Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dla bratanka wyprawkę taka jaką uważałam za słuszną i ona stroi fochy

Polecane posty

Gość gość
15.41 co zal dupke sciska ze bratowa nie pracuje i ma wszystko za darmo?i jeszcze na wakacje pojedzie z mezem i dzieckiem?co i niech sciska :-) :-)!!!

Gość gość
15.41 co zal dupke sciska ze bratowa nie pracuje i ma wszystko za darmo?i jeszcze na wakacje pojedzie z mezem i dzieckiem?co i niech sciska :-) :-)!!!

Gość gość
roszczeniowe k****y juz drą mordę że trzeba było kase dać hahahaha macie tupet nie ma co. taka goowno burza, bo jaśnie Królewna z dalekiej krainy zwanej Gołodoopencją zastała odarta z godności i poniżona gotową wyprawką. Matko ile wyzwisk posypało się na autorkę i już wiadomo kto tu siedzi! Właśnie takie bezrobotne śmierdzące leserki. No i oczywiście jad w stronę brata tez musiał się polać. Chłop odkłada kase i zapieprza po 12 godzin, a największą poszkodowana jest nasza królewna ciężarna. No nie wierzę w to co czytam :D

Gość gość
Ale jestescie zawistni jakbyscie utrzymywali ich wszystkich,ha ha :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
gdybym ja dostała taka wyprawkę to bym po rękach całowała ale widać że większość z was ani pracą ani odpowiedzialnością sie nie skalała :(

Gość gość
no znając życie szmata nie pracując na NFZ chodziła, więc to prawda - utzrymywaliśmy nieroba

Gość gość
16.04 mylisz sie gdybym miala trawe zrec to nie poszlabym zebrac i nie wzielabym tej wyprawki od autorki.ale to ja :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
16.06 by potem do konca zycia wypominala ze tyleeeeeee dala a ja nierob i niewdziecznica.Po co brac by potem sluchac?

Gość gość
16.07 sama jestes szmata a nfz laski nie robi ze przyjmuje pacjentow.

Gość gość
Ale macie dużo agresji

Gość gość
NFZ łaski nie robi, że przyjmuje pacjentów :D kolejna yntelygentka owszem, dla pracujących, odprowadzających sumiennie składki, mających poczucie wspólnotowości i tym samym dokładających się do umowy społecznej jaką jest państwo i podległe mu publiczne instytucje - takim oto osobom nie robi łaski także my wszyscy tej szmacie sfinansowaliśmy darmowe usługi, badania na NFZ, a ona jest egoistką grabiącą nie tylko rodzine, ale również podatników wyłącznie pod siebie. a od siebie? nic tylko żale i roszczenia

Gość gość
co za leniwe szmacisko z tej bratowej, gołod***ec i niewdzięcznica

Gość gość
16.17 ja korzystam z nfz i nie pracuje ,i co ? PRACODAWCA TEZ CZUJE TE WSPOLNOTE JAK PLACI GLODOWE PENSJEco? Gowno kogo obchodzi za co rachunki zaplacic ? To juz nie egoista co? Jak pasozytuje na ludziach i dorabia sie josztem kogos?cwaniacy.punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Gość gość
sama też przecież możesz sobie założyć firmę i zatrudniać wyłącznie w oparciu o etat z minimalną stawką za 5000 zł netto. niektóre kategorie społeczne powinny się cieszyć, że w ogóle pracodawcy tworza dla nich miejsca zatrudnienia. mają nikłe kompetencje, nie odznaczają się bystrością umysłu, wiedzą jak również ich wydajnośc pracy na tle Europy jest mizerna. zresztą tak osławieni polscy prywaciarze i tak więcej dokładają do systemu niżeli wyciągaja, gdyż w związku z segmentacją preferują wyższy poziom usług - także cieszcie się, że z ich składek ogólnie możecie isć na NFZ, macie póldarmową komunikacje masową, wasze dzieci nie kończą edukacji na poziomie elementarnym etc. no ale niewdzięcznosć Polaczków nie zna granic, zaraz pewnie któraś nawiedzona zainicjuje frontalny atak hejtu.

Gość gość
Proszę zdefiniować termin "głodowa pensja". Bo zaraz się okaże, że pensja nie wystarcza na jedzenie, ale na internet i kablówkę w chałupie to i owszem. Często więc nie stawka wynagrodzenia jest problemem, a nieracjonalne wykorzystywanie pensji.

Gość gość
. No i oczywiście jad w stronę brata tez musiał się polać. Chłop odkłada kase i zapieprza po 12 godzin, a największą poszkodowana jest nasza królewna ciężarna. No nie wierzę w to co czytam x Bo źle czytasz, nikt nie obwinia chłopaka, ale prawdę piszą, że mógł też się zastanowić nad robieniem dziecka, skoro ciężko pracuje, odkłada każdy grosz na własne mieszkanie i dodatkowe wydatki jak skompletowanie wyprawki dla dziecka nie wchodzą w grę. Ogólnie obydwoje mogli się zastanowić ... więc machnęli dzieciaka. A co, gdyby nie mieli rodziców do pomocy i siostry, która kupi wózek i meble?

Gość gość
Laska miala upatrzony wozek za 3 tysie i juz zacierala raczki ze od tesciow wymusi a tu wredna bratowa popsula jej szyki i kupila wozek za 2 tysie :) A banda kateteryjnych bezmozgow ja broni

Gość gość
Mysle ze bratowa autorki wrobila go w dziecko, to jest dziewucha z patologii , miala juz plan na zycie - pasozytowac na tesciach moze nie wiedziala ze chlopak wpadnie na szalony pomysl ciulania na wlasny lokal , ona z pewnoscia chciala przejac posiadlosc tesciow , drenujac ich portfel i krok po kroczku spychajac do kata pod pretekstem kolajnej i kolejnej ciazy powoli zajmowalaby kolejne pokoje , kuchnie , lazienke ale wyszedl zonk , bo frajer zaczal sie budowac a za starymi stanela suka szwagierka i taki myk z wyprawka zrobila Ja na miejscu autorki doslownie zlapalabym ja za ryj gdzies w ustronnym miejscu i ostrzegla, ze jak bedzie fochy strzelac to jej takie kuku zrobie , ze bedzie w podskokach spiertalala do biedy z jakiej wyszla

Gość gość
Współczuję takiego pasożyta , baba z patologii i jeszcze ma wymagania, pffff

Gość gość
Wtracalska bratowo, a mi przelejesz 2tysie ? Wysle ci zdjecie dziecka :)

Gość gość
Przeciez te wszystkie negatywne komentarze pisze autorka. Zadna madra kobeta nie pisalaby takich glupot, nie znajac dziewczyny. Autorka chciala, zebysmy potwierdzily, jaka to ona wspaniala i jaka to ma sucz za szwagierke, a nie wszystkie to potwierdzilysmy, wiec teraz sama wylewa pomyje na te biedna dziewczyne. Wez sie lecz, psycholko.

Gość gość
A co na to twoja mamusia ?

Gość gość
Ja nie jestem autorką a też nie znoszę takich biedaczek pasożytów i co? Wg ciebie jestem psychiczna czy nie znoszę cwaniakowania kosztem innych?

Gość gość
Dziewczyny co obstawiacie. Bezplodna lub stara panna lub maDka ?

Gość gość
Bezpłodna stara panna która chciałaby być madką

Gość gość
To sie bardzo mylisz, bo ja autorka nie jestem ale znam zycie i znam ten typ dziewuch . Rownie dobrze moge napisac ze bratowa autorki broni jedna osoba

Gość gość
Psychiczna jestes, tak samo jak autorka. A wiesz dlaczego? Bo lykasz wszystko, jak leci, co ci napisze to zawistne dziewcze. Nie znasz jej szwagierki, a wypowiadzasz sie na jej temat w jak najgorszy sposob. Trzeba miec cos z glowa, by tak kogos sponiewierac. Co? Nie jest Ci przyjemnie, gdy napisalam, ze jestes psychiczna? Wiec wyobraz sobie, ze ta dziewczyna, na ktora tu plujecie to tez czlowiek. W dodatku czlowiek, o ktorym nic tak naprawde nie wiemy, oprocz tego, co wypisuje autorka, ktora za bardzo nie przepada za szwagierka. Wy jednak uczepilyscie sie tego, jak rzep psiego ogona, ze len, ze golod***ec. Medal ma zawsze dwie strony. Ja nie wiem, jak autorka, dorosla osoba, ktora twierdzi, ze ma wlasna rodzine, moze sie tak wtracac w zycie doroslego brata. Chyba to nie w jej gestii lezy, by poslac szwagierke do roboty. Widocznie tak sobie zycie urzadzili wraz z mezem i nic nikomu do tego. Moge nie lubic pasozytow, ale jesli komus to odpowiada, to w sumie co mnie to obchodzi? Nie mam prawa pomiatac w ten sposob nie znana mi osoba.

Gość gość
Ja nie bronie konkretnie jednej osoby. Pisze to w sumie w imieniu wielu kobiet/dziewczyn, ktore tu zostaly nieslusznie zmieszane z blotem. Bo to forum z tego slynie. Dlatego autorka tu napisala. Bardzo dobrze wiedziala, ze znajda sie takie, co jej przyklasna, bo latwo dadza sie podpuscic. Mnie post autroki z daleka smierdzi nienawiscia do tamtej dziewczyny.

Gość gość
Prawo i to bardzo marne, nawet nie chodzi o to, ze bratowa roszczeniowa, ale jaka trzeba byc idiotka, zeby kupować cała wyprawkę leserce i bratu, ktory cała swoją pensje chowa Do szuflady, a utrzymują ich rodzice:D

Gość gość
Szczerze mowiac to mi to wisi co i jak do mnie piszesz bo mam duzy dystans do internetu , nie jestes dla mnie nikim waznym ani nawet znajomym zeby mi bylo milo czy tez niemilo