Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladalyscie przed chwila program Uwaga?

Polecane posty

Gość gość

Laska z 4 dzieci kazde z innym facetem zajela bezprawnie mieszkanie i teraz je dostanie za darmo. Patologia.

Gość gość
na fb wszyscy jej przyklaskują :O

Gość gość
nie widzialam i dobrze bo by mi cisnienie skoczylo :O

Gość gość
Widziałam. Chory świat.

Gość gość
tvn jej w tym pomoglo. Burmistrz im mowil, ze tak kobieta zajela mieszkanie BEZPRAWNIE , ze je ukradla ale ta kobieta i dziennikarka tvn dalej swoje. Jeszcze chcą urzedniczke która jej powiedziala PRAWDE wyrzucać z pracy...

Gość gość
no, ale PiS chroni matki z dziećmi, więc wszystko ok.

Gość gość
wtf ? zara obejrze. ale to nie tvp jej broni tylko POwski tvn jak juz cos

Gość gość
Nie mogla zapisac sie na liste mieszkan od miasta

Gość gość
dlaczego nie mogla się zapisac na ta liste?

Gość gość
To znaczy, że jak ruszę się gdzieś z domu, wyjedziemy na kilka dni i jakaś z całym stadem dzieciaków mi się tam włamie, wtedy dom już nie będzie mój? Mogę sobie od razu iść pod most, bo takim się należy wszystko za darmo? Gdzie my żyjemy, Matko Boska ratuj ☹☹☹

Gość gość
Strach wynająć komuś mieszkanie, bo nie będzie chciał się wynieść i co zrobisz? Nic

Gość gość
luksusow nie wywalczyla ale to jest BEZPRAWIE. tak nie mozna. gdzie sa tatusiowie dzieci ?

Gość gość
o bosze lepiej nie opuszczajcie mieszkan bo przyjdzie samotna matka i zajmie

Gość gość
dla mnie to co zrobili tvn i ta kobieta to jakas paranoja. Urzednicy i burmistrz maja racje.

Gość gość
Przeciez nie zajela wynajmowanego prywatnego mieszkania a zdemolowany, komunalny pustostan, cale 21m, bez wody. Wlasnymi silami je wyremontowala. Kobieta ma dzieci i dba o nie jak moze, lepiej zeby ona mieszkala niz zule. Ta komunalka, a nawet wieksza jej by sie nalezala gdyby zlozyla wniosek, tyle ze przyspieszyla sprawe i zminimalizowala szanse ze to mieszkanie dostana menele bo na papierze schorowany rencista a w rzeczywistosci zul.

Gość gość
do gość dziś - jak się tak ujmujesz to daj jej swoje mieszkanie, ja pieprze, to po cholerę spłacam kredyt i zapieprzam i mam jedno dziecko i męża, a nie naklepała bachorów nie mając gdzie mieszkać i proszę. Także zajmujmy bezprawnie mieszkania i wuj, niech się od nas odpieprzą.

Gość gość
rozumiesz co czytasz? to sa mieszkania komunalne, ktore dostanie ktos, kogo nie stac na wlasne czy wynajmowane. Nikt ci nie broni zrobic sobie jeszcze 3 dzieci, rozstac sie z mezem, wtedy pewnie sie zalapiesz na te luksusy - 21m bez biezacej wody, po menelach. Ja pierdziele, nawet takich slumsowych warunkow zazdroscisz?

Gość gość
do gość dziś - komunalne to cipo też moje jako podatnika, mało ona .... dostaje od nas podatników za darmo tj. 500 i inne pieniądze, nie szkodzi, że to tylko 21 m, nie szkodzi, że nie ma wody. Jak można bezprawnie zajmować tzn., kraść to ja jutro kradnę samochód boi nie mam. Jak się nie ma mieszkania to się nie robi dzieci, nie sztuka giry rozłożyć i je naklepać.

Gość gość
dobra ta dziennikarka, namawia to kradzieży, bo nielegalne zajęcie mieszkania to kradzież, i to poszło w eter. Także ludziska kradnijmy co się da, bo jednemu potrzeba mieszkania, inny nie ma żywności, kto inny samochodu, roweru itp.

Gość gość
ciekawie ile jeszcze naklepie tych dzieci,

Gość gość
cipo? mamusia tak do ciebie mowiła? czy moze maz tak pieszczotliwie? a moze "moja patolko, Karynko"? zdradze ci sekret: w samym np Rzeszowie 3000 ludzi dostalo mieszkania komunalne i to wszystko za twoje podatki. zdradze i drugi: komunalne mieszkanie to nieco inna kategoria niz prywatny samochod. A tez umyj zabki i wracaj do Seby bo jutro do roboty na 6 zaspisz.

Gość gość
Obecna polityka rządowa popiera bezrefleksyjne "naklepanie" dzieci co potwierdza finansowana z podatków reklama z królikami. Więc właściwie czemu tu się dziwić?:D Z drugiej strony w cywilizowanym świecie niestety ale TRZEBA pomóc jednostkom patologicznym bo jaka jest alternatywa? Chcielibyście widzieć tę kobietę z dziećmi umierających z zimna na ulicy?

Gość gość
a ja jutro leżę i robię kolejnego bachora a ty dasz mi swoje mieszkanie a sama pójdziesz pod most

Gość gość
to zabierać im p****m dzieci, bo to jest ich sposób na życie, naklepać i nie pracować

Gość gość
zabierać i co? płacić kokosy za utrzymanie dziecka w domu dziecka czy rodzinie zastępczej? to będzie OK?

Gość gość
Straszne, dajcie linka to obejrzę. Nie wiem gdzie szukać odcinka. To się w głowie nie mieści... Oczywiście tvn zapewne przekonuje, że jest bezstronny i obiektywny. Prawda jest jak d U p A.

Gość gość
Odpiertol sie od tvnu debilko, bo to nie na temat piertolona tefałpiaro l*******gu kurskiego !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kurczę, a ja jak durna wzięłam kredyt na 20 lat i latam jak debil do roboty żeby mieć z czego ów kredyt spłacić... A ty wystarczy nie pracować, mieć 4 dzieci, nie mieć męża i można żyć lepiej niż ja. Moja sąsiadka czekała 10 lat na mieszkanie komunalne- widzę, że też jest durna, wystarczyło pójść, zająć jakieś mieszkanie i wezwać telewizję. Pochwalajcie tę panią dalej, jasne. Szkoda tylko, że takie panie śmieją się wam potem w twarz, bo uczciwie pracujecie...

Gość gość
11.01 tez nam takie o jakich piszesz. a pani z artykulu to dla mnie cwaniara.

Gość gość
dziennikarka, tvn i ta pani to jedno wielkie cwaniactwo