Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Siedzi Kato na kanapie

Polecane posty

Gość gość
Pie'rdol sie fałszywa sciero!!

gość dziś słuchaj kochaniutki skoro mnie nie rozumiesz odziwo odpisujesz na moje "niezrozumiałe teksty" poprawnie :) brak słów na takich baranów jak Ty

Gość gość
Ważę 83kg na 184cm wzrostu, ważyłem 78kg jakiś czas temu chce zejść do 74. Jak stoję i patrzę się w lustrze to mój brzuch nie wygląda najgorzej ale jak siedzę i widzę ten wylew salcesonu to już mi wstyd.

Gość gość
scatbello jestes malutka na umysle, nie odniosłał sie do tresci ktora napisalas bo to bazgroły i nie da sie do nich odniesc, mozna jedynie skwitować tym że to bazgroły i apelować abys zaczęła pisac po polsku.

Gość gość
Ogólnie to małymi kroczkami wszystko robię, od tygodnia ćwiczę codziennie po przebudzeniu i przed spaniem, wiem, że to przynosi efekty bo wzmacnia mi się oddech, lekkie 10 minutowe ćwiczenia typu rozciąganie, rowerek i przyjemniej mi się zasypia, do tego przestaję palić papierosy już kompletnie, paliłem po 10-15 dziennie kiedyś, teraz palę po 2-4 dziennie najwyżej, teraz byłem w lesie i trochę w sumie pobiegałem nie jest tak źle, ogólnie to na głód piję wodę i mam więcej energii. Chociaż lubię słodkie typu czekolady ciasta, więc po "treningach" mam chrapkę, żeby sobię nagrodę robić w postaci łakoci XD.

Gość gość
nie idz wrozbella, nie spadaj 😭

Gość wróżbella to patola
Ale ty jesteś jepnięta dziewczyno z każdym kolejnym swoim wpisem się pogrążasz ;) pewnie z niezłej patologii musisz pochodzić :P