Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie chetnie godza sie na trójkąt

Polecane posty

Gość gość
Niestety nie trójkąt lecz wymiana partnerów jest dużo lepsza. Na pierwszy raz mieliśmy trójkąt i ja doznała wspaniałego przeżycia gdzie dwóch samców mąż i kochanek razem mnie pieścili. W czasie gdy kochanek odbywał zemną seks mąż piescił mnie i tulił. Potem gdy skończył wszedł wemnie mąż a kochanek mnie pięści ssał piersi przytulał do siebie. Bardzo odpowiadała mi taką adoracja dwóch na raz. Ale następnie była wymiana partnerów podczas drugiego spotkania widziałam że mąż był bardziej spełniony. Zwłaszcza gdy inna mu obciagała i robiła to z połykiem. Również gdy mąż robił kochanie sowitą minetkę i ssał potem zlizywał jej wtrysk bo dostała orgazm przy minetce.

Gość gość
A dalas rade obciagac w tym samym czasie jak cie drugi posuwal?

Gość gość
Moja zona np nie mogla sie skupic na tym zeby mi obciagac jak ja ten drugi posuwal

Gość gość
Moja dziewczyna chciała się poczuć jak d****** Pewnego wieczoru załatwiłem 5 kolegów na ustaloną godzinę mówiąc o co chodzi. Gdy przyjechaliśmy i weszliśmy z dziewczyną oni byli rozebrani i na ich widok się spłoszyła chciała się wycofać. Po mojej rozmowie że może się wycofać już po pierwszym koledze i że będę przy niej ją trzymał między nogami widząc gdy będzie chciała skończyć. Przeszła miedzy nimi nie patrzyła na twarze lecz na wielkość i zaczęła od najmniejszego. Dała radę i po ostatnim mocno spoconą pomogłem jej się ubrać na łóżku i na jej życzenie założyłem jej podpaskę wyjmując z jej torebki. Zabrałem na ręce i zaniosłem do samochodu. W domu gdy ochłoneła leżąc na łóżku powiedziała bym ja się z nią pokochał bo przy nich nie chciała ze zmęczenia. Mocno zmęczoną z całkowicie zalaną cipką wszedłem w nią bez problemu. Cała śliska cipka z mocno sztywnym k*****m po tamtych wrażeniach wbiłem po same jądra zajęczała mocno przytulając mnie. Z cipki po jądra wycisła się sperma poprzedników. Ale kilka posunięć i byłem gotowy dolewając do cipki dość sporą ilość swego nasienia. Więcej nie chciała nigdy seksu

Gość gość
Moja dziewczyna chciała się poczuć jak d****** Pewnego wieczoru załatwiłem 5 kolegów na ustaloną godzinę mówiąc o co chodzi. Gdy przyjechaliśmy i weszliśmy z dziewczyną oni byli rozebrani i na ich widok się spłoszyła chciała się wycofać. Po mojej rozmowie że może się wycofać już po pierwszym koledze i że będę przy niej ją trzymał między nogami widząc gdy będzie chciała skończyć. Przeszła miedzy nimi nie patrzyła na twarze lecz na wielkość i zaczęła od najmniejszego. Dała radę i po ostatnim mocno spoconą pomogłem jej się ubrać na łóżku i na jej życzenie założyłem jej podpaskę wyjmując z jej torebki. Zabrałem na ręce i zaniosłem do samochodu. W domu gdy ochłoneła leżąc na łóżku powiedziała bym ja się z nią pokochał bo przy nich nie chciała ze zmęczenia. Mocno zmęczoną z całkowicie zalaną cipką wszedłem w nią bez problemu. Cała śliska cipka z mocno sztywnym k*****m po tamtych wrażeniach wbiłem po same jądra zajęczała mocno przytulając mnie. Z cipki po jądra wycisła się sperma poprzedników. Ale kilka posunięć i byłem gotowy dolewając do cipki dość sporą ilość swego nasienia. Więcej nie chciała nigdy seksu z innymi ale nieżałowała tamtej sobotniej nocy.

Gość gość
To że chciała to nie znaczy by stała się szatą. Nigdy bym nie pozwolił na takie zeszmacenie swojej dziewczyny. Rozumiem trójkąt czy czworokąt.

Gość gość
Gdy mój chłopak był w UK to miałam faceta z którym się spotkałam i pozwalała mu na wszystko, super sex z nim przeżywała, między innymi po uzgodnieniu z nim przeczytam sex z dwoma ale jeden po drugim jak jeden był w ciążę toteż drugi mi piersi malował albo mu obciągalam i tak na zmianę przez całą noc, naprawdę przerznieta mnie na Maxa że nawet nie mogłam do toalety dojść, ale poczułam się spełniona i zadowolona.