Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maroo

Orgazm u kobiety przez spodnie

Polecane posty

Gość Maroo

Witam, mam pytanie odnoście tego czy to normalne że moja dziewczyna ma orgazm kiedy dotykam ją między nogami przez spodnie ręką? Miał ktoś taką sytuację? Zastanawia mnie to ponieważ często mówi się że facet nie zaspokaja kobiety, a mojej wystarczy że moja ręka powoli powędruje na jej krocze i wcale nie musi tam bardzo długo być. Pytam też ponieważ czytałem komentarze na różnych forach, że taki dotyk może ją tylko podniecić ale o orgazm raczej ciężko, a moja ma go za każdym razem. Jestem jej pierwszym chłopakiem, ona ma 17 lat a ja 19, nie jesteśmy gotowi jeszcze na normalny stosunek, dlatego znaleźliśmy taką alternatywę. Jestem bardzo zadowolony z tego powodu ze ona szczytuje, tylko ciekawi mnie czy często zdarzają się takie przypadki. Czy któraś z was miała taki orgazm? I jeszcze drugie pytanie choć nie wiem czy na to mi ktoś pomoże ale warto się zapytać: Czy takie dotykanie przez ubranie jej nie zaszkodzi w jakiś sposób?

Gość gość
Na pewno nie zaszkodzi :) a skąd wiesz że ma orgazm? może po prostu jest jej przyjemnie i tyle

Gość Maroo
Cała się trzęsie i to dosyć mocno, dyszy, sapie, nie wiem jak to opisać dokładnie, ale jestem na 80% pewien ze ma :p

Gość gość
Nie, nie miałam takiego orgazmu i wątpię ze to orgazm bo przez spodnie i matki nawet nie dotykasz w żadnej sposób łechtaczki

Gość Mamna20
Pewnie i tylko mokro

Gość gość
Ja miewam takie szybkie orgazmy,zazwyczaj gdy jestem mocno napalona to wystarczy źe przyłoże swoją dłoń do krocza i wtedy mocno kilkanaście razy zaciskam uda i mam orgazm z chłopakiem tego nigdy nie próbowałam bo byłoby mi wstyd.

Gość gość13221
7:14, tez potrafię dojść przez spodnie jak ocieram (chodzi o naśladowanie seksu, ale w ubraniu) sie o kobietę :)

Gość gość
Ja raczej wątpię, pamiętam, że gdy zacząłem chodzić z dziewczyną rozpięcie spodni czy wsunięcie ręki pod spódnice powodowało reakcje takie jak opisałeś. Ale gdy tylko usunąłem rękę z okolicy jej krocza już była normalna. Myślę że to tylko mocne podniecenie. Wiem że u mojej żony orgazm nigdy nie powstaje nagle i nagle się nie kończy, nie mówiąc już by powstał przez spodnie.

Gość gość
No nie wiem jak to jest u innych kobiet , ja mam akurat wyćwiczoną tę metodę masturbacji poprzez zaciskanie ud ,nie uprawiam jeszcze seksu typowego więc nie mogę nic więcej powiedzieć. Ta metoda jest też zaletą np, gdy mam okres.

Gość gość
To jest jak najbardziej możliwe, wystarczy że ma dużą wystającą łechtaczkę, tak jak ja. Mi też niewiele trzeba wystrczy pocierać parę razy ręką przes spodnie lub majtki i tak samo reaguje jak Twoja dziewczyna, orgazm murowany za kazdym razem.

Gość Maroo
Łechtaczki jeszcze nie widziałem :c Mimo ze jestem nie doswiadczony w tych sprawach to wydaje mi się że to jednak orgazm a nie tylko mocne podniecenie, może nie taki mocny ale orgazm. Dzięki za odpowiedzi :D

Gość Teppic   No1
Zależy od stopnia podniecenia. Wnioskuję, że jesteście młodzi. Jak bzykałem się z 17-latką, pierwsze 3 randki odbyły się w zasadzie bez zdejmowania ubrań, dziewczyna była dziewicą, więc cierpliwie czekałem. Mimo to dochodziła po kilka razy, również podczas stymulacji przez ubranie. Mojej żonie też się kilka razy zdarzyło, jak już wcześniej coś ją nakręciło. Także tego - powodzenia i gratulacje - zrobiłeś komuś dobrze, jesteś istotną i funkcjonalną jednostką społeczeństwa :D