Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójstwo. Moim przeznaczeniem jest śmierć

Polecane posty

Gość gość

OD wielu lat mam depresję, syndrom dda, aleksytymię. Już mam dość, od zawsze jestem samotna nawet wśród "przyaciół" cy "rodziny". Nie zależy mi na niczym, Od kilku miesięcy coraz częściej "znieczulam" się używkami, które choć na chwilę pozwalają mi zapomnieć o wszystkim, ale wiem, że nie mogę na nich funkcjonować. Planuję samobójstwo. Nie wiem jak, kiedy, gdzie. Nie chcę dożyć kolejnych urodzin, które są za miesiąc. Czuję, że muszę to zrobić, że taki mój los. Nie wiem po co to piszę, ale jestem ciekawa czy ktoś też tak ma? Ktoś czuje, że jego przeznaczeniem jest samobójstwo?

Gość gość
Nie rób głupich rzeczy. Nie rób sobie nic złego. Wszystko się ułoży. Możesz z lekarzem się skontaktować, może Ci pomóc. Używki nie pomagają na nic nigdy.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "przeznaczenie". Sama decydujesz o swojej przyszłości. Jeżeli się zabijesz, to nie będziesz dalej żyła z własnej woli, a nie dlatego że takie jest twoje "przeznaczenie".

Gość gość
Autorko czyli marzysz o smierci ?

Gość gość
Ma dużo kasy, jak nie starcza na leczenie niech sprzeda kilometrowy apartament i sie leczy we Wiedniu albo tam zdechnie

Gość gość
Niektorych osob psychika skłania do samobójstwa. Pragnienie smierci. Bardzo duzo tego w tych czasach. Jakas moda czy co ?

Gość gość
Moda na samobojstwo. Szkoda ze takie osoby nie moga oddac zycia tym ktorzy chca zyc, malym dzieciom , chorym matkom itp .

Gość gość
za dużo chlania, ścieżek, satanizmu i zla w zyciu, niszczył innych pora na autodestrukcję oby skuteczną

Gość gość
Chcesz iść w ślady Pshemo?

Gość gość
Kubcio liczy na współczucie:P zdychaj psychopatyczny mopie jak o tym marzysz i przestań pieprzyć w necie a jak potrzebujesz współczucia to dzwoń czy idx do rozkraczochy:P

Gość gość
Wina rodzicow

Gość gość
Kiedys jak jeden na 20 lat w mojej wsi soe powiesił to byla góra. Teraz to co chwile komus odp*****la

Gość gość
Mlodziez jest w zly sposob wychowywana . Najwiecej mlodziezy to robi.

Gość gość
Jeszcze 7 miesiecy temu chcialam sie zabic... W ciagu pol roku poronilam, zmarl moj tata, wyrzucili mnke z pracy, zostawil mnie chlopak. Pol roku temu poznalam Jego, juz nie mysle o smierci mam dla kogo zyc, za 5miesiecy urodzi nam sie synek. Autorko uwierz, ze zycie czasem zaskakuje! Bylas u psychiatry, leczysz sie?

Gość gość
Powyzej masz przykład ze mozna z tego wyjsc

Gość gość
Gdy jest taki temat to malo kto wchodzi by pomoc a oni wołają o pomoc . Duzo jest tutaj religijnych dewotek ktore zamiast pomoc tworzą własne kółka religijne. W d***e maja innych.

Gość gość
psychopacie taka droga, co robił innym niech zrobi sobie, byle skutecznie

Gość gość
Powiedzcie skad sie to bierze Skad pragnienie smierci Nie moge zrozumiec

Gość gość
Po prostu jesteś prymitywnym zwierzęciem jak każda kobieta i potrzebujesz prymitywnego, ociekającego testosteronem bad boya, przygłupa, który cię dobrze w******* przyłoży i będzie odwalał ciągle maniany. Wtedy poczujesz że żyjesz. Kobieta to istota niestety prymitywna, która nigdy nie używała mózgu, bo wszystko spoczywało na mężzcyźnie, więc zatrzymała się na epoce kamienia łupanego i potrzebuje jaskiniowca.

Gość gość
ty jestes psychopatą i prostakiem, nie jaskiniowcem

Gość gość
Skąd pragnienie śmierci? Ja wiem, że życie, którym żyję nie jest moje. To nie mój świat, ja tu nie pasuję, nie chcę tu być i się męczę każdego dnia

Gość gość
Autorze napisz jak to dokladnie odczuwasz ? :)

Gość gość
A jakie życie byś uważała za swoje?

Gość gość
Jaki wydaje ci sie swiat ? Czujesz tak jakbys byla obok swojej osoby ? Dlaczego nieraz osoby z depresja sa skulone i widac po oczach cierpienie ? Co wtedy dzieje sie wewnatrz czlowieka ? Co wtedy czuja . Prosze powiedz

Gość gość
Autorko od kiedy masz to uczucie ze chcialabys zniknąć z tej ziemi ?

Gość gość
psychopata marzy o byciu szanowanym a tu tylko drwiny przez całe zycie z przygłupa, jest za głupi na to by zrozumieć, ze żadna go nie chciała nie dlatego że jest brzydki jak kupa czy był suchy jak szczapa a dlatego ze był przygłupem zadufanym w sobie

Gość gość
A ja po wielu przejściach w zyciu bardzo zlych mialam takie chwile ze mialam taki odlot by umrzec , czulam tak jakbym byla tylko automatem a moja świadomość byla obok. Gdy np samotnie szlam sobie to jakby moje cialo bylo puste. To tak wyglada autorko , jskby moje myslenie bylo zabite i tylko oczy dzialaja patrza :(

Gość gość
To zaburzenia w mozgu skłaniaja do samobójstwa . Cos tam sie zepsuło .

Gość gość
22.19 Lepiej by było jeszcze gdybyś nie miał astygmatyzmu:P

Gość gość
A co ma astygmatyzm do tego