Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem dla kogo jest szlachetna paczka

Polecane posty

Gość gość

Ja w tym roku zgłosiłam jedną rodzinę ale oni naprawdę są potrzebujący. Na szczęście szybko znaleźli darczyńcę. Przeglądam inne rodziny i oni proszą o środki do czyszczenia samochodu, gry na konsolę. Znam wiele rodzin, które na takie rzeczy jak auto i konsole nie stać, czyli wychodzi na to, że do szlachetnej paczki mogłabym zgłosić pół osiedla. Absurd to jest jakiś.

Gość gość
a to tam sie kwalifikujesz jak ktos cie zgłosi? no to niezłe jaja. ale chyba w sumie najważniejsze ze trzeba to wozić po polsce co oczywiście za darmo robi jakas firma kurierska

Gość gość
Głupi ci co wybierają rodziny wielodzietne, te mają już dość kasy, ale są potrzebujące osoby np. samotna staruszka, która pracowała 40 lat a ma emeryturę 900 zł i leki za 300 ...

Gość gość
ja tam widze nawet wieksze mozliwości darczynienia. kwestia stosunku wartości przesyłki do kosztów jej wysłania. proponowałbym wpisywac zapotrzebowania na jakieś nieformne styropianowe agd a tak po 10 transportach wyłoizyć ze swoich na jakiś telewizor koineskopowy 50 cali w jeszcze wiekszym styropianowym opakowaniu najlepiej w ramach obwoźnego kina żeby ludzie po wioskach mogli se obejrzec orędzie premiera czy innego kondona

Gość gość
"ludu pracujący miast i wsi który ogladasz to orędzie dzieki towrzyszom z klasy robotniczej zajmujacym sie wyrabianiem pięciolatek w dwa tygodnie..."

Gość gość
czy wy żesta na łby poupadali żeby sie dać wałowac w tk prostacki sposób? potem kooorfa przez was musze oglądfac jakieś jepane frajerzyny w mercedesach i sie zastanawiac kiedy kooorfa swiat zdązytł tak zdzidzieć

Gość gość
Co to jest ta szlachetna paczka ? To jakis koncert zyczen ? Torba z zarciem czy co ?

Gość gość
16.29 Jak zgłosisz rodzinę to przyjeżdżają do niej wolontariuszę i decydują czy rodzina kwalifikuje się do paczki.

Gość gość
a im wiecej wy sia dajecie robić w c***ja tym bardziej frajesrtwo w mercedesach cisnie na to zeby mu sie koorfa kłaniac w pas. przez was dojdzie do tragedi bo je sie koorfa jepaqnym ciulom leszczom i frajerom kłaniać nie mam zamiaru

Gość gość
szlachetna paczka to odmiana szlachetnej piczki. jak ktos potrzebuje piczki to sie pojawia taki czarnoskóry swiety mikołaj z laska w cadillacu i kilkkoma wolontariuszkami na tylnim siedzeniu pozostaje kwestia tego kto w wolontariacie pokryje koszty kostiumu i stylu zycia świetego mikołaja

Gość gość
daj obcym ludziom kase na potrzebujących. wiadomo koorfas ze dla siebie wezmą bo przeż oni zawsze potrzebuja. no ale jest pewnośc ze wolontariusze ich zweryfikują...zeby przypadkiem sie nie okazało ze dajesz pijakom i menelom kooorfa:D jasne zawsze lepiej dac zulom w mercedesach. ci przynajmniej naprodukują w najbvliższym czasie tysiace faktycznie biednych. co do tego nie ma watpliwości