Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajauyuy

jedynacy i jedynaczki, brakuje wam rodzenstwa?

Polecane posty

Gość gość
szczekać to moze ciebie w domu nauczyli albo tatus z mamusią tak się do siebie odnosili i się nauczyłas :) jestescie strasznymi prostaczkami, które nawet we włąsnym życiu nie potrafiły zbudować poprawnym relacji, bo są one w większym lub mniejszym stopniu zaburzone. to z czym do ludzi?

Gość gość
Jezu co za kretynka. xxx tatus się tak do mamusi zwracał i się nauczyłaś?? :)

Gość gość
Jak widzisz autorko, jedynak to nie jest zło. Sama zobacz jak potrafi zachowywać się ktoś, kto ma rodzeństwo-złośliwość, ograniczenie, wywyzszanie się, kpiarstwo. Rodzeństwo nie oznacza, że zyskuje się empatię.

Gość gość
Osmieszaj się dalej. Mamy tu z ciebie ubaw, jak mało kiedy :-D

Gość gość
tak, na pewno ty masz w sobie wiele empatii - dla innych i w ogole :) i dla rodzenstwa, ktore masz w doopie. i nie udaaje kulturalnej, bo strone wcześniej bylam wyzywana od kretynek i sukowatych.

Gość gość
23:11 Zabrakło koleżance argumentów?

Gość gość
nie udawaj mialo byc

Gość gość
Moim zdaniek jedynak to kaleka życiowa

Gość gość
23:14 uderz w stół, a nożyce się odezwą...

Gość gość
Zabrakło koleżance argumentów? xxx argumentów na wyzwiska? nienormalna jesteś? mam się wdawać z jakimś prostakiem w pyskówki i wyzwiska?

Gość gość
Siostra nauczyła cię takiego rzucania się? :-D

Gość gość
23.10 a kim ty jestes zeby nas oceniać? no kim? znasz nasze zycie? nasze historie? słoma z butów. Idę spac, bo szkoda mi czasu na takie chamstwo

Gość gość
zycie to chyba pokrecone i pokiereszowane skoro nie ma sie kontaktu z bratem czy siostra.

Gość gość
kogo ty chcesz pouczac w ogole? nie potrafilas zbudowac relacji z wlasnym rodzenstwem a sie wymadrzasz na forum. idz napraw relacje rodzinne potem sie madraluj na forum.

Gość gość
Oj brak argumentów, brak :-D :-D :-D Ty naprawdę nie widzisz jaka jesteś żałosna? Szkoda klawiatury :-D Miłych snów pani "najlepsza i najmądrzejsza" :-D

Gość gość
O to to to-słoma z butów

Gość gość
zalosna i sloma butow to jedyny argument jak juz sie je traci hehe. idz spac, albo najlepiej idz wytrzezwiej, bo nie wierze, ze mozna gadac takie bzdury bez glebszego... osoba ktora nie potrafila zbudowac poprawnych relacji z wlasnym rodzenstwem i nie utrzymuje z nim kontaktu smie twierdzic, ze mi brak empatii. kon by sie usmial normalnie. hipkrytka. ps. przejrzyj sie w lustrze i jak bedziesz kryształowa, to sie bierz za wyliczanie "grzechów" innych ludzi. ja przynamniej wiem co u mojej siostry i brata, a ty sie mozesz tylko zastanawiac.

Gość gość
niech cie nie interesuje nasze zycie. swoim sie zainteresuj

Gość gość
Nie ma to jak wytykać braku relacji z rodzeństwem jedynakowi :-D świetna jesteś, naprawę :-) I to inteligentne "hehe". Poziom gimnazjum. ^

Gość gość
to moze zacznijcie sie podpisywac jakims nickiem, co by was mozna bylo rozroznic. nie ma to jak byc pouczanym przez jedynaczke i druga, ktora nie utrzymuje kontaktow z rodzenstwem. wezcie sie lepiej za naprawianie wlasnego zycia, niz za wysiadywanie na forum w necie i pouczanie tych, ktorzy maja poprawne relacje rodzinne. ps: no ale mialas juz isc spac, jak wiadac zacieklosc nie pozwala.

Gość gość
sama przejrzyj się w lustrze pani idealna, bo ma dobre relacje z siostra. moze i masz, za to z innymi nie masz, bo kłócisz się tu z trzema osobami, oceniasz je i wytykasz nienormalne rodziny. i jakąs wojnę na argumenty urżadziła. nie wdaję się w takie dziecinne gierki i NIE MAM POTRZEBY udowadniania ci czegokolwiek i wymądrzania się jak ty

Gość gość
I to inteligentne "hehe". Poziom gimnazjum. xxx a wyzywanie mnie od kretynek to jaki poziom? bo nawet nie gimnajzum...

Gość gość
takie masz poprawne relacje z siostrą, że wolisz przyjaciółkę :D jak to według ciebie jest poprawna relacja to poczytaj ksiązki od psychologii społecznej.

Gość gość
Napisała ta z Nickiem :-D to jest właśnie hipokryzja :-D Ja miałam iść spać? Widzę, ze jus zaczymasz wrozyc z gwiazd :-D

Gość gość
ile ty masz lat pani od idealnych relacji z rodzeństwem? tak z ciekawości

Gość gość
a ty ile masz? bo wydaje mi sie, ze jestem starsza od ciebie

Gość gość
*już Słownik przekręcił

Gość gość
23.36 coś ci się pomieszało, juz nawet nie wiesz z kim piszesz :-) dziewczyna co woli przyjaciółkę od siostry napisała, ze idzie spac :-)

Gość gość
Więcej niż 16 nie ma na pewno. Przynajmniej mentalnie.

Gość gość
Napisała ta z Nickiem smiech.gif to jest właśnie hipokryzja smiech.gif xxx ale ja jestem JEDNA, wiec moje wypowiedzi mozna odroznic. a was jest podobno trzy???? to podpisujcie sie tak, zeby was mozna bylo odroznic HIPOKRYTKO.