Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go ale nie chce z nim seksu

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani. Jestem z chłopakiem rok, układało nam sie dobrze do czasu gdy nadszedł kryzys. Przestaliśmy od tamtego czasu uprawiać seks i mimo ze sytuacja sie bardzo polepszyła i kocham go z dnia na dzien coraz bardziej, to mam wrażenie ze nie wyobrażam sobie teraz seksu z nim... mam bardzo duża ochotę na seks ale odczuwam jakby blokadę... podoba mi sie Kocham go chce z nim byc ale nie umiem połączyć NASZEJ milosc i seksu:( moj chłopak ma dosyc damska figure i czasem odrzuca mnie brakiem męskości... co myślicie ?:/

Gość BabyDoll27
To normalne, że nie pociąga Cie wątło zbudowany facet. Sama kiedyś zerwałam z pewnym facetem bo gdy sie rozbierał widziałam chuchro. I wrociłam do swojego byłego, który waży 97 kg, i jest trzy razy wiekszy ode mnie. Nie wyobrazam sobie seksu z facetem chudym, lub nie znającym siłowni, nie pociąga mnie to. Zwlaszcza ze sama jestem wysoka i potrzebuje zbudowanego Miśka. Oczywiscie nie musisz z nim zrywac, ale zasugeruj, ze lubisz jak facet jest wiekszy, moze zmobilizujesz Go do chodzenia na silownie. P. S. lubie też jak facet jest owłosiony jak małpa, choćby na klacie

Gość gość
Moim zdaniem zrobił lub powiedział coś co zabolalo cię na tyle że masz (byc może podświadomie) do niego uraz. Ta blokada znikąd się nie wzięła. Jego kobieca figura swoją drogą ale to nie tylko jej wina.

Gość gość
Dokładnie, nie dziwie się, że musisz się zmuszać do sexu z takim typem, który jest asexualny. Mój facet jest niski (171 cm), ale waży 92 kg, ma tatuaże, blizny po awanturach, naturalnie chodzi na siłownie, boks, uprawia męskie sporty. Czasem nie mogę się doczekać w sobotę z rana jak po porannym joggingu idzie się kąpać, normalnie się wtedy budzę i wskakuje mu do wanny mmmmm... niestety, ale chłop też musi o siebie dbać w sile wieku- bicepsy, klatka, krateczka na brzuszku aż przyjemnością jest lizać całe takie ciałeczko.

Gość gość
Ja się boje ze go zdradzę przez to wsyzstko bo potrzebuje tego bardzo ale kocham go z drugiej strony tez ehhh

Gość gość
wyślij go na siłkę

Gość gość
Bylismy juz ale nie jest chetny...

Gość gość
Kup wibrator.