Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak czyta "mądrości" z wykopu. Przeczytał ze kobiety trzeba z góry traktować jak dzieci i cały czas uważa się za madrzejszego. Ciągle słyszę dorosnij , choć sam zachowuje się jakby był w cyrku, Ciągle żarty i smianie się ze wszystkiego. Na dodatek przy mnie pisze z innymi dziewczynami i uważa to za coś normalnego... nieważne ze mnie to denerwuje... myślę że nie ma sensu ciągnąć tego związku.. nie czuję się szanowana ani kochana. Czy któraś z Was ma też podobne problemy? Proszę rady .

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. To bawidamek. Jak pisze z innymi to zawsze juz tak będzie.

Gość gość
Nigdy nie pozwolilabym sobie byc tak traktowana. Nigdy!!!!! Ty pozwalasz na niszczenie swojej psychiki, pozwalasz, by deptal twoje poszanowanie godnosci, wartosci i wiary w ludzi. Chyba nie masz syndromu ofiary. Byloby to tragiczne w skutkach dla ciebie. Moja rada:jeszcze dzis - uciekaj, by nie wpasc w goooowno. Marnuja zycie na wlasne zyczenie ludzie nierozsadni. Taka brutalna prawda. Elena

Gość Carycka
On Ci te wszystkie zle rzeczy robi a ty jeszcze nie odwrocilas sie na piecie mowiac'spierd/alaj '? Wiesz, nie bede Ci w takim razie odradzac spotkan z chamem skoro tolerujesz takie zachowanie. Tak bardzo chcesz miec chlopaka...