Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajauyuy

jedynacy i jedynaczki, brakuje wam rodzenstwa?

Polecane posty

Gość gość
i kto tu sie licytuje. no napisz ile masz, smiało, obstawiam, ze ze 35

Gość gość
jakby miala 15 to bym nie przesiadywala na forum o ciazy.... mam 33 lata ale wy to macie na pewno ok. 20

Gość gość
23.38 padłam :-D no mentalnie jest na etapie przekrzykiwania się z własną siostrą o to, która ma rację, tylko zapomniała ze rozmawia z obcymi ludzmi

Gość gość
"Podpisujcie się" :-D Coś co się pomyliło księżniczko :-D Idź sobie porozkazywac swojej idealnej rodzince. Tego cię nauczyli? Idealnie, naprawdę :-D

Gość gość
przekrzykiwania sie z wlasna siostra? idz wytrzezwiej a potem do mnie mow :) :) :)

Gość gość
no to się mylisz, ja mam 38. i powiem ci tak - jeszcze nie jedno ci się moze w zyciu wydarzyc, zobaczymy czy z rodzeństwem bedziesz taka zżyta jak się rodzice na stare lata pochorują i trzeba będzie ustalić, kto ma się tym zająć

Gość gość
no to się mylisz, ja mam 38. i powiem ci tak - jeszcze nie jedno ci się moze w zyciu wydarzyc, zobaczymy czy z rodzeństwem bedziesz taka zżyta jak się rodzice na stare lata pochorują i trzeba będzie ustalić, kto ma się tym zająć xxx nie no sugerowanie, że pokloce sie z rodzenstwem o opieke nad starymi rodzicami, to juz bezczelnosc. nie uwazasz?? dopowiadanie sobie takich historyjek to poziom gorzej niz podstawowka. to ze u ciebie odchodza takie historie, to nie znaczy ze u innych z automatu tez.

Gość gość
"Podpisujcie się" smiech.gif Coś co się pomyliło księżniczko smiech.gif Idź sobie porozkazywac swojej idealnej rodzince. Tego cię nauczyli? Idealnie, naprawdę xxx chora jestes psychicznie czy jak? ja nikomu nie rozkazuje, tylko, sugeruje zeby sie podpisac, po to zeby moc odroznic wasze wypowiedzi, skoro jest was wiecej niz jedna.

Gość gość
ja też stąd spadam, nie będę dyskutować z osobą o małej intelogencji emocjonalnej, która śmie mnie pouczać tyllko dlatego, ze jej się relacje z siostrą układają :-) jakby to był wyznacznik wszytskiego. powodzednia w zyciu. co do przytyków o alkoholu w życiu bym nie wpadła by posądzić kogokolwiek tu ze jest pod wpływem. nie mierz swoją miarą.

Gość gość
Wiesz co to znaczy "sugerować"? Raczej nie :-D

Gość gość
malej inteligencji emocjonalnej? a to dobre hahahaha.a jaka jest twoja inteligencja emocjonalna? skoro wolisz przyjaciolke od siostry

Gość gość
oczywiscie, ze to wyznacznik. ktos nie ma poprawnych relacji z rodzenstwem a bierze sie za tworzenie zwiazkow i posiadanie dzieci. a co wy im przekazecie?

Gość gość
23.47 moja inteligencja jest taka, ze nie pozwalam się poniżać, dołować, obrażać mojej siostrze tylko dlatego, ze jest moją siostrą. Odcinam się od fałszywych i podłych ludzi, nawet jeśli lączą mnie z nią więzy krwi. To zdrowe podejscie i swiadczy o inteligencji emocjonalnej, ze nie pozwalam się krzywdzic, no ale ty to jestes z tych co rodzina na pokaz. chocby było źle, to "przeciez to rodzina".

Gość gość
ty k***o y*****, masz taka swietna relacje z rodzenstwem ale nie masz prawa oceniac mnie!

Gość gość
23:51 o super! skonczyly sie argumenty to leca slowa na k....

Gość gość
A wmawianie komuś pijanstwa, bądź choroby psychicznej to nie bezczelność? To może zacznij od siebie, a później pouczj innych. Niestety to, że tak pyskyjesz, nie oznacza, ze masz rację. Ja też znikam, nie będę się znizac do poziomu kogoś, kto ma tak ograniczone myślenie. niestety relacje z siostrą to nie wszystko, nie cechuje to bycia inteligentnym, dobrym człowiekiem. A jej niestety wszystkiego, poza relacjami z siostrą brakuje. A teraz możesz nadal szczekac i się pluć oraz pisać co ci się zywnie podoba, nadal ublizac i pokazać jak wąski jest twój sposób myślenia. Już tego czytać nie będę, więc śmiało-pisz "na zdrowie" :-) Dobrej nocy :-)

Gość gość
23.48 a co ty im przekazesz? tą zajadłość, zarozumiałość, nietolerancyjność, ograniczone myślenie?

Gość gość
23.47 moja inteligencja jest taka, ze nie pozwalam się poniżać, dołować, obrażać mojej siostrze tylko dlatego, ze jest moją siostrą. Odcinam się od fałszywych i podłych ludzi, nawet jeśli lączą mnie z nią więzy krwi. To zdrowe podejscie i swiadczy o inteligencji emocjonalnej, ze nie pozwalam się krzywdzic, no ale ty to jestes z tych co rodzina na pokaz. chocby było źle, to "przeciez to rodzina". xxx no to najwidoczniej rodzice nie wychowali was tak jak powinni. ja do obcych ludzi mam empatie, a twoja siostra wlasna cie obraza i poniza. to normalne nie jest.

Gość gość
no to ja ostatnia opuszczam ten padół. poszczekaj tu jeszcze obrończyni więzów rodzinnych, moze ci ulzy frustratko

Gość gość
A wmawianie komuś pijanstwa, bądź choroby psychicznej to nie bezczelność? To może zacznij od siebie, a później pouczj innych. Niestety to, że tak pyskyjesz, nie oznacza, ze masz rację. Ja też znikam, nie będę się znizac do poziomu kogoś, kto ma tak ograniczone myślenie. niestety relacje z siostrą to nie wszystko, nie cech*je to bycia inteligentnym, dobrym człowiekiem. A jej niestety wszystkiego, poza relacjami z siostrą brakuje. A teraz możesz nadal szczekac i się pluć oraz pisać co ci się zywnie podoba, nadal ublizac i pokazać jak wąski jest twój sposób myślenia. Już tego czytać nie będę, więc śmiało-pisz "na zdrowie" usmiech.gif Dobrej nocy usmiech.gif xxx o czym ty bredzisz? przecież to własnie ja bylam tutaj jako pierwsza wyzywana od kretynek i sukowatych a teraz od slow na litere K. nikomu nie ublizylam, wiec nie klam i nie wmawiaj mi czegos czego nie zrobilam, a to ze ty sobie dopowiadasz historie do mojego zyciorysu to juz wylacznie twoj osobisty problem.

Gość gość
A jej niestety wszystkiego, poza relacjami z siostrą brakuje. xxx a ty na zewnatrz jestes taka dobra i cacy tylko w rodzinie syf :)

Gość gość
szczekaj szczekaj :-D

Gość gość
mialas isc spac, ale widac zacietrzewienie nie pozwala :) a szczekac to mozesz u siebie w rodzinie.

Gość gość
gulka skoczyła, cisnienie wzrosło to i zasnac nie idzie :)

Gość gość
jesoooo wszystkie już poszły, a ta dalej się produkuje :-( weź sobie daj spokój dziewczyno, bo strasznie się osmieszasz. Ja do tej pory tylko czytałam, ale aż się słabo robi, jak czyta się to jak się ciskasz :-(

Gość swinksik
jak tak was czytam, to lepiej mieć jedynaka. Ta osoba, która tu się tak wykłóca z innymi, a ma rodzeństwo ... No dobrze, to o niej nie świadczy. Jedynaka można wychować na bardziej wyrozumiałego.

Gość gość
jesoooo wszystkie już poszły, a ta dalej się produkuje smutas.gif weź sobie daj spokój dziewczyno, bo strasznie się osmieszasz. Ja do tej pory tylko czytałam, ale aż się słabo robi, jak czyta się to jak się ciskasz smutas.gif xxx no przeciez ty jeszcze zostalas :) i nie osmieszaj sie pisaniem ze to kto inny bo nikt normalny nie wdaje sie jako nowa osoba w kilkustronicowe pyskowki.

Gość gość
jesoooo wszystkie już poszły, a ta dalej się produkuje smutas.gif weź sobie daj spokój dziewczyno, bo strasznie się osmieszasz. Ja do tej pory tylko czytałam, ale aż się słabo robi, jak czyta się to jak się ciskasz xxx wiem, ze to jedna z osoba ktora sie ze mna wyklocala. idz spac hahaha,

Gość gość
I jeszcze jej się wydaje że na forum piszą 4 osoby i jak ktoś tylko czyta, to nie może też napisać.

Gość gość
Ja pierdole :-(