Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla zaśmiecających topik "Kocham moją pacjentkę"

Polecane posty

Gość Róża

Magdo  mnie to już znudziło Dobranoc. 

Gość Aaa

pt lct CT pt 3a

Kody kody wszędzie kody.Założyłyśmy nowy wątek tylko dla kobiet i tam piszemy o gotowaniu .Różo zamykamy ten.Dziękujemy za uwagę  Magda i Różyczka🤨😘

Magdo ja che do swojego M tylko on 😘

Kochani pora się pożegnać. Madziu dziękuję  buziaki dla ciebie 😘  Mój M wie gdzie mnie znaleźć.... 

Żegnamy i  Pozdrawiamy Róża i Madzia😘

Zostawię dla niego otwartą furtkę było tu na forum o drzwiach i światłach.Jemu tylko jemu ufam .Jejku do kwietmia jeszcze trochę a ja przeżywam .. Dzisiaj pewnie w szkole.Cały czas się uczy obiecał że wpadnie po drodze na chwilę do przychodni.Muszę dziś pięknie wyglądać.😍

Różo jakie on ma boskie ciało . Damy sobie dzisiaj po buziaku  tak czuję ☺️ czerwienię się na samą myśl 😚  chodzę od rana i kręcę loki.

Gość Róża

Magdo nie małpuj mnie denerwujesz . Mój jest .  

M jesteś to Ciebie chce 

Nasza ostatnia rozmowa zapytałam się ciebie czego się boisz powiedziałeś niczego co ma być będzie. Dokładnie 😘

Wawelski co już po miłości hmmm co?? 

Magda twoj to chirurg a mój nie powiem😁 to szukamy dwóch Panów M

Tak szukamy M tęsknimy .Ja się dzisiaj z nim zobaczę 😍  mój M wygląda na zimną rybę ale kiedy czuje mój oddech na swoich plecach mięknie .Działam na niego znieczulająco ☺️ ach czuję że zawróciłam mu w głowie bo się strasznie peszy.

Nic sobie Różo nie wkręcam.Mamy podobne charaktery nie wiem czy to dobrze ? wiem że od samego początku bardzo mnie polubił i nie jest takim tyranem .Pozwolił mi się do siebie zbliżyć .Mam gęsią skórkę na samą myśl o Nim .Rozmarzyłam się ..

Magdo to mój  się do mnie zbliżył. Na początku nie chciałam żeby mnie poznał jestem nieufna. To jednak jego nie zniechęciło doceniłam jego wysiłki i pozwoliłam mu chodz trochę siebie poznać.Przy okazji sama mam zarys człowieka który mnie Zauroczył. jest cudowny. 

Safi gdzie jesteś? nie chowaj się. Wawelski ja to muszę z tobą inaczej hmm 🤔 

Magdo zapomniałam dodać że on ma niezłe poczucie humoru z nim bym się nigdy nie nudziła haha a on ze mną haha. Uwielbiam go chodź ma też swoje za uszami. Zastanawiam się co on jeszcze wymyśli hmmm 🤔 Pewnie nic bo już mu się znudziłam. I tak wróci zawsze wraca niby powiedział że NIE hmm strachy na Lachy. Gorzej będzie jak ja powiem finitooo. 

Mój M  jest tylko nieśmiały ale widzę że jest lepiej niż na początku 

Magdo mój w rzeczywistości też jest nieśmiały. Wstydzi się i peszy. 

59 minut temu, Magda napisał:

Po co wołasz tego skrzata?? Poszła niech nie wraca.

Dobre pytanie. Wydaje mi się że to chyba się czuję. 😁Chemia czyste pożądanie. Bo miłość to proces 😁

Za niedługo się spotkamy jak mi serce bije 😍   dziś jest magia 😍

Gość Miś

Pamiętam serduszko .Dokładnie tak było. Czekam. aż bardziej się rozkręcisz .Kochana przetań się bać i bądź trochę odważniejsza. I nie wstydź się. 😘😘😘

33 minuty temu, Gość Miś napisał:

Pamiętam serduszko .Dokładnie tak było. Czekam. aż bardziej się rozkręcisz .Kochana przetań się bać i bądź trochę odważniejsza. I nie wstydź się. 😘😘😘

Nawet mnie nie denerwuj!!! 😠Jasne ktoś to specjalnie napisał jakiś wstretny troll. Jak to ty to napisz do mnie. Przecież Cię nie zablokowałam. I tak w to nie wierzę!!!! 😠 Wynoszę się to nie jest zabawne!!!!! Nie dam się wkręcić!!! 

Różo widzieliśmy się co prawda w większym gronie ale patrzyliśmy na siebie face to face.Żartowaliśmy .Jest facetem z kosmosu 😍  to jest to 😍 będzie mój tylko jeszcze o tym nie wie.Tracę głowę.Wyszliśmy razem i długo gadaliśmy.Muszę ochłonąć pa jutro zajrzę 😘

Magda Cieszę się Twoim szczęściem. Jakiś wstretny podszyw tu napisał. Madziu ja już muszę zamknąć ten rozdział. Dowiedziałam się z pewnego źródła że Jasnie Pan znalazł inny obiekt westchnień. Ponoć zakochał się w innej kobiecie. Natomiast ja byłam tylko dla niego rozrywką. Tak naprawdę nigdy nie był mną zainteresowany nie ta liga... Widzisz jaka  byłam głupia trzeba było go pognać, a nie prowadzić z nim konwersację. Zapomniałam o swoich zasadach jedna z nich  nigdy a to nigdy nie rozmawiać jak się kogoś nie zna. Popełniłam też drugi raz błąd...trzeciego razu nie będzie. Udało się temu człowiekowi mnie zmiękczyć. Ale to nic znowu będę twarda jak kamień!!!! Mam nauczkę.A jemu życzę  szczęścia z tą kobietą. 

Madziu jak znim rozmawiałaś to co ty tu jeszcze robisz?? 

Gość Arek

Safira kochana wróć, proszeeeeee 😭😭😭 bez ciebie jestem niczym 😖😖😖. Kocham zapach twojego ciała tak pachną.....nie było Ciebie tam...? Dlaczego? Nie chcę żyć bez Ciebie.

Gość Arek

Safira kocham Cię, Safira kocham Cię

Safira kocham Cię , Safira kocham Cię

Safira kocham Cię, Safira kocham Cię,

Safira kocham Cię, Safira kocham Cię

ile razy trzeba powtórzyć aby wiedziałaś? Kocham Cię moja ksiezniczko, twój "A".

Tak Różo rozmawiałam ale wiesz to była luźna rozmowa.Nie wyznał mi nic ani ja jemu.Różo nie oglądaj się za siebie.Sama powinnaś wiedzieć co zrobić.Najważniejsze to niczego nie planować i być sobą.