Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu kierowcy busa? Wnieślibyscie skarge?

Polecane posty

Gość gość

Na przejazdy busem prywatnym z miasta x do y trzeba robic rezerwacje telefoniczną i taka zrobilam ( tylko odebrala jakas kobieta ,a nie ten facet). Wczoraj bylo sporo ludzi jak to w piatek, wiec nie wiedzialam czy uda mi sie wsiąść, ale powiedziałam, ze mam rezerwacje. Kierowca na to, ze nie ma takiej rezerwacji na liście, a ja na to, ze to dziwne bo dzwonilam rano i moge nawet pokazać połączenie, wiec kazał mi czekać- i skoro faktycznie nie bylo zapisanej rezerwacji to tego akurat nie mam mu za złe. Ale powiedział tak jakbym go okłamała " lista była zapełniona już rano, więc...". Ale ok, udało mi się jednak wsiąsć bo okazało się, ze jest na tyle miejsc. Przy sprawdzaniu legitymacji studenckiej patrzył na nią chyba z pół minuty z jednej i z drugiej strony, póżniej dałam mu 20 zł za bilet, jeden banknot był zgiety na pół, a on do mnie " a dlaczego daje mi pani takie zgiete pieniądzę? jak można tak dawać pieniędze". Póżniej jeszcze jak wychodziłam z busa na koniec podróży to nie wiem czy byl to przypadek ,ale rozkrecil radio na caly regulator. Przesadzam, czy wnieslibyscie skarge na niego? - choc juz i tak ta firmą jeździła nie będę

Gość gość
Bardzo czesto kierowcy busów to chamy, pewnie są bardzo sfrustrowani. Pierdziel to i zapomnij

Gość gość
dziwne

Gość gość
Chcesz wniesc skarge na to, ze nie bylo Cie na liscie rezerwacji?

Gość gość
A co powiecie na to.Maz codziennie dojezdza rano do pracy busem.I czesto sie zdarza ze kierowca odjezdza sobie kilka minut wczesniej.Tak jak bus jest o 6.40 i juz o 6.35 go nie ma nawet wczesniej.Przez to maz w samym listopadzie spoznil sie do pracy az 4razy.Dzownil do biura na skarge ale to nic nie daje.I jeszcze pusza na caly regulator mocna muzyke cos ala manson.

Gość gość
12:38- nie :) przeczytaj ze zrozumieniem

Gość gość
12:34- pewnie są sfrustrowani, ale jednak chciałam żeby miał nauczkę. jeśli ta skarga coś da to ok, a jeśli nie to trudno, w każdym razie firma straciła klientkę bo jest jeszcze konkurencyjna naszczęście. Chyba pora robić prawko i oszczędzać na samochód bo już mam trochę dość tego jeżdzenia busami - choc w sumie to pierwszy raz sie spotkałam z takim zachowaniem kierowcy

Gość gość
12:43- Na na pewno nie powinni odjeżdzać wcześniej, ale co zrobisz, atak samowolka :O Powiem tylko tyle, je jeździłam też komunikacja praywtna w UK i było calkiem inne podejscie do klienta niz u nas

Gość gość
Ale naprawdę nie rozumiem na co skarga: na to, że nie było Cię na liście rezerwacji, na to, że sprawdził Twoja legitymacje studencką, na to że zwrócił Ci uwagę, że pieniedzy nie powinno się dawać pogiętych czy na to, że podkręcił radio gdy wychodziłas?

Gość gość
13-15 Ty naprawdę jesteś aż tak nierozumna? Przecież autorka wyraźnie napisała ze robiła rezerwację. To nie jej wina, ze now wpisali jak na liste. I o to powinna być skarga. I na kierowców e, za jego chamowate zachowanie.

Gość gość
No na ogół jego zachowania i ton w jakim to wypowiadał. To, że nie było mnie na liście to może nie jego wina, a może wina pani zapisującej ( w każdym razie i tak widać jaka to odpowiedzialna firma ,ale ok, już o to się nie czepiam bo nie bylo mnie na liscie to nie bylo, co nie powinno się stac). Poza tym co go to obchodzi czy daje mu zgięty na pół banknot ma obowiązek go przyjąć i tyle. Po trzecie mam wrazenie ,ze sprawdzanie pol minuty legitymacji i to radio tez bylo zlosliwe, ale tego mu nie udowodnie. Ale chyba masz racje, nie bede skladala skargi bo to nic nie da, to pewnie strustrowany facet, ktory nienawidzi swojej pracy bo na lepszą go nie stac nic zprowadzenie busa i tyle. Ale wkurzylo mnie to bo jakos nie lubie chamskiego traktowania mnie bez powodu.

Gość gość
ja byłam światkiem jak kierowca autobusu miał pretensje do kobiety że ta dała mu kasę za bilet w rękawiczkach a była to zima i mróz normalna masakra jakaś :O

Gość gość
cham. ja bym zlozyla skarge mimo wszystko

Gość gość
Ma obowiązek przyjąć zgięty banknot. Ale z tego co napisałaś w poście to wynika, że go przyjął (?) więc wciąż nie rozumiem o co skarga.

Gość gość
13:49- tak przyjął bo musiał, ale Ty nie rozumiesz o co mi chodzi...

Gość gość
Złóż skargę niech się uczą kultury albo niech w.yp.**************.a,ają do pracy przy łopacie chamy