujecie się nad nim bo nie ma dłoni i tylko dlatego jest "najbardziej lubiany"

Gość gość
Ciekawe co Zbigniew z Justyną jedli na obiad? Ciekawe co bedą jedli w sylwestra? Wie ktoś?

Gość gość
10:44 - bajki opowiadaj dzieciom w przedszkolu.

Gość gość
Te "konie i dziecioly" to juz zaczęły znikać z obu topików o rolniku. Ja tam bym jeszcze zrozumiała, gdyby te posty były napisane nieobraźliwym językiem, to bym je potraktowała jak zwykłe ksywki. W końcu bylo dwóch Pawłów i jednemu dla rozróżnienia można było dać ksywkę.Ale te posty z wyzwsikami od zwierząt były tak jadowite i chamskie, że nie dziwię się jeśli ktoś to ściga...

Gość gość
gość ciekawska dziś A będzie co przejmować ? Bo gdzieś czytałam, ze z Piotrka to żaden rolnik. W ochronie robił, z tego żył a gospodarstwo to jedynie rodzice. Na forum ktoś jeszcze pisał, ze zaraz po programie zaczęli się wyprzedawać z gospodarstwa ... Jak prawda ? Chyba się nie dowiemy ale druga para jak Grzesiek i Ania to nie będzie. Już prędzej Małgosia z Pawłem coś tam stworzą, może jakaś agroturystyka. Podobno młody ma jakieś swoje pasje a ona nie zamierza go blokować ...

Gość gość
Na kundelki to ludzie wchodzą na chwilę, zostawia jeden czy dwa komentarze i tyle. Te chamskie są zresztą usuwane po zgłoszeniu. Tutaj siedzą te same osoby a kilka ewidentnie ma ból d... z powodu niektórych uczestników. Ja tego nie rozumień. Przyjmuje tych ludzi takimi jakimi są. I co z tego, że Zbyszek odrzucił jakaś pulchna pannę co się na zdjęciu prężyła w efektownych pozach ? Skąd wiecie co napisała, czy byłaby w stanie kogokolwiek zainteresować ? A, że nie chciał jakiejś z dwójka dzieci ? Wielu facetów nie chce kobiet z przychówkiem bo to oznacza trzeciego do związku i kłótnie o wychowanie, bo temu biologicznemu na odległość wszystko wolno a ten na miejscu musi się na wszystko godzić. Jak wy nie chcecie mieszkać z teściowa to jest OK, jak facet nie chce udawać, ze wychowuje cudze dzieci to już zły i wybredny ? A już te komentarze i niewybredne słownictwo w odniesieniu do urody i wyglądu uczestników .... Czasami mam wrażenie, ze niektórzy oglądają ten program tylko po to aby naśmiewać się z ludzi. To jakiś sposób na dowartościowanie czy co ?

Gość gość
Pewnie Zbychu teraz mysli jaki on fajny i atrakcyjny bo justa poleciała na niego, a prawda jest taka że ona na liczy na lans przy nim

Gość gość
Halooooo jest tu kto? :O

Gość gość
Będzie świąteczny odcinek RszŻ :)

Gość gość
i dalej nic

Gość gość
dalej zacina

Gość gość
No już nawet Sarę podpytują o Justynę i Zbyszka. Wygląda na to, ze to nie jest żart ... :)

Gość gość
Halo jest tu kto?

Gość gość
A co on miał sobie dobierać na tej wsi? To nie miasto, że wyjdziesz z domu i już możesz kogoś poznać. A jaka była Joasia podczas spotkania to tylko on wie. Nam pokazali tylko mały fragment. A i Justyna może wcale nie taka wariatka a że dziewczyna z temperamentem to fajnie bo rozrusza Zbyszka. A on tego własnie szukał. No i z tego co mówiła to marzy jej się dom i dużo dzieci. Kto wie, może im się własnie uda ...

Gość gość
Jakie niusy i informacje? Wszyscy teraz sie boja pomowien xD lel

Gość gość
gość wczoraj Skąd wiesz czy pasują czy nie ? Przecież ich nie znasz osobiście. Ten Szymon co szukał "świętej" na koniec związał się z kandydatka innego, wcale nie święta ;)

Gość gość
"Katarzyna (33 l.) i Piotr (38 l.) z "Rolnik szuka żony" już za kilka miesięcy powitają na świecie swoje pierwsze dziecko. Rolnik w rozmowie z "Rewią" wyznał, że ciąża jego partnerki nie jest wpadką. - Dziecko jest owocem naszej miłości. Jesteśmy dorośli i świadomi, więc nic nie wydarzyło się przez przypadek - powiedział Piotr." "Kasia i Piotr wkrótce staną na ślubnym kobiercu. Uroczystość odbędzie się wiosną albo latem i prawdopodobnie będzie połączona z chrzcinami." http://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/piotr-z-rolnik-szuka-zony-ujawnia-prawde-o-ciazy-kasi_1032040.html

Gość gość
dla mnie to jakaś ściema, gdzie niby ona do niego...ale ważne zeby mówili i pisali

Gość gość
,,Ja też nie trawię tego pana.Pamiętam jego pogardliwą minę jak rozmawiał z Kingą i Anią.Co z tego,że nie piękne?A on to co? Lustra nie ma?Już kiedyś pisałam,że miał minę jakby nagle poczuł jakiś smród.I nie wiem kto uważa,że to najbardziej lubiany uczestnik.Dla mnie i wielu moich znajomych jest wprost przeciwnie.Litujecie się nad nim bo nie ma dłoni i tylko dlatego jest "najbardziej lubiany"'' xxx Zgadzam się w stu procentach. Uczestnik kreowany na biedactwo tej edycji, ale do krystalicznego człowieka bardzo mu daleko. Współczucie współczuciem, jednak bez przesady.

Gość gość
Ja tam nigdy nie byłam fanką Zbycha, ale kazdemu zyczę dobrze- i dlatego nie wierze w szczere intencje tej Justyny. Gdzie ona do niego? Ale swoje juz wie dziewczyna, bo było trochępokazane w programie, coś mi to śmierdzi na kilomert, a Zbszek chyba nabrał wiatru w zagle. jesgo oswiadczenie na FB wręcz mnie śmieszy "jak juz pewnie wszyscy wiedzą" tak Zbyszku to wiekszy news niż to ze mamy nowego premiera...

Gość gość
Gdyby nie pokaza sie w programie to taka justyna w zyciu by nie spojrzała na niego. Inny news ze Mikołaj jest z Iwoną od Zbyszka-byli razem na odcinku swiątecznym