Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż masturbuje się przez sen!

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu nie potrafię sobie poradzić z tym problemem, nie wiem czy ktoś przezywa coś podobnego?Kilka razy zdarzyło mi się budzić w nocy albo nad ranem i zauważyłam, że mój mąż się masturbuje(!!). Potem zupełnie o tym nie pamięta, nie poruszałam jeszcze tego tematu bo jest mi zwyczajnie wstyd..Pomijam,że przez to nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty, bo skoro zamiast kochać się z zoną, wybiera swoją rękę, to brak mi słów.

Gość gość
To jest choroba, poszukaj sobie w necie.

Gość gość
A ty patrzysz wtedy na jego fiuta? Leci mu sperma z grzyba?

Gość gość
No tak masz rację , jest to ciut kłopotliwy temat ,dość trudny do omówienia go z mężem,jednak w jakiś sposób musisz temu zaradzić .W mojej ocenie to wydaje mi się że twój mąż dogadza sobie nie tylko przez sen , sądzę że jest to po prostu uzależnienie od masturbacji wyniesione z lat młodzieńczych . Uważam że dla dobra waszego związku powinniście porozmawiać z nim o tym . Dla dodania ci otóchy przyznam że miałam podobny przypadek ze swoim mężem , musisz postąpić mądrze i taktownie.

Gość gość
a jak Wasz seks? Może chłop jest niewyżyty, bo mu nie dajesz, jak każda żona z resztą..

Gość gość
Jesteś w błędzie ,seks był zawsze kiedy tylko chciał. A ty mam wraźenie też masz problem z onanizmem .

Gość gość
Jesteś w błędzie ,seks był zawsze kiedy tylko chciał. A ty mam wraźenie też masz problem z onanizmem .