Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DariaMelska

Jaki rodzinny samochód SUV?

Polecane posty

Gość DariaMelska

Hej, chciałam zapytać, czy jeździcie SUV-em? Szukam samochodu, który rzeczywiście sprawdzi się na dłuższe wyjazdy za miasto z rodzinką ale aby jazda na mieście też nie była zbyt uciążliwa. Liczę na Waszą pomoc! Pozdrawiam :)

Gość Torden88
no w sumie jest to fajne rozwiązanie jeszcze jakby nie dużo palił to byłoby idealne rozwiązanie dla naszej 5 osobowej rodzinki :)

Gość Amelia454
Mój mąż kupił rok temu Honda CR-V i naprawdę auto jest świetne. Bardzo wygodne z dużym bagażnikiem. Radzi sobie bez problemów na leśnych drogach i w górach, także jak najbardziej możesz o nim pomyśleć. Widziałam ostatnio reklamę, że w Hondaplaza zaczynają się już wyprzedaze rocznikow 2017 to sprawdź ich stronę www. bo pewnie można sporo zaoszczędzić :)

Gość Grzeross44
Również stawiałbym na japońskie auto. Od lat dbają o najwyższe standardy szczególnie jeżeli chodzi o trwałość silników. Wybraliście dobry okres na wybór samochodu bo tak jak wspomina poprzednik rozpoczęły się już wyprzedaże roczników. Jeżeli mieszkasz w \Warszawie to jak najbardziej możesz sprawdzić ofertę HondaPlaza bo jest to jeden z największych salonów i mają dość konkurencyjne cenniki.

Gość Ewiński
Myślę, że to dobry wybór :) A jeżeli Ci się nie spodoba to możesz również sprawdzić jeszcze ofertę aut używanych, gdzie także jest w czym wybierać.

Gość gość
Jak szukasz naprawdę sprawnego auta rodzinnego to warto zainteresować sie oferta jaką ma peugeot. Czyszcza magazyny i wyprzedzają swoje modele i w tym model 2008. Widziałam kilka razy jak śmiga ten model po mieście i wcale Ci sie nie dziwię, że tez lubisz SUVy

Gość Semilon
Teraz jest najlepszy czas dla osób które chcą znaleźć nowe auto w dużo niższej cenie, więc trzeba trochę się naszukać zanim znajdzie się to idealne rozwiązanie. HondaPlaza na pewno zalicza się do miejsc, które w tym okresie warto odwiedzić :)

Gość gość
Dacia lodgy . Moze sie nie zbiera na swiatlach, ale zapiepsza na autostradzie , bagarznik ze mozna trumne zapakowac i klapa trzasnac. Jezdzilam 5 lat . Silnik malutki,ale turbo. Sprawdzila sie w gorach.

Gość gość
możesz obczaić rextona to stylowy suv i jak masz kartę dużej rodziny to przysługuje ci upust

Gość gość
suvy są bardzo praktyczne, ja osobiście mam akurat peugeota 3008 - i szczerze polecam. Sporo udogodnień. Bardzo często korzystam z tego mirror linka i fajne jest gniazdo 12v w bagażniku, spore kieszenie w drzwiach - niby nic a sporo to daje. Wnętrze ma super wykończone, jest kapitalne moim zdaniem ogólnie

Gość gość

Sama jeżdżę SUV-em i jestem z niego bardzo zadowolona. Dokładnie to mam Dodgea Durango z silnikiem 5.7 i uwielbiam to auto. Mieści się w nim cała moja 4 osobowa rodzina wraz z bagażami i psem. Jeżeli też lubicie amerykańskie SUVy to polecam wam zapoznać się z ofertą salonu samochodowego edmark.com.pl, który znajduje się w Warszawie.

Gość Kazik

My mamy hybrydowego rav4 z 222KM. Bez problemu mieści się cała rodzina z bagażami jak jedziemy na wakacje. W codziennym użytkowaniu też sie sprawdza, bo spala tylko koło 6l na setkę, więc bardzo mało