Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójstwo. Moim przeznaczeniem jest śmierć

Polecane posty

Gość gość
Do 22:21 .W czesci przypadkow pewnie tak ale w niektorych przypadkach sa to przemyslane decyzje.

Gość gość
Jak to odczuwam? Czuję, że jestem inną osobą uwięzioną w ciele kogoś innego. Żyję czyimś życiem, z którego nie mogę się uwolnić. Od dziecka nie potrafię okazywać uczuć, nie czuję ich. Nawet śmierć kogoś bliskiego byłaby mi obojętna. Nikomu nie ufam, nie nawiązuję bliższych reacji. Nawet nie umiem. Czuję się pusta, wiem, że jestem inna, ale staram się tego nie pokażywać. Często czuję psychiczną wyższość nad innymi, czuję, że rozumiem rzeczywistość na tak jakby wyższym levelu niż inni. I nie pasuję tutaj

Gość gość
Autorko i nie ma szans by to zmienic ? Bys stala sie szczesliwa ? Powiedz dlaczego ludzue chca umrzec ale dlugo o tym mysla ? Nawet wiele lat mysla ale nie moga tego zrobic . Tylko mysla , dlaczego?

Gość gość
Nie rób tego i i nawet o tym nie myśl Zwróć się o pomoc do Boga On Cię nie zostawi , On Cię kocha bezwarunkowo. Nie żąda nic w zamian. Kocha taką jaką jesteś. Mi pomógł wiec Tobie też pomoże. Zwróć sie do niego.

Gość gość
Skad to sie bierze ? Autorko a czy jak ktos znęca sie nad zwierzęciem to tez jest to obojetne dla ciebie ? :) przeszłabys obojetnie gdy ktos meczyl by zwierze ?

Gość gość
Psychopata może niech przynieszie najpierw skruchę i prosi o przebaczenie skrzywdzonych przez siebie ludzi i ich rodzin

Gość gość
Tyle ludzi na forum a chyba tylko ja jedna z nia pisze by nie czula sie sama. Ludzie moze sie ogarniecie i zamiast p******ic od rzeczy na innych pustych nic nie wartych tematach to moze tu wejdziecie i popiszecie tez z dziewczyną. Banda przyglupow

Gość gość
Latwo mowic zwróć sie do Boga Napisz jej tak by zechciała sie zwrocic Napisz tak by ja zachęcić Twoje slowa nie zachęcają Zrob to inaczej Napisz by uwierzyła ze ktos jej moze pomoc

Gość gość
Psychopata po powinien byc powieszony za jaja odrazu po skrzywdzeniu osoby Gdybym ja miala ba to wplyw to bym tępiła patologie . Odrazu kara smierci bez litosci. Do pieca żywcem

Gość gość
nie jest latwo osobie z depresja robić to co jej bedziemy kazać robic , jej nie zalezy na milosci Jezusa

Gość gość
on jest satanistą przecież...

Gość gość
A predzej czy pozniej i tak wszyscy spotkamy sie w niebie . Co za roznica .

Gość gość
Satanista ? Skad wiesz ze autor to satanista ? Nie kazdy z depresja jest satanista . Nie z tego sie to bierze. Autorko a co cie hamuje przed popełnieniem samobójstwa ? Boisz sie ?

Gość gość
Nie rób tego, bo pójdziesz do piekła. A tam jest dopiero tragedia.

Gość gość
Nie rob tego, moze sie nie udac i zostaniesz np. kaleka przykuta na reszte zycia do lozka i niemowa. Ratuj swoje zycie jakie by nie bylo, lecz sie, trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
Nie jestem satanistką. Wierzę w Boga, modlę się, ale nie uważam się za katoliczkę. Kościół to dla mnie za wielka obłuda. Smutne jest to ile zakłamania jest w świecie, głównie w sferze religii, która powinna być czysta, prawdziwa. To przeraża. Wracając do samobójstwa to wiem, że byłoby im lżej. Od pewnego czasu tłumię pustkę narkotykami. Wiem, że to tylko mnie bardziej niszczy, dlatego wolę zakończyć to teraz zanim narkotyki zrobią ze mnie kogoś gorszego. Nie wiem czy moje życie mogłoby się zmienić. Z jednej strony chciałabym żyć, ale szczęśliwie chociaż nie wiem jak to jest. Widząc szczęśliwych ludzi to chyba mają fajnie. Ale czuję też strach przed szczęściem i blokuję się. Byłam raz u psychologa, powiedział, że on mi nie pomoże i muszę iść do psychiatry.

Gość gość
jest wyjście z beznadziejnej sytuacji , tu na tym video jest opisane jak Maryja potrafi ratować tych co jej uwierzą , a na końcu tego video jest jakimi słowami ofiarować się Maryi która nas kocha . https://www.youtube.com/watch?v=unXqWWkElZY