Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam u Was z prezentami, choć pewnie taki temat był juz sto razy

Polecane posty

Gość gość

;) na jakim etapie jesteście? i ilu osobom kupujecie? jaki budżet> jakie pomysły na cos fajnego a niedrogiego macie? Ja na razie to kupiłam mężowi kubek z napisem "404 page not found" - mąż zajmuje się html i takie tam, wiem że się z kubka uśmieje ;) i jeszcze kupię mu chyba nową koszulę bo cos niedanwo parę razty wspomnial, że jego ulubiona (brązowa) jest zuzyła. to kupię mu brązową ale jakąś lepszą. bo o kolor mu chodziło, to wiem. I dziecku (córka 5 lat) kupiłam zestaw do robienia koralików itd z drewna, dominują kolory niebieski blękitny i seledynowy. kupilam online. kupię jej też nowe łóżko dla ukochanej lalki, tak planuję. rodzicom jednym to myslimy by kupić czajniczki do zaparzania herbat, bo wolą fusiaste niż torebki i poza tym niedawno teściowa zostala fanką zielonej herbaty. więc te czajniczki ceramiczne plus herbata zielona dwa rodzaje a moim czarna i jakaś owocowa. mysle,co kupić siostrzeńcowi? ma 9 lat. poradzicie coś??

Gość gość
Fajny temat, 9 latek i 5 latka to juz jest mozliwosc grania w rodzinna gre planszowa.

Gość gość
A nie boisz się, że 5 latka połknie koraliki ? Wiesz , dzieci mają różne pomysły i wkładają różne drobiazgi do nosa, ucha, czy do buzi...

Gość gośćlaura
Mam w d***e prezenty

Gość gość
u mnie z prezentami tak - starsza córcia 4,5 roku - piekarnik z play doh - młodsza 2 latka - kolejka drewniana duża z pociągami zestawem ludzików i dodatkowymi autkami Planuje dokupić im po kryształowym pałacu z MLP i dodatkowego kucyka do kompletu Reszcie rodziny bardzo skromne prezenty nie przekraczajace na każda z osób kwoty 30 -40 zł

Gość gość
U nas w rodzinie: 2 miesieczniakowi pianinko, ubranko, butelka. blizniaczki roczniaczki: jakies drobnostki cos interaktywnego Dwulatek zestaw wozek lekarski, figurki pepy i garaz samochodow trzylatek garaz samochodow, figurki pepy, supermarkiet lub kuchnia 4 latka kase, bo tak chca. 3 latka barbie z kuchnia lub interaktywna mowiaca po polsku i odsluc***aca. Nie mowi to moze sie nauczy z lalka

Gość gość
A macie może jakieś pomysły na prezent mikołajkowy dla mężczyzny? Na święta wiem co kupię, ale zastanawiam się nad jakimś drobiazgiem na Mikołajki.

Gość gość
Kogo nie zapytam to nic nie chce. No to nie :P

Gość gość
Zazdroszcze wam. Rodziny. :-(

Gość gość
U mnie szczoteczki do zębów elektryczne - o to dzieci napisały w liście do św Mikołaja. To dłuższa historia związana z wizytą Dr. Ząbka w przedszkolu (takie makabryczne przedstawienie profilaktyczne o próchnicy i paradontozie ), po której mają traumę i koszmary. Do tego komplet "Poczytaj mi mamo" i "Magiczne drzewo". Mężowi bluzy z Croppa i śmieszne t-shirty z Deadpoolem. Teściowa chce blender. Moja mama komplet do haftu gobelinowego. Tata i teść książki możliwie najgrubsze. Ja też książki. Też możliwie najgrubsze. Brat, szwagierka, rodzeństwo męża - płyty z muzyką. Dzieci z rodziny - książki i gry planszowe (u nas nie daje się zabawek pod choinkę ani na Mikołaja).

Gość gość
Teraz trzeba sie gimnastykowac zeby dobrze prezent dobrac. Ja nie wiem co kupic dzieciom,doradzcie. Wszystko maja.

Gość gość
Mężowi już kupiłam - psa. Na święta nic nie dostanie :) Siostrzenicy męża opłaciłam miesięczny intensywny kurs jazdy konnej - ma 7 lat. A ja dostanę zegarek od Korsa. Siostra z mężem dostaną perfumy i coś do czytania - tak uniwersalnie.

Gość gość
Nie kupuj zabawek, które szybko się nudzą i po tygodniu walają po domu. Najlepsze są angażujące uwagę wszelkiego typu zestawy kreatywne, planszówki, rzeczy wymuszające aktywność i pobudzające wyobraźnię. Ja na Mikołaja zrobię talony do kina (oczywiście przez internet kupię prawdziwe bilety) i całą rodziną pójdziemy do kina na "Coco", a potem na dobre lody. A na gwiazdkę dzieci dostaną voucer na wyjazd do Zakopanego (też już zarezerwowany).

Gość gość
Moja siostra zażyczyła sobie depilator ipl Panasonica i to zamierzam jej kupić. :) dla mamy kupiłam naszyjnik z Apart a dla taty ładną karafkę.

Gość gość
ja kupilam duuuuzo prezentów :)

Gość gość
ja już dawno i kupiłam i już rozdałam gdzieś tak w październiku

Gość gość
Dla mamy patelnia do naleśników,dwa dżemy, dwie pary majtek. Tata, skarpety, majtki,krem po goleniu,zestaw noży, maszynki do golenia. Mąż, plecak i majtki z świętym Mikołajem. Syn, auto sterowane,klocki drewniane, układanka i puzzle też drewniane, kolorowanka z dinozaurami i Swinke szklaną skarbonkę,pisaki pieczątki. Teściowa, kuferek na biżuterię z Apart. Teść,nerka skórzana,kawa. Bratowa,pojemniki na przyprawy na magnes, foremki do ciastek. Mąż bratowej, perfumy. Ciotka i wujek, deska do serów. Ciotka stara panna, książka biedronia autobiografia. Kuzynka,tusz,balsam do ust, skarpety śmieszne. Kuzyn,maly modelarz, samolot do sklejania, śmieszne skarpety. Te zakupy robiłam już od początku listopada, wszysto już zapakowane .dla każdej z rodzin będę jeszcze piekła chałkę drożdżowa z rodzynkami zurawina i migdałami,lukrem cytrynowy

Gość gość
Teściowa, kuferek na biżuterię z Apart. czemu teściowa coś takiego, a własnej matce chcesz majty dać- sadzę ze nie z luksusowej koronki

Gość gość
Ja uwielbiam prezenty własnoręcznie przygotowywane i w tym roku również takie dam rodzinie, np. ojcu zwalę konia przy wszystkich on wtedy bardzo się raduje i tryska na lewo i prawo, matce własnoręcznie sprzedam liścia za cały rok z góry, a siostrze zrobię lewatywę bo zawsze ma zatwardzenie jak się naje w święta.

Gość gość
Ja kupuję mężowi głośnik i radio wodoszczelne i jakiś perfum,rodzicom ciśnieniomierz i po jakimś drobiazgi,syn lat 13 kalendarz i pieniądze,młodszy prawie 5 lat,jeszcze nie wiemy.Tesciowej papcie-baleriny i babci jeszcze nie wiemy.

Gość gość
Patelnia dla mamusi ! nawet gdyby była ze złota to leciałabyś z nią z prędkością swiatła.I nie pisz,że mama o niej marzyła.Taki to elegancki prezent ,że hoo.Drobiazg od jubilera,ksiązka ,płyta,dobra kawa ,apaszka,rękawiczki ,torebka,perfumy,kosmetyki ,Litości.Patenię to daj mamie bez okazji ,jak wprosisz się na te naleśniki.